How well do you see color?

χε χε, 69, και νομιζα οτι τα εβαλα ολα τελεια!
Τι σου κανει η δυσχρωματοψια, παλι καλα που υπαρχει και χειροτερο αποτελεσμα και παρηγοριεμαι :))

Your score: 0
Age range: 30-39
Best score for your gender and age range: 0
Highest score for your gender and age range: 1520

Ουφ.... και είχα μια αγωνία λόγω κακού μόνιτορ στο γραφείο.... που το παίζουμε και φωτογράφοι... μην ήμουν σαν τους κουφούς χαϊεντάδες ένα πράμα και μας κρεμάσουν και τις κουδούνες!

:flipout:

Λοιπόν περιμένω να κάνει το τεστ και ο ilias... θα ήταν τουλάχιστον μια εξήγησις! :ernaehrung004:

Ζηλευετε για τα απιθανα χρώματά μου, που ειναι καθαρα αποτελεσμα εκθεσης και σωστης χρησης του φωτος και μονο... οπως εχω πει επανειλημενα, οι φωτογραφιες μου εχουν μια απλουστατη επεξεργασια σε 4 προγραμματα μολις και τα μονα που πειραζω ειναι levels, curves, colors, channels, masks, λιγα φιλτρα, λιγο σαρπεν, τιποτε εξτρημ δηλαδη... (μολις ξυπνησα απο 4ωρο απογευματινο υπνο)...!!!!!

Το ειχα δοκιμασει και παλιοτερα το προγραμμα, αλλα δεν θυμαμαι αποτελεσμα (τοτε ειχα μια σονυ 20ρα crt)... θα το δοκιμασω και τωρα, αν και δεν ασχολουμαι με... ευκολα... :flipout::HTEHETH63:

Ηλια εσενα θα σου βγει αρνητικο το σκορ :Banane0:

Φυσικα....

colortest2.jpg

Μαγος εισαι.........???????? :Banane0::Banane0:

Μολις 37 επιασα..... εχει και χειροτερα...
:smash:

Last edited:
Ηλια πες τους ετσι ειναι πραγματικοι αντρες, το πολυ 6-7 χρωματα ξεχωριζουν:flipout:

Re: Απάντηση: How well do you see color?

Αμ τα 'λεγα εγώ... εμ δεν γίνονται να του βγαίνουν φωσφοριζέ τα γρασίδια και μπλου ελεκτρίκ οι ουρανοί :flipout:

Καλα που δεν σε ειχε φιλο ο Andy Warhol... αν σε ακουγε και αυτος, δεν θα ειχε γινει φιρμα... :music-smiley-005: