Μέχρι και τον Gerald Butler έφεραν πάλι, που είχε κάνει τη φωνή του Στόικ. Την Άστριντ θέλω να δω.Γιατί ; Η τριλογία είναι καταπληκτική από μόνη της . Αν δεν είχαν να προσθέσουν κάτι νέο δεν έχει νόημα να δούμε την ίδια ταινία απλά με ηθοποιούς...
Είναι ακριβώς το ίδιο σε σκηνές με το animation. Ο Φαφουτης λες και τον έκαναν copy paste ...
Γιατί ; Η τριλογία είναι καταπληκτική από μόνη της . Αν δεν είχαν να προσθέσουν κάτι νέο δεν έχει νόημα να δούμε την ίδια ταινία απλά με ηθοποιούς...
Είναι ακριβώς το ίδιο σε σκηνές με το animation. Ο Φαφουτης λες και τον έκαναν copy paste ...
Ισχύει, παράδειγμα το Wild Robot που είδα πρόσφατα που είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό, άλλα λόγω ότι είναι animation σε αρκετούς που το έχω πει παίρνω την απάντηση ''δεν βλέπω animation ταινία όσο καλή και αν είναι''.Αλλο κοινο.
Οσο σπουδαια και να ειναι μια animation ταινια υπαρχει κοινο που δεν τα ακουμπαει. Οποτε αυτο ακριβως το κενο γεμιζουν εμπορικα.
Το Βeauty and the beast του 2017 δεν το ακουμπήσανε με wokιές και ήταν όντως πολύ ωραίο. Μετά αρχίσανε τα ωραία, με το Aladdin, την Little mermaid και μην ξεχάσουμε την Χιονάτη που έχει πάει στον αγύριστο γενικά (στο ξαναγύριστο μάλλον, αλλά η τύχη της αγνοείται).To Βeauty and the beast του 2017 δεν ηταν ασχημο. Την μαγεια του animation βεβαια δεν την ειχε...αλλα εκεινη η ταινια ηταν αποτελεσμα της χρυσης εποχης (μαζι με Lion King, Little Mermaid, Aladdin) και δυσκολα θα αποτυπωνοταν ξανα με τον ιδιο εκπληκτικο τροπο.
Μαύρη. Η Άστριντ μαύρη. Εντάξει παιδιά, κλείστε το το μαγαζί.Η Astrid καμία σχέση....
Η συγκεκριμένη ταινία επειδή ακριβώς ξεκίνησε σαν μίκι μάους μου άρεσε αρκετά κιόλας.Η ταινια εγινε αποκλειστικα για τον Τασο που δεν μπορει τα μικυ μαους![]()
Περίμενε ντε, δεν ορκίστηκε ακόμα ο Τραμπ να δώσει εντολέςΜαύρη. Η Άστριντ μαύρη. Εντάξει παιδιά, κλείστε το το μαγαζί.
Δεν το θυμάσαι καλά Μάριε. Τον Λε Φου τον έκαναν gay και φύτεψαν μαύρη τραγουδίστρια της όπερας και ευγενείς, στη Γαλλία του 18ου αιώνα...Το Βeauty and the beast του 2017 δεν το ακουμπήσανε με wokιές.
Θα δούμε πάντως τι κάνανε. Το original είναι πραγματικά αγαπημένη ταινία και ας ήταν μαρτύριο να την ξαναβλέπω μεταγλωττισμένη λόγω παιδιών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.