HP Microserver

Ωπ.. Εδώ θα τα χαλασουμε. Αν περιμένεις να πάρεις έτοιμους NTFS με data και να τους φορτωσεις, ξέχασε το. Το filesystem είναι ext4. Αν δεν στησεις synology hybrid raid, τοτε απλα τραβας το σκληρό και τον διαβαζεις σε ένα μηχάνημα που τρέχει Linux.

Αν του βάλω εξωτερικό πάνω σε NTFS (θα τον διαβάζει?) θα μπορώ να μεταφέρω αρχεία απο το ext4 ston NTFS?

Στα άλλα 2 δε μου απάντησες?
1)Σίγουρα διαβάζει 3TB χωρίς αλλαγές, κατευθείαν?
3)Χρειάζεται πάνω απο 2 Gb RAM ή μπορώ να μείνω με αυτή που έχει. Πάνω θα του βάλω μόνο 3TB WD (έναν)

USB NTFS διαβάζει κανονικά. 3 τέρα με το τελευταιο firmware του hp, βλέπεις κανονικά. Μια χαρά είσαι με τη μνήμη, δεν έχει τα θέματα του freenas

USB NTFS διαβάζει κανονικά. 3 τέρα με το τελευταιο firmware του hp, βλέπεις κανονικά. Μια χαρά είσαι με τη μνήμη, δεν έχει τα θέματα του freenas

Το firmware δεν το έχω περάσει, θα διαβάζει κανονικά 3TB εσωτερικό?

Ε βάλε το τοτε :) Φίλος μου έβαλε 3τερα με επισημο τελευταίο bios σε hp που τρέχει win 8 και δουλεύει κανονικά

Re: Απάντηση: HP Microserver

Σε win 8 λογικα δε θα εχει προβλημα. Εγω ειχα win 8 και δεν επαιρνε με τιποτα το update se 8.1. Ωσπου εβαλα το καινουριο firmware πειραγμενο για να εχω και τις 2 επιπλεον sata. To κατεβασα απο εδω:http://forums.overclockers.com.au/showpost.php?p=15817650&postcount=9536. Εχει και το original kai to modified apo Tobi Oo. Εγκατασταθηκε επιτυχως σε microserver nl36 και μετα πηρε την αναβαθμιση σε 8.1 που δεν μπορουσε. Οτι κανεις παντα με προσοχη και με δικη σου ευθυνη.

Καλησπέρα, μέσα έχει δυο τύπους πιο περνάω? Flat Files (Modded Tobi OO BIOS) ή USB Key (Modded Tobi OO BIOS)?

Ε βάλε το τοτε :) Φίλος μου έβαλε 3τερα με επισημο τελευταίο bios σε hp που τρέχει win 8 και δουλεύει κανονικά

Επίσημο δεν μπορώ να κατεβάσω (δε με αφήνει στο site της HP), θα περάσω αυτό που προτείνει ο dpapay, αλλά πιο απο τα δυο είναι?

Ναι και μου λέει κάτι σάλια
, Η λήψη που ζητήσατε απαιτεί επιπλέον εξουσιοδότηση.

Για να αποκτήσετε δικαίωμα πρόσβασης στη λήψη αυτή, συνδέστε μια εγγύηση ή ένα πακέτο HP Care Pack με το προφίλ σας. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στη Βοήθεια για τη σύνδεση εγγύησης ή πακέτου HP Care Pack.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς οι εγγυήσεις, τα πακέτα CarePack και οι συμφωνίες υποστήριξης επιτρέπουν την πρόσβαση για την επιλογή λήψεων και λειτουργιών του ιστοτόπου, ανατρέξτε στη Βοήθεια.

