HP Scanjet 3800

loufjohn

AVClub Enthusiast
29 December 2007
1,024
Πωλειται ΗP3800 Scanjet διοτι εκανα την δουλεια μου με καποιες παλιες φωτογραφιες που ειχα αλλα τωρα ειναι συλλεκτης ...αραχνων
Σκαναρει και φιλμ

Τύπος Flatbed

Μέγεθος Letter

Οπτική Ανάλυση
2400x2400

Mέγιστη Ανάλυση - Bάθος χρώματος 48 bit

USB συνδεση

c03190267.png

Τιμη 60 Ευρω. Μονο σοβαρες προτασεις και απο Αθηνα

Γεια σου φίλε , μια ερώτηση. Όταν λες σκανάρει φιλμ αναφέρεσαι και σε slides; Μπορώ δηλαδή να τα μετετρέψω σε ψηφιακές φωτό; Χαιρετώ Τάσος.

Γεια σου φίλε , μια ερώτηση. Όταν λες σκανάρει φιλμ αναφέρεσαι και σε slides; Μπορώ δηλαδή να τα μετετρέψω σε ψηφιακές φωτό; Χαιρετώ Τάσος.

Ακριβως Εχει ειδικη θηκη για να περασει το slide

Με ενδιαφέρει αλλά πρέπει να το δω πρώτα αν είναι εύκολο. Απλά μπορώ από βδομάδα γιατί θα λείψω εκτός Αθηνών. Στείλε μου αν θες σε π.μ. το τηλ. σου και που βρίσκεσαι. Χαιρετώ Τάσος.

Φίλε μου συγνώμη, αλλά βρήκα τον 3770 δανεικό από έναν φίλο και μου κάνει, οπότε αποσύρω το ενδιαφέρον. Χαιρετώ και καλή πώληση,Τάσος.

Τα παρελκομενα οπως το CD του τα εχει;;
To στελνεις επαρχια ,αν ναι να συνεννοηθούμε με P.M.:)

Τα παρελκομενα οπως το CD του τα εχει;;
To στελνεις επαρχια ,αν ναι να συνεννοηθούμε με P.M.:)

Εχω το δισκακι του που περιεχει και το manual. Εχουν βγει ομως καινουργιοι drivers for Windows 8.0 και windows 8.1 32bit/64bit

Tο θεμαα ομως ειναι οτι με Courier στοιχιζει αρκετα γιατι εχει το βαρος του και τον ογκο του

Αγαπητέ loufjohn. Αν δεν προχωρήσετε με τον nikx δηλώνω το ενδιαφερον για το scanner (είμαι από Αθήνα). Ευχαριστώ

Aληθεια ειναι οτι μεσα σε αυτες τις 5 μερες δοθηκε χρονος να το ψαξω καπως καλυτερα ,κατι τα μτφ κατι λογω ετων φοβαμαι για συμβατοτητα με τα win7 ,ας το παρει αν θελει ο φιλος απο πανω που δηλωσε ενδιαφερον.

Aληθεια ειναι οτι μεσα σε αυτες τις 5 μερες δοθηκε χρονος να το ψαξω καπως καλυτερα ,κατι τα μτφ κατι λογω ετων φοβαμαι για συμβατοτητα με τα win7 ,ας το παρει αν θελει ο φιλος απο πανω που δηλωσε ενδιαφερον.

Oι drivers οταν το πηρα ειναι για Windows 7. H ΗP εβγαλε (με αυτους δουλευω) και για Windows 8.0 και για Windows 8.1

Θα παρακαλούσα μια διευκρίνηση: σκαναρει Α4 ?

Φυσικα. Ειναι το μεγεθος που τυπωνουν οι εκτυπωτες. Το Α3 (το διπλασιο του Α4 δεν σκαναρει)

Ωραία. Στείλε μου σε παρακαλώ PΜ με λεπτομέρειες. Ευχαριστώ

Aimon συγνωμη αλλα τωρα ειδα το μηνυμα σου λογω απουσιας μου. Εαν ενδιαφερεσαι ακομα στειλε π.μ