HRT microStreamer

panoso

Senior Member
18 April 2011
521
Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία ή άποψη για το μηχανάκι αυτό? Διαβάζω ωραία πράγματα και θέλω ένα μικρό DAC για να παίξει ο Lehman BCL

Δεν έχω ακούσει κάποιο από τα δύο για να σε βοηθήσω , αλλά το meridian πρέπει να κυκλοφορεί και Ελλάδα, κάπου ανάμεσα μας, δε ξέρω εάν θα το βρεις για ακρόαση, αλλά αυτό θα ήταν το ιδανικό.
Και τα δυο στοχεύουν σα κοινό όσους έχουν ακουστικά , και θα βρεις και άλλες σχετικές προτάσεις στην κατηγορία ακουστικών.

Έχω δει τη HRT (High Resolutiion Technologies) και όλα τα προϊόντα της παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Κινείται στα ίδια πλαίσια με την Audioquest (Dragonfly) και Meridian (Explorer).
Αν πιστέψουμε τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή πρέπει να είναι εξαιρετικά.
Το κακό είναι ότι δεν έρχονται στην Ελλάδα...

Και μιας και σε πέτυχα Sonus εσύ τι λες να ταιριάζει καλύτερα για DAC στον BCL? Το Explorer ή το teac ud-h01 ?

Το teac ΔΕΝ θα σε απογοητεύσει πάντως.
Μακάρι να ήσανε κοντά ρε Panoso να στο έδινα το ρημάδ'... :smash:

Το teac ΔΕΝ θα σε απογοητεύσει πάντως.
Μακάρι να ήσανε κοντά ρε Panoso να στο έδινα το ρημάδ'... :smash:

το σκέφτομαι σοβαρά ...νάσαι καλά :ernaehrung004:

Και μιας και σε πέτυχα Sonus εσύ τι λες να ταιριάζει καλύτερα για DAC στον BCL? Το Explorer ή το teac ud-h01 ?
Τι να σου πω, έχω βάλει στο μάτι το Meridian Explorer κι' εκεί που ήμουν έτοιμος, διάφοροι παράγοντες μ' έχουν κάνει να το αναβάλω.

Κοίτα όμως, δεν είναι μόνο ο ήχος, είναι και η χρήση. Το Meridian, (όπως και το Dragonfly), είναι για εντελώς φορητή κατάσταση, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικό και σε σταθερό σύστημα. Ενώ το Teac είναι για πιο μόνιμη εγκατάσταση. Αλλά έχει και μεγαλύτερη ευελιξία.

Είναι κι' άλλα λοιπόν που πρέπει να ζυγίσεις.

To setup μου είναι εντελώς φορητό. Όταν θέλω να ακούσω μουσική βάζω τον BCL δίπλα στον φορητό και ακούω. Μετά ξεκουβαλάω τα πάντα εκτός από το φορητό και τα βάζω σε ένα συρτάρι. Αν όμως το TEAC έχει πιό στιβαρό και γεμάτο ήχο δεν θα με πείραζε το μέγεθός του. Δεν είναι και γουρούνι. Απλά εδώ που είμαι δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτα...