hp Pavilion dv4450ea ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!

Γιωργος Λιολιος

Established Member
25 August 2006
156
Ελλαδισταν
45089700iy1.jpg

Microprocessor 1.80 GHz Intel® Pentium® M Processor 745A
Microprocessor Cache Level 2 cache 2 MB
Memory 1024 MB DDR2 533 MHz (2 x 512 MB)
Memory Max up to 2 GB
Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator 900
Video Memory up to 128 MB (shared)
Hard Drive 100 GB 4200 rpm
Multimedia Drive DVD Writer Dual Format (+/-R +/-RW)
with Double Layer support
Display 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen
Fax/Modem High speed 56K modem
Network Card 10/100 LAN Ethernet integrated
Wireless Connectivity Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g
Integrated Wireless LAN
Sound Altec Lansing® speakers
Keyboard 101 key compatible keyboard
Pointing Device Touch Pad with dedicated vertical Scroll Up/Down
pad, volume control, mute buttons,
2quick launch buttons & 1wireless on/off button
PC Card Slots * One type I or II PC card slot
* One ExpressCard/54 slot
(also supports ExpressCard/34)

External Ports
* 4 USB 2.0
* 1 IEEE 1394
* 1 VGA
* 1 RJ-11
* 1 S-video TV-Out
* 1 RJ -45
* 1 Expansion Port 2 connector
* 1 headphone-out
* 1 microphone-in
* Remote control infrared port
(Remote Control optional)

Dimensions
35.84 cm (W) x 25.78 cm (L) x 3.35 cm (min H) / 4.25 cm (max H)
Weight
2.97 kg (6.45 lbs)
Power
* 65 W AC Power Adapter
* 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
Operating System
Windows XP Home GR/ENG

Ο υπολογιστης ειναι καινουριος
συνοδευεται απο πληρη εγγυηση αντιπροσωπειας
παραδιδεται σε αριστη κατασταση στην αρχικη του συσκευασια

TIMH: 440

δεκτος καθε ελεγχος στον χωρο μου

Τρεις μερες που εχω στειλει pm δεν εχω λαβει απαντηση...Αυτο το γεγονος με κανει να αποσυρω το ενδιαφερον για τον υπολογιστη και να κοιταξω για αγορα καποιου αλλου.

Τρεις μερες που εχω στειλει pm δεν εχω λαβει απαντηση...Αυτο το γεγονος με κανει να αποσυρω το ενδιαφερον για τον υπολογιστη και να κοιταξω για αγορα καποιου αλλου.

Φιλε Dion999 oπως σε καθε αγγελια μου ετσι και σ'αυτην
επικοινωνω με τους ενδιαφερομενους με τη σειρα που εκδηλωσαν ενδιαφερον.
Ετσι, πρωτα επικοινωνησα με το μελος GFLE προχθες και περιμενα τελικη απαντηση πρωτου προχωρησω στον επομενο χρηστη.
Πολλοι χρηστες του φορουμ εξαλλου μπορουν να επιβεβαιωσουν οτι απαντω σε καθε πμ ακομα και εαν η πωληση εχει ολοκληρωθει.

Πραγματι ετσι ειναι απλα μου πηρε καμποσο χρονο να δω αν με συμφερει σε αυτη την τιμη.
Τελικα, αποσυρω το ενδιαφερον μου καθως ειναι discontinued μοντελο.

Re: Απάντηση: hp Pavilion dv4450ea ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!

Πραγματι ετσι ειναι απλα μου πηρε καμποσο χρονο να δω αν με συμφερει σε αυτη την τιμη.
Τελικα, αποσυρω το ενδιαφερον μου καθως ειναι discontinued μοντελο.
κανενα προβλημα...
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση και επιβεβαιωση.

H αγγελια επανερχεται και τα μυνηματα που αφορουσαν προσωπικα τον Γιωργο και τον Θοδωρη διαγραφηκαν εφοσον βρηκαν την λυση μεταξυ τους.

καλησπερα.
Ονομαζομαι Λιολιος Δημητρης.
Ειμαι αδερφος του Γιωργου Λιολιου.Ευχαριστω τον κ.Μπαβιολη για την αμεση παρεμβαση του.Ελπιζω ομως να μου επιτρεψει να πω και ´γω δυο λογια δημοσια ,μιας και ειμαι ο αμεσα εμπλεκομενος και δεν θελω να δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις.
Στο θεμα μας

Eγω και αδερφος μου εχουμε κανει απειρες συναλλαγες μεσω fora,emarkets κτλ.Ο κυριος Ραδιωτης ειναι ο πρωτος χρηστης που εχει παραπονο απο την αγορα του και μαλιστα αδικως οπως θα φανει παρακατω.

1ο) Τα laptop που εχω πουλησει τα εχω αγορασει σαν ''bad stock''.ειτε λογω παλαιοτητας, ειτε λογω χρησης ως Demo, ειτε λογω ανοιχτης συσκευασιας, ειτε επειδη ειναι επιστροφες απο αντιπροσωπεια. Εγω ομως ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ τι απο ολα αυτα ισχυει για ολες τις περιπτωσεις..
τα αγοραζω ,τσεκαρω οτι ειναι εμφανισιακα καινουρια χωρις κανενα απολυτως σημαδι ,τα τεσταρω για ωρες ολοκληρες ,βλεπω οτι λειτουργουν απροβληματιστα αποδειξη αγορας εχω αρα και FULL ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ οποτε και προχωρω στην πωληση.δεν νομιζω να υπαρχει κατι παραλογο στην ολη διαδικασια.

2ο) Ο κ.Ραδιωτης δυστυχως αναφερεται στα γεγονοτα με ανακριβειες.ακομα και με ψεμματα.

α)την αποδειξη του την εστειλα 4 ΜΕΡΕΣ μετα τη συναλλαγη και οχι μετα απο δυο εβδομαδες.

β)οταν του παρουσιασε αρχικα το προβλημα ''ξεχασε'' να μας αναφερει οτι επικοινωνησε μαζι μου ενω εγω ημουν σε νησι για διακοπες.οποτε και του προτεινα την αντιπροσωπεια.του εξηγησα μαλιστα οτι θα επεστρεφα σε 10 μερες...και μου ειπε ''οκ.θα δω τι θα κανω''

γ)αφου κ.Ραδιωτη ειχατε τοσα παραπονα γιατι στο μεσοδιαστημα που ακολουθησε ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ LAPTOP ME AKOMA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ -ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ- δεν με ενημερωσατε ουτε στο ελαχιστο για το προβλημα σας???

δ) Ξεχασατε επισης να κανετε αναφορα στη διαδικασια παραλαβης του laptop απο 'σας.Ο κ.Ραδιωτης λοιπον με παρακαλεσε πριν την αγορα ,να παρει το laptop για μερικες μερες -χωρις να πληρωσει φυσικα ολο το ποσο- να το τεσταρει και αν του κανει να το αγορασει.Κανενα προβλημα για 'μενα.Δυο φορες πηγαινε-ελα Αλιμος-Μαρουσι...δεν νομιζω να το κανανε αλλοι στη θεση μου αυτο.

εν συντομια λοιπον.
Ο κ.Ραδιωτης αγορασε απο 'μενα ενα laptop αψογο ,τοσο εμφανισιακα οσο και λειτουργικα 99,9 % καινουριο με τιμη σχεδον 30% κατω απο τη λιανικη.Καποια στιγμη του παρουσιασε βλαβη και επικοινωνησε μαζι μου σε στιγμη που ομολογουμενως δεν μπορουσα να βοηθησω.Απο 'κει και μετα ο κ.Ραδιωτης χαθηκε ,δεν προσπαθησε να επικοινωνησει μαζι μου και επεστρεψε εντυπωσιακα σημερα ,μετα απο μισο σχεδον χρονο για να παραπονεθει να θιξει να αμαυρωσει και ειρωνευτει...το τι επιζητα δεν εχω καταλαβει ακομα...ελπιζω να ειναι παρεξηγηση και να λυθει τηλεφωνικα

Ο Νίκος ζήτησε να μην κάνουμε hijack το θέμα αυτό και προχώρησε σε διαγραφή των μηνυμάτων όπως ζήτησα. Όμως βλέπω ότι σε πνίγει το δίκιο σου, οπότε σου απαντώ με την σειρά μου:

1. την βλάβη του λαπτοπ την γνωριζες όταν μου το πούλησες γιατί σε ανύποπτο χρόνο, όταν σε ρώτησα αν το λαπτοπ έχει επισκευαστεί ποτέ μου είπες ότι ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ δεν είχε βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα και είναι απλά κομμάτι που αποσύρθηκε λόγω του ότι ερχόταν με ΧΡ αντί VISTA που έρχονταν πλέον όλα τα καινούρια. Μου είπες μάλιστα ότι «δεν είναι σαν κάποια άλλα που είχαν βγάλει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών αλλά είχαν επισκευαστεί και λειτουργούσαν κανονικά». Guess what, αυτο που είχε επισκευαστεί ήταν το δικό μου, μόνο που όταν σε ρώτησα πριν το αγοράσω δεν μου το είχες πει. Ή δεν θυμόσουν, προσωπικά το ίδιο μου κάνει σαν αποτέλεσμα.

2. ακόμα κι αν δεν το γνώριζες, ότι είχε επισκευαστεί, αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να διαβεβαιώνεις ότι δεν έχει εμφανίσει πρόβλημα. Προσωπικά δεν το θεωρώ άγνοια αλλά δόλο και πρόθεση εξαπάτησης. Ξαναδιάβασε τα όσα γραφεις στις αγγελίες σου, είναι όσα μου είπες και προφορικά: «ολοκαίνουριο» στην μια αγγελία. «ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ» με κεφαλαία στην άλλη. Τώρα τα γυρνάς και λες «δεν ήξερα τίποτα».

3. Για την απόδειξη μπορεί όντως να μην ήταν 2 βδομάδες αλλά 10 μέρες, σε καμία περίπτωση δεν ήταν τέσσερις γιατί εκτός από το ότι στο ζήτησα την ημέρα της παραλαβής ακολούθησαν άλλα δύο τηλεφωνήματά μου μέχρι να την στείλεις τελικά. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι παρότι στο είχα ζητήσει 100 φορές πρίν την παραλαβή, την ημέρα του ραντεβού είχες ξεχάσει να την φέρεις, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

4. το λαπτοπ με τα καλύτερα χρακτηριστικά που ζητούσα, αν θυμάσαι, σου είχα πει ότι προοριζόταν για φίλο που έφευγε για μεταπτυχιακό στην Βαρκελώνη. Σου είχα πει ότι δεν το ήθελε για την ίδια χρήση με εμένα αλλά ήθελε κάτι δυνατό «σαν και το δικό μου και ακόμα δυνατότερο, μολονότι δεν το χρειάζεται πραγματικά αλλά γιατί έτσι το θέλει». Ήμουν ευχαριστημένος βλέπεις μέχρι εκείνη τη στιγμή και σου έφερνα κι άλλους, όπως είχα φέρει παλιότερα και μια άλλη φίλη μου. Από την στιγμή που έμαθα από το σέρβις όσα έμαθα ούτε ξαναασχολήθηκα μαζί σου γιατί όταν καταλαβαίνεις ότι σε έχουν πιάσει κότσο δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Μόνος μου είχα κάνει την μαλ**κια και έμπλεξα, καλά να πάθω!

5. το λαπτοπ πλέον είναι παροπλισμένο και κάποια στιγμή είχα μια προσφορά να το πουλήσω, από άτομο μάλιστα που μπαίνει και στο avclub. Μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι το πρώτο πράγμα που του είπα για το μηχάνημα ήταν ότι είχε πάει στο σέρβις και είχε αλλαχτεί η κάρτα γραφικών του, ώστε να γνωρίζει την κατάσταση του μηχανήματος που αγοράζει. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ BUSINESS ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!

6. όταν μιλάς για τεστάρισμα μάλλον δεν θυμάσαι καλά: συμφωνήσαμε και ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ με τον όρο εαν δεν μπορεί να αναπαράγει BD να το πάρεις πίσω και να μου δώσεις τα χρήματα. Το τέσταρα το ίδιο απόγευμα και εφόσον μπορούσε να κάνει playback κράτησα το λαπτοπ και κράτησες τα χρήματα. Η εξόφληση είχε γίνει στο 100% την ώρα της παραλαβής, δεν σου ζήτησα ποτέ να πληρώσω μέρος του ποσού. Και φυσικά το μοναδικό Άλιμος-Μαρούσι έγινε την ημέρα της παραλαβής.

7. Ακόμα και σήμερα εξακολουθείς να θεωρείς ότι μου παρέδωσες ένα λαπτοπ 99,9% καινούριο! Μολονότι είχε ήδη επισκευαστεί και μολονότι μετά από 25 μέρες ξαναέπαθε την ίδια βλάβη! Δεν περνάς από εδώ που έχω στο γκαράζ ένα αυτκίνητο «ολίγον τρακαρισμένο αλλά επισκευασμένο» να στο που λήσω για 99,9% καινούριο να δούμε αν θα το δεχτείς???

Ανυπομονώ για το refund….

Last edited:
φιλε μου η συζητηση με 'μενα τελειωνει εδω.δεν υπαρχει λογος να μιλαμε αλλο γιατι ειναι προφανες τι προσπαθεις να κανεις.Με το ετσι θελω μετα απο μισο χρονο προσπαθεις να βγαλεις ενα απροσδοκητο κερδος.σε γελασανε.
Μα για το Θεο ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!..
απαραδεκτη συμπεριφορα..κουτοπονηρη τακτικη..με αναληθεις αναφορες προσπαθωντας για το παραμικρο οφελος..αλλα σε καταλαβαινω..Χριστουγεννα
ερχονται ας βγαλουμε κανενα τσαμπε λαπτοπακι
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Η ντροπη ολη δικη σου.
Tελος η δημοσια συζητηση.Απο αυριο μεσω πμ/τηλεφωνου

Παιδιά, έλεος.....

Ότι έχετε βρείτε το μεταξύ σας.

Ελπίζω η διαχείριση να σβήσει τα μηνύματα που δεν αφορούν την αγγελία...

Παιδιά, έλεος.....

Ότι έχετε βρείτε το μεταξύ σας.

Ελπίζω η διαχείριση να σβήσει τα μηνύματα που δεν αφορούν την αγγελία...

Γιατι να τα σβησει ? Ας τα διαβαζουν ολοι και να βγαζει ο καθενας το δικο του συμπερασμα..

αν υπαρχει κανενα vaio σειρας ar ή fe 99,9% καινουριο και με τιμη 30% κατω περιμενω pm..ψαχνω εδω και μηνες για σειρα fe 21 m αλλα τιποτα-bye-