HP Microserver

Μια χαρα ειναι η τιμη.
Αν παιξεις με win7,freenas κλπ ειναι οκ γιατι δεν θελουν πανω απο 1gb ram.
Τα whs 2011 απαιτουν 2gb για την εγκατασταση.Και γενικα καλο ειναι να εχεις λιγη μνημη παραπανω.Δες αν μπορεις να βρεις το N40L σε καλη τιμη που ερχεται απευθειας με 2gb ram ετσι ωστε να γλιτωσεις μελλοντικες αναβαθμισεις.
Εγω χωρις να το καταλαβω του εβαλα αλλα 4gb ram και αγορασα και τα whs 2011.
Μεγα σφαλμα ...

το N40L δεν μπορεσα να το βρω κατω απο 311 στην Ελλαδα αλλα τα 235 στη Γερμανια ειναι νομιζω καλη τιμη

http://www.cos-mos.gr/product_info.php?products_id=1169

http://www.comstern.de/product-3a16005927.htm?parnr=12833089

Να ρωτησω και κατι με την ευκαιρια.

Στις θυρες usb αν προσθεσω και τους 4 εξωτερικους σκληρους που εχω τους προσθετει και αυτους στο συνολο ?

Last edited:
Aξιζει την διαφορα απο το Ν36 νομιζω.Ακομα και τα +200mhz θα φανουν οταν τον χρησιμοποιεις σαν server και μοιραζεις παντου ταυτοχρονα.

Οτι θα εγραφα οτι ουτε αυτοι (Μεγ.Βρεταννια) στελνουν Ελλαδα.

Φοβερη προσφορα παντως 199 λιρες - 100 επιστροφη 99 λιρες + το φπα και τα μεταφορικα...κριμα που δε μπορουμε να το παρουμε.

Παρακατω η απαντηση τους

Good Morning Vasileios,

Thank you for your enquiry, unfortunately we don't ship to Greece.

Regards

Ben Voce
Senior Account Manager

Direct: 01977 739 014
Mobile:
Email: [email protected]
Msn:
Web: www.serversplus.com

Οτι θα εγραφα οτι ουτε αυτοι (Μεγ.Βρεταννια) στελνουν Ελλαδα.

Φοβερη προσφορα παντως 199 λιρες - 100 επιστροφη 99 λιρες + το φπα και τα μεταφορικα...κριμα που δε μπορουμε να το παρουμε.

Παρακατω η απαντηση τους

Good Morning Vasileios,

Thank you for your enquiry, unfortunately we don't ship to Greece.

Regards

Ben Voce
Senior Account Manager

Direct: 01977 739 014
Mobile:
Email: [email protected]
Msn:
Web: www.serversplus.com

ναι ρε γμτ !!!

και εγω εχω ηδη αρχισει το ψησιμο σε ενα γνωστο που ειναι Αγγλια μπας και στο επομενο ταξιδακι του Ελλαντα ερθει με το αυτο αγκαλια

Για ενα NAS - torrent server - PS3 Media server ολα σε ενα... τι λετε?
Εχω Sony TV (EX720) και PS3. Απ οτι εχω καταλαβει για να βλεπω σωστα mkv με υποτιτλους στην sony μεσω DLNA πρεπει να εχω PS3 Media Server για σωστο transcode και sub injection.
Για torrent server σκεφτομαι utorrent με το utorrent control. Ελπιζω να κανει add torrent με drag n drop στον client βασικα... Αλλιως ψαχνω για κατι αλλο...

Ποιο λειτουργικο θα ηταν καλυτερο για τις παραπανω αναγκες? Και γενικοτερα τι μου συμβουλευετε? Να προχωρησω στην αγορα του microserver?

Μου κανες την καρδια περιβολι!
Αφου τα x86 nas της qnap παιζουν τον PMS με atom.... δεν θα μπορει ο neo??
Με linux ως βαση, δεν θα τα καταφερει? Εδω το 419u με τον marvel 1.2 καταφερε να μου κανει realtime transcode αρχειο 720p χρησιμοποιοντας τον serviio (Που δυστυχως δεν υποστηριζει υποτιτλους)....
To εχεις δοκιμασει ή ειναι εκτιμηση?

Toεχω δοκιμασει σε microserver με whs 2011 σε gigabit διτκυο.
Δεν ασχοληθηκα πολυ αλλα δεν νομιζω να εκανα και καποιο λαθος.

ένας φίλος που έβαλε airvideo server ,λέει οτι τα καταφέρνει οριακά στα 720p για real time transcoding. 1080p ούτε με σφαίρες...

Μου κανες την καρδια περιβολι!
Αφου τα x86 nas της qnap παιζουν τον PMS με atom.... δεν θα μπορει ο neo??
Με linux ως βαση, δεν θα τα καταφερει? Εδω το 419u με τον marvel 1.2 καταφερε να μου κανει realtime transcode αρχειο 720p χρησιμοποιοντας τον serviio (Που δυστυχως δεν υποστηριζει υποτιτλους)....
To εχεις δοκιμασει ή ειναι εκτιμηση?

δοκιμασε και με unraid εχει plugin για ps3 server-θα το δοκιμαζα αλλα δεν εχω ps3...το Plex τρεχει μια χαρα παντως....ρωτα στο φορουμ του unraid Ισως καποιος εχει αυτον τον συνδιασμο.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: HP Microserver

Ούτε ξέρω! απλά το κοίταξα από περιέργεια, αν δεν είχα το handmade 24χ7 πάντως θα το χτύπαγα... σε αυτά τα χρήματα είναι "κλοπή"!!!

Re: Απάντηση: HP Microserver

Μια ερώτηση που θέλω να κάνω..εμένα το μηχάνημα έχει 5gb ram. Τρέχει whs2011 και οι εφαρμογές που τρέχουν είναι squeezbox server, servu ftp, utorrent. Έχω θέμα με το cpu load που ειναι μόνιμα 90+. Έχω δοκιμάσει να κλείσω από τον task manager τις εφαρμογές αυτές. Άντε να πέσει στο 80%...καμιά ιδέα; Κάτι μου λέει οτι η "δοκιμαστική" έκδοση για να παίζει "μόνιμα" κάνει κάποιο emulation που τρώει πόρους. :7SFGSFG: Δεν έχω κανένα θέμα με καθυστερήσεις κλπ. Απλά μέρα νύχτα να δουλεύει έτσι τέρμα...το φοβάμαι.

Επειδη τωρα το εκανα και εγω σε συμβουλευω να κανεις το παρακατω και θα δεις τεραστια διαφορα.

Εγω το εβαλα στο δεκαδικο και εβαλα την τιμη 10.

Code:
[URL]http://forums.mydigitallife.info/threads/23201-SOLVED-Chew7-High-CPU-Usage-Fix-Help?p=344473&viewfull=1#post344473[/URL]

ναι φίλε μου έχει καιρό που έγινε αυτό και έκανα το ίδιο..απλά σβήστηκαν τα μυνήματα για λόγους ηθικής τάξης. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.