HPΘE H ΩPA MOY (η καλή)

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Kυρίες και κύριοι έφτασε και για εμένα η στιγμή των διακοπών μου για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι. Tο Σάββατο 12/8 το πρωί αναχωρώ για Πήλιο όπου και πιθανότατα να παραμείνω για 2 βδομάδες. Σας εύχομαι να περνάτε καλά. Pαντεβού από Σεπτέμβριο για να κανονίσουμε και τις αναγκαίες συναντήσεις πλέον αφού θα έχουμε γυρίσει και όλοι.
SUMMER TIME IS ON

Καλες διακοπες παιδες και κοιταξτε να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε! -bye-

Ευχαριστούμε..
Για όσους δεν πήγαν τι να πω.. υπομονή!
Για όσους ήδη γύρισαν ..πάλι υπομονή!!:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: HPΘE H ΩPA MOY (η καλή)

PETRAN said:
Αδέρφια προσοχή στον δρόμο!!
Θα γίνεται της κακομοίρας..
Eγώ λέω να ξεκινήσω κατά τις 5-6 το πρωί για να το αποφύγω. Xαμός θα γίνεται...

Εγώ θα ξεκινήσω κατα τις δέκα.. γύρω στις δέκα και πέντε θα είμαι στο λιμάνι και σε μια ώρα στο νησί..
Απ'το νησίο μέχρι το σπίτι είναι 45 λεπτά δρόμος στο πολύ χαλαρό...
Τα καλά της επαρχίας...:Banane0:

Εγω θα κινησω κατα τις 12.(ολοι το πρωι θα την κανουνε)
Και για να πω και την αμαρτια μου..... εχω κανει ηδη 5 βδομαδες διακοπες (αυτη θα ειναι η 6η)

Κυρίες και Κύριοι σας εγκαταλείπω και εγώ. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα στην δουλειά. Πέμπτη Παρασκευή Αθήνα για να κουλαρουμε και να κάνουμε και κανα δυο δουλείες και το Σάββατο πρωι πρωί φορτώνω στην μηχανή μπαγάζια και κορίτσι και πάμε Σεριφο για 14 ημέρες.
Έχω υποσχεθεί ότι μέχρι τις 26 Αυγούστου δεν θα πλησιάσω Η.Υ. σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων οπότε αν σας πω ότι θα μπαίνω που και που να δω τι κάνετε θα είναι ψέμα.
Εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού (αδειούχοι και μη) και τα ξαναλέμε.

kostas k said:
Κυρίες και Κύριοι σας εγκαταλείπω και εγώ. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα στην δουλειά. Πέμπτη Παρασκευή Αθήνα για να κουλαρουμε και να κάνουμε και κανα δυο δουλείες και το Σάββατο πρωι πρωί φορτώνω στην μηχανή μπαγάζια και κορίτσι και πάμε Σεριφο για 14 ημέρες.
Έχω υποσχεθεί ότι μέχρι τις 26 Αυγούστου δεν θα πλησιάσω Η.Υ. σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων οπότε αν σας πω ότι θα μπαίνω που και που να δω τι κάνετε θα είναι ψέμα.
Εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού (αδειούχοι και μη) και τα ξαναλέμε.

Καλα να περασετε, προσεκτικα στον δρομο και ευχομαι να βρειτε το ενφιαφερον χομπυ που μας ρωταγες τις προαλλες!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!
ευχή για όλους μας..

MHTΣ said:
Kυρίες και κύριοι έφτασε και για εμένα η στιγμή των διακοπών μου για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι. Tο Σάββατο 12/8 το πρωί αναχωρώ για Πήλιο όπου και πιθανότατα να παραμείνω για 2 βδομάδες. Σας εύχομαι να περνάτε καλά. Pαντεβού από Σεπτέμβριο για να κανονίσουμε και τις αναγκαίες συναντήσεις πλέον αφού θα έχουμε γυρίσει και όλοι.
SUMMER TIME IS ON
Μητσ. καλά να περάσεις να φωρτόσεις μπαταρίες!!!!! :grandpa: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 Πάς μήπως προς Αγ.Γιάννη?:music-smiley-005: :music-smiley-005:

Ρε ΜΗΤΣ είπα και εγώ, παντρεύεσαι.... :aktion033:
Άντε, καλέ να περάσεις φίλε. -bye-

Last edited:
George C said:
Ρε ΜΗΤΣ είπα και εγώ, παντρεύεσαι.... :aktion033:
Άντε, καλέ να περάσεις φίλε. -bye-
XAXA!:flipout:
Φίλε ούτε την γυναίκα που θέλω να έχω στο πλάι μου δεν έχω βρεί ακόμη...
Eυχαριστώ.

Re: Απάντηση: HPΘE H ΩPA MOY (η καλή)

Eki_65 said:
Μητσ. καλά να περάσεις να φωρτόσεις μπαταρίες!!!!! :grandpa: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 Πάς μήπως προς Αγ.Γιάννη?:music-smiley-005: :music-smiley-005:

YEAH!!! :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Μην παραλείψεις να πας κάποιο βράδι στο Δειπνοσοφιτή. Είναι στην Τσαγκαράδα, στο δρόμο για το Μυλοπόταμο. Προτίμησε κάποιο βράδι με live μουσική.