Η διάφορα τιμής είναι τεράστια .. Αγγλία 90 με 100 λίρες με το cashback Ελλάδα 200 euro.
Αλλά πληρώνεις και το cashback έρχεται αργότερα από hp ..
Η μόνη λύση να στο φέρει κάποιος από Αγγλία ...
Αλλά σε φίλη που το παρέλαβε της ήρθε - στην Αγγλία - χτυπημένο και το επεστρεψε...
Αρα τίθεται και θέμα ρίσκου ...
Αν δεν το φέρει φίλος από Αγγλία, με μεταφορική δεν συμφέρει μιας και θα βγει τα ίδια λεφτά πάνω κάτω με τα εδώ καταστήματα. Το cashback (100£) ειναι μέχρι τέλος Σεπτέμβριου.
ήττα....μου στείλανε το καινούριο μοντέλο της asus αντί αυτού που απεικονίζεται στο σαιτ τους και αναφέρεται στην περιγραφή "lp bracket included", το οποίο δυστυχώς ΔΕΝ περιλαμβάνει στη συσκευασία του low profile bracket όπως είχε το παλιό μοντέλο. Τώρα πρέπει να μπω στη διαδικασία να πάρω να χρήματα μου πίσω, όπως προσφέρθηκαν να μου κάνουν, ή να παρω lp bracket απο ebay...Γι'αυτό παιδιά περισσότερη προσοχή σε κάθε μελλοντικό ενδιαφερόμενο για το αν υπάρχει στη συσκευασία το bracket.
φίλε μου έχουμε λινκ για την καρτα usb 3.0 που αναφέρεις πως ταιριάζει στον microserver?
αυτή κάνει? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612035
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.