Πέρασα το σπασμένο του Τοbby, κομπλε το Bios

Last edited:
https://www.dropbox.com/s/34xcpixot9958mr/SP64420.exe

Εγώ αυτό έβαλα. Το κατέβασα πρινν κάνα μήνα και είχα ακούσει σε ω podcast ότι τα επόμενα updates θα συνδεόταν με συνδρομή... Ηλίθιοι... Τεσπα, αυτό είναι official, αν θες unofficial για να χρησιμοποιήσεις και το optical bay, ψαχνεις άλλου

https://www.dropbox.com/s/34xcpixot9958mr/SP64420.exe

Εγώ αυτό έβαλα. Το κατέβασα πρινν κάνα μήνα και είχα ακούσει σε ω podcast ότι τα επόμενα updates θα συνδεόταν με συνδρομή... Ηλίθιοι... Τεσπα, αυτό είναι official, αν θες unofficial για να χρησιμοποιήσεις και το optical bay, ψαχνεις άλλου

Το Xpenology να το έχω σε φλάσακι να bootάρει? H να το περάσω στο μαμα σκληρό του (250)? δεν με πειράζει αν χάσω ένα slot HDD...

Φλασακι και μετά θα εξηγήσω γιατί

Το πέρασα, πολύ ευχάριστο περιβάλλον και εύχρηστο.

Τον HDD 250 Που είχε μαμα γιατί δεν τον βλέπει? (τον είχα πάνω όταν έκανε εγκατάσταση)...EDIT...τωρα τον formarei, αλλά τον κάνει SHR, που δεν τον θέλω, θέλω να μπορώ να τον διαβάσω απο Linux λογισμικό.
απο Default τον κάνει SHR, γίνεται να αλλάξει αυτο? Τώρα θα του βάλω και τον RED 3TB, θέλω να τον κάνει ext4..

Last edited:
To shr αν είναι without protection είναι απλα ext4. Αν θες για να σιγουρευτεί ξανά κάνε φορμάτ και δες τι επιλογές σου δίνει. Το flasaki θα το κανεις dismount και θα το βγαζεις μετά που μπουταρει ο σέρβερ.

Για τον MicroServer G7 N54L ,εχει παρει το ματι σας καλυτερη τιμη απο του eshop 192,6 ευρω;

Οποίος το σκέφτεται ας τον πάρει τώρα. Πωλούνται τα τελευταια κομματια που έχουν μείνει για αυτό θα δείτε οτι και στο Σκρουτζ οι τιμές ανεβαίνουν. Έχει ήδη έρθει ο gen8, ο οποίος όμως είναι πιο κλειστή πλατφόρμα και επίσημα η hp δεν θα βγάλει drivers για consumer OS (win 7,8). Ήμουν στο ντεμί να τον αγοράσω αλλά όταν διάβασα αυτά, τα οποία επιβεβαίωσε και φίλος που δουλεύει σε μαγαζί,ετρεξα να τον αγοράσω

Για τον MicroServer G7 N54L ,εχει παρει το ματι σας καλυτερη τιμη απο του eshop 192,6 ευρω;

έψαχνα για κανα 2 μέρες...ευρώπη και Ελλάδα, του e-shop είναι η βελτιστη οικονομικά και χρονικά λύση (4-5 μέρες)

Λοιπον σε data transfer σκοτώνει! 100+
To καλύτερο που έχω δουλέψει ως τώρα...μόνο που γύρισα το router σε manual, γιατί με DHCP μου τα έκανε μάτσο.

Τώρα του φορτώνω και τον δευτερο σκληρό.

ποια applications είναι για torrent etc. ?

Last edited:
Λοιπον σε data transfer σκοτώνει! 100+
To καλύτερο που έχω δουλέψει ως τώρα...μόνο που γύρισα το router σε manual, γιατί με DHCP μου τα έκανε μάτσο.

Τώρα του φορτώνω και τον δευτερο σκληρό.

ποια applications είναι για torrent etc. ?

transmission η download station

transmission η download station

Τώρα κατάλαβα! επικό το εργαλείο...Το download station τα Σπάει!!! του έβαλα και Premium sto Easybytez+ unrar και σκοτώνει...

Last edited: