Hρθε η Panasonic 42PX7E.

PROSOXI: TH-42PX70 den einai idia me TH-42PX7

oipon. katarxin kalispera kai xairete.
xairomai poly pou vrika ena forum me tosous pathiasmenous me oti pathiazomai ki'ego anthropous.
opote einai na kano mia agora, edo kai kapoia xronia exo apofasizei na diavazo oso perisotero ginetai ta xaraktiristika tou proiontos, reviews alla kai gnomes xriston. etsi mporo na eimai ligo pio sigouros gia tin epilogi kai na "fxaristiemai" akoma perisotero tin agora.

diavazontas loipon ores sto diadiktio sto psaksimo mou gia mia 42 plasma, prepei na enimeroso olous tous filous tou site gia ena POLY MEGALO SFALMA pou anakyklonetai se OLA TA THREADS sxedon pou exoun sxesi me tinTH-42PX70E.

H TH-42PX70E D E N EINAI H IDIA TV ME THN TH-42PX7.
kai fysika h moni diafora tous SIGOURA DEN EINAI I ELIPSI 1 HDMI.
KAI SIGOURA H TH-42PX7 DEN EINAI KALYTERI. makran

na toniso se olous tous filous loipon, pos prin grapsoume kati san gegonos, i esto tin frasi "etsi prepei nanai", ligo psaksimo sto diadiktio mporei na kanei thaymata.

oi diafores einai =
3.072 equivalent steps of gradiation ANTI 2.048
29 billion colors ANTI adieykrinistou kathara mikroterou arithmou
10000:1 contrast ANTI 8000:1 contrast
sub pixel controler ANTI ....den exei\
2 hdmi ANTI 1 hdmi
pc input ANTI .... den exei (tragiko)

kai telos panton...epeidi tin exo dei polles fores, h TH-42PX7 paizei safos xeirotera. enoeitai ayto vevaia kai apo ta xaraktiristika.

ola ayta yparxoun sto "diafimistiko" stin selida
http://tinyurl.com/2nlg87

thelei ligo parapano prosoxi, to diavasa toulaxiston 5-6 fores to lathos.
ayta kai eyxaristo gia tin filoksenia.

y.g. = an kapoios kserei tipota gia "fidakia" stin TH