HPΘE H ΩPA MOY (η καλή)

Re: Απάντηση: HPΘE H ΩPA MOY (η καλή)

PETRAN said:
Κι εγώ τότε φεύγω για Θάσο..
Να περνάμε όλοι καλά!!

PETRAN, ανεβαίνεις μέχρι την Καβάλα για να πάρεις το πλοίο έτσι δεν είναι ( Κεραμωτή ) να προσέξεις πολύ τις βενζίνες διότι προς τα πάνω υπάρχει πολύ μεγάλη απάτη.
Το 2004, είχα την ατυχία να ανεβαίβω στο νησί κι εγώ ( παρεπτόντως είναι μαγευτικός προορισμός) και από νοθευμένες βενζίνες γύρισα στην Αθήνα στο γερανό της ΕΛ.ΠΑ.
Φιλαράκι καλές βουτιές και πήγαινε στα Λιμενάρια οπωσδήποτε!!!!!

Re: Απάντηση: HPΘE H ΩPA MOY (η καλή)

Costas Coyias said:
Μην παραλείψεις να πας κάποιο βράδι στο Δειπνοσοφιτή. Είναι στην Τσαγκαράδα, στο δρόμο για το Μυλοπόταμο. Προτίμησε κάποιο βράδι με live μουσική.

Επιτέλους Κώστα χαίρομαι που σε διαβάζω και πάλι χαιρετίσματα στο Βόλο είναι βλέπεις η καταγωγή του πατέρα μου, και καλές διακοπές!!!

Kαι εγω φευγω για διακοπες στην μαγευτικη Αθηνα του Αυγουστου
και τον Σεπτεβρη στο Πηλιο
Καλα να περασετε ολοι............

Απάντηση: Re: Απάντηση: HPΘE H ΩPA MOY (η καλή)

Eki_65 said:
PETRAN, ανεβαίνεις μέχρι την Καβάλα για να πάρεις το πλοίο έτσι δεν είναι ( Κεραμωτή ) να προσέξεις πολύ τις βενζίνες διότι προς τα πάνω υπάρχει πολύ μεγάλη απάτη.
Το 2004, είχα την ατυχία να ανεβαίβω στο νησί κι εγώ ( παρεπτόντως είναι μαγευτικός προορισμός) και από νοθευμένες βενζίνες γύρισα στην Αθήνα στο γερανό της ΕΛ.ΠΑ.
Φιλαράκι καλές βουτιές και πήγαινε στα Λιμενάρια οπωσδήποτε!!!!!

Χε χε χε...:flipout:
φίλε Εκι65-bye- καταρχάς να σ'ευχαριστήσω για τις ευχές και τις παρατηρήσεις σου..
Αλλά είμαι Καβαλιώτης αδερφέ οπότε τους ξέρω καλά τους ντόπιους :twoguns: απατεώνες!
Όπως και να'χει χαίρομαι που ξέρεις τι εστί Θάσος..:aktion033:
Μαγευτικός προορισμός αλλά οι Θασίτες είναι..:slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: HPΘE H ΩPA MOY (η καλή)

PETRAN said:
Χε χε χε...:flipout:
φίλε Εκι65-bye- καταρχάς να σ'ευχαριστήσω για τις ευχές και τις παρατηρήσεις σου..
Αλλά είμαι Καβαλιώτης αδερφέ οπότε τους ξέρω καλά τους ντόπιους :twoguns: απατεώνες!
Όπως και να'χει χαίρομαι που ξέρεις τι εστί Θάσος..:aktion033:
Μαγευτικός προορισμός αλλά οι Θασίτες είναι..:slapface:
.....καλά παιδιά τουλάχιστον αυτοί που γνώρισα εκεί εγώ και από μέλι το πρώτο!!!!

Άκου μια ωραία ιστορία για τους Θασίτες...
Ο παπούς μου μικρασιάτης η γιαγιά μου θασίτισα...
Στα τελευταία τους είχε αγανακτήσει τόσο πολύ ο παπούς μου με την γιαγιά μου που της έλεγε το εξής τρελό:
"Θελω να βουλιάξει όλο το νησί, να πνιγείτε όλοι οι θασίτες και μετά να ξαναβγεί επάνω στην επιφάνεια το νησί!!!!":flipout: :flipout: :flipout:
Φαντάσου σε τι σημείο είχε φτάσει ο γέρος...
Και το πιό κουφό της υπόθεσης?
Η γριά ήταν πολύ της θρησκείας και ο γέρος πολύ του ούζου..
Ένα απόγευμα που πήγα να τους δώ έπινε ο παπούς το ουζάκι του..
ο μεζές?
ΚΟΛΥΒΑ!!!!!!!!!!!!!!:bang: (τον νήστευε η γριά με το ζόρι...)
ε είναι δυνατόν να μην αγανακτήσει μετά ο γέρος...:slapface:

πάντως δεν είναι κακοί άνθρωποι
είναι κουτοπόνηροι π.χ σε ενοικιαζόμενα δωμάτια πρέπει να πληρώσεις έξτρα 5 ευρώ/ημέρα για να πάρεις το τηλεχηρηστήριο του κλιματιστικού(αν και με κάτι φίλους που μίλησα τείνει να γίνει μόνιμη τακτική σε όλα τα νησιά αυτό το πράγμα) και φυσικά όπως θα κατάλαβες απο την πιο πάνω ιστορία είναι και αρκετά παράξενοι!!

EΦYΓAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Kαλά να περνάτε και να προσέχετε στους δρόμους! Kαι βγάλτε και καμία φωτό για να έχουμε να λέμε μετά.
BYEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!