HP Microserver

Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν συμφέρει να τον αγοράσεις από αγγλία - για να επωφεληθεις το cashback...
Θα τα δώσεις σε μεταφορικά και θα υποχρεωθείς και σε γνωστό...
(μια και από ότι είδα κανένας δε στέλνει σε Ελλάδα απευθείας - μια και το cashback ισχύει μόνο για uk)...

Στέλνει η server direct.. το θεμα ειναι οτι για να ισχύει το cash back πρέπει να παραδοθεί σε αγγλική διεύθυνση..

Και με £70 μεταφορικα έρχεται ~50-70 φθηνότερο απο τα 220 που πωλειται εδω, δεν αξίζει όλη την ταλαιπωρία.

Πάντως για όποιον ειναι Αγγλία ειναι απίστευτη προσφορα.

Εγώ που τα βλέπω όλα Out of stock? Έχω να τον φέρω αλλά υπάρχει?

Βρηκες φθηνό τροπο μεταφοράς απο αγγλια - ελλαδα, ή θα τον φέρει κάποιος φίλος στις αποσκευές του;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HP Microserver

Η τιμή για κατανάλωση από 800 εως 2000 kwh (που καταναλώνει συνήθως ένα μέσο νοικοκυριό) είναι 0,091 . Είπα 0,12 υπολογίζοντας και τι χρεώσεις δικτύου κλπ. Από 2001 kwh και άνω είναι αρκετά πιο αυξημένα γιατί υπάρχει και άλλο πάγιο εκτός της αυξημένης (0.15) χρέωσης.

Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί υπάρχουν και άλλες κλίμακες (800-1000, 1000-1600 κλπ) για τις λοιπές χρεώσεις πέραν της καθαρής αξίας του ρεύματος. Πάντως όπως και να το κάνεις στη χειρότερη η κιλοβατώρα πηγαίνει μέχρι 22 λεπτά με τον ΦΠΑ, άρα μιλάμε για κόστος λίγο πάνω από τα 7 ευρώ το μήνα (για καταναλώσεις 4μηνίας 3000 κιλοβατώρες και άνω). Στην τυπική περίπτωση καταναλώσεων μέχρι 1500 κιλοβατώρες την τετραμηνία + νυχτερινό ρεύμα, το μηνιαίο κόστος δεν θα ξεπερνά τα 4 ευρώ.

Επίσης ας σκεφτούμε πως ο τελικός ενισχυτής που αφήνω διαρκώς ανοικτό καίει 30 βατ. Άλλοι καίνε παραπάνω.

Θα ρωτήσω να σου πω.
Πλάκα κανείς!!

Ευχαριστώ μόνο κ μόνο για την χειρονομία!

Προσοχή μόνο, για να γινει το cash back ο πωλητής πρέπει να είναι hp authorize reseller. Αναφέρομαι στο λινκ του φίλου Nika λίγο πιο πάνω.

Πλάκα κανείς!!

Προσοχή μόνο, για να γινει το cash back ο πωλητής πρέπει να είναι hp authorize reseller. Αναφέρομαι στο λινκ του φίλου Nika λίγο πιο πάνω.

Εάν μπορεί, θα το αγοράσεις εσύ με αποστολή στην διεύθυνση που θα σου δώσω στο Λονδίνο. Απλά έρχεται Κυριακή, οπότε δεν ξέρω εάν προλαβαίνουμε. Μόλις μάθω θα σου πω.

Εάν μπορεί, θα το αγοράσεις εσύ με αποστολή στην διεύθυνση που θα σου δώσω στο Λονδίνο. Απλά έρχεται Κυριακή, οπότε δεν ξέρω εάν προλαβαίνουμε. Μόλις μάθω θα σου πω.

Ναι οκ, εννοείται οτι μπορει να το ξεπακεταρει για να μην εχει όγκο, και να φέρει μόνο τον server. Πάντως εχει ξεπουλησει απο πολλα μαγαζια.

Απάντηση: Re: HP Microserver

Πλάκα κανείς!!

Το λινκ δεν ήταν σωστό?... ο πωλητής αναφέρει το cashback από HP...

Το λινκ δεν ήταν σωστό?... ο πωλητής αναφέρει το cashback από HP...

Ε καλα άλλο τι αναφέρει και άλλο τι ισχύει. Το cashback γίνεται απο την hp (οχι απο τον πωλητη) αφου έχεις πρώτα πληρώσει όλο το πόσο και εγκριθεί το claim form απο την hp (οτι δηλαδη αγοράστηκε απο uk hp authorized reseller) το cash back γίνεται μέσα σε 45μερες αλλα η έγκριση του σχεδόν άμεσα.

Άρα δηλαδή θα τα πάρεις τα λεφτά πίσω...

έχεις κάποιο άλλο λινκ όπου πληρώνεις λιγότερα? (κοινώς το cashback γίνεται από τον πωλητη?)

Άρα δηλαδή θα τα πάρεις τα λεφτά πίσω...

έχεις κάποιο άλλο λινκ όπου πληρώνεις λιγότερα? (κοινώς το cashback γίνεται από τον πωλητη?)

Ναι ειναι επιστροφή χρημάτων και όχι κουπόνια για hp προϊόντα, οπως συνήθως γίνεται. Της £100 της επιστρέφει η hp, αφου πρωτα, έχεις πληρώσει πχ £210 στον πωλητή.

Όχι αυτα που είχα, έγιναν out of stock.

Last edited:
Ευτυχώς στο link που παρέθεσα έχει 100 κομμάτια.... (μέχρι 30/6/2013 που ισχύει η προσφορά)

Ναι ειναι επιστροφή χρημάτων και όχι κουπόνια για hp προϊόντα, οπως συνήθως γίνεται. Της £100 της επιστρέφει η hp, αφου πρωτα, έχεις πληρώσει πχ £210 στον πωλητή.

Όχι αυτα που είχα, έγιναν out of stock.

Μου είπε εάν μπορεί να είναι εκεί μέχρι και το Σάββατο θα το φέρει. Δεν γίνετε όμως να το βγάλει, θα το πάρει σαν έξτρα πακέτο αποσκευής. Με aegean έρχεται και το κόστος είναι περίπου 30. Εάν θέλεις πες μου να σου στείλω την διεύθυνση με πμ.