Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγες ώρες με μεγάλη χαρά παρέλαβα και εγώ τον Microserver έχοντας ήδη παραλάβει χθες το μεσημέρι τα WHS 2011. Μόλις πήγα σπίτι το έβγαλα από το κουτί του έτσι να το χαζέψω λίγο μιας και δεν προλάβαινα να κάνω κάτι παραπάνω λόγο περιορισμένου χρόνου. Από ποιότητα κατασκευής κτλ πρόκειται πραγματικά για έναν Proliant σε μικρογραφία. Ελπίζω αύριο το απόγευμα να κάνω εγκατάσταση τα WHS και να μπουν όλα στην σειρά.
Δημήτρη κάπου εδώ έχω μερικές ερωτήσεις για σένα (όλο σε σκέψεις με βάζεις)
Το Lian Li που έχεις είναι το ΕΧ-50 και από που το πήρες; Η καρτούλα eSATA PCIe low profile που υποστηρίζει port multiplier που πήρες για το συνδέσεις ποια είναι και από που την πήρες; Επίσης το Lian Li όταν κλείνεις τον Microserver παραμένει ανοιχτό η κλείνει και αυτό; Τέλος έχει καιρό που κοιτάω το Drive Bender αλλά είχα μείνει στο ότι ήταν beta ακόμα. Εσύ το χρησιμοποιείς, τέλος η beta; Είναι οκ για χρήση;
Για αρχή, καλορίζικος! :smile:
Το Lian Li είναι όντως το EX-50 και το πήρα από συμφορουμίτη μας. Η καρτούλα PCIe που το συνοδεύει δυστυχώς δεν είναι low profile, και καθότι η απαιτούμενη "μόντα" που θα έπρεπε να κάνω για να το μετατρέψω δεν είναι εύκολη αποφάσισα να πάρω από το Ebay έναν έτοιμο low profile eSATA adapter με το ίδιο chipset (sil3132). Πήρα αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200666650416#ht_1623wt_1163 το οποίο είναι ότι πρέπει:
View attachment 73206
Όσο αφορά το power off, το Lian Li έχει κανονικό διακόπτη οπότε δεν μπορεί να κλείνει μόνο του. Δεν ξέρω μήπως όμως μπορείς να κανονίσεις να κάνουν spin down οι δίσκοι.
Το Drive Bender εδώ και λίγο καιρό είναι σε final μορφή, γιαυτό το έβαλα και εγώ. Περισσότερα εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/87553-HP-Microserver-WHS-2011-Drive-Bender-L.F.E.-(-)
οι δισκοι κανουν spin down μεσα απο το software που εχει.....το ρυθμιζεις μια φορα στην αρχη και τελος....μεχρι και μαιλ μπορει να σου στελνει για την λειτουργια του....η καρτουλα ειναι Low profile...το Bracket αλλαζεις.....
οι δισκοι κανουν spin down μεσα απο το software που εχει.....το ρυθμιζεις μια φορα στην αρχη και τελος....μεχρι και μαιλ μπορει να σου στελνει για την λειτουργια του....η καρτουλα ειναι Low profile...το Bracket αλλαζεις.....
Λοιπόν παιδιά πρόβλημα. Κάνω το Bios update όπως το λέει εδώ μπαίνω BIOS αλλα δεν βλέπει τον δίσκο που συνδέω στο Sata που ήταν για το CD. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.