Σωστός! Ποιον, ποσο, από που;Χρόνια πολλά...αναμένω τον G8
Γνωρίζει καποιος αν θα ειναι συμβατοί οι seagate 8TB με τον hp n54l;
Αν ειναι σύμβατοι ή οχι ειναι θεμα λειτουργικού ή και hardware;
Sata είναι, δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα ούτε σε μοντέρνα os
8/1 θα τον έχω γιατί έρχεται από Γερμανία. Εδώ όσους ρώτησα δεν τον είχαν...ή τον είχαν κατόπιν παραγγελείας με διπλάσια τιμή κλπ κλπ. Τον αγόρασα από το http://www.senetic.gr/ Βέβαια όσο διαβάζω στα φόρουμ που τον έχουν ήδη χρόνο..προβληματίζομαι,αλλά θα φανεί όταν τον δουλέψω. Βασικά λένε οτι κάνει θόρυβο υπο κάποιες συνθήκες. Πάντως τον Ν36L δε βλέπω να τον αποχωρίζομαι εύκολα..
Για τον seagate αναφέρεσαι ή για τον HGST;
Υπαρχει καποιο λίνκ για τον θόρυβο ή τα οποια προβλήματα υπαρχουν;
Ποια υπηρεσία NVR σκέφτεσαι;Τον παρέλαβα από της 8/1 αλλά ακόμα είναι στο κουτί όπως το έφερε η κούριερ. Ελπίζω να τον ανοίξω μέσα στο Σ/Κ. Ή να τον πουλήσω μια και βρήκα λύση με τις κάμερες με δικτυακό nvr.
Kαλησπέρα ρε παιδιά,τελικά δεν κατάφερα να αξιοποιήσω το μηχανηματάκι και κοιτάζω να του βάλω απλά 2 σκληρούς 2ΤΒ και να τους κάνω να φαίνονται σαν ένας.
Έτσι όταν αντιγράφω αρχεία στον ένα να γίνεται ταυτόχρονα στον άλλο.Αυτό όμως το θέλω να γίνεται μέσω hardware και όχι software γιατί μετά από καιρό είδα ότι μέσω windows δεν είναι ασφαλές.
Πείτε μου αν γίνεται και πόσο εύκολο είναι,δεν έχω πολύ χρόνο και πολύ διάθεση να σκαλίζω πράγματα πάλι.
Θα σας πω τον πόνο μου για να μου προτείνεται λύσεις.
Πήρα το εργαλειάκι ώστε να κάνω το εξής.
Να βάλω μέσα 2 ζευγάρια ίδιους σκληρούς για να κάνω το backup των αρχείων μου.
Δηλαδή ότι φωτογραφίες βγάζω για την δουλειά να τις περνάω εκεί και να γίνονται αυτόματα διπλά αντίγραφα.
Τελικά όμως επειδή δεν κατάφερα να περάσω κάποιο λειτουργικό κατέληξα να του έχω βάλει win 8 και να το έχω σαν κανονικό pc.
Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω τόσο χρόνο αλλά και φοβάμαι μην κάνω λάθος στο πέρασμα freenas πχ που είχα δοκιμάσει.
Δηλαδή πονοκεφάλιασα και δεν έβγαλα άκρη.
Περιμένω τις δικές σας προτάσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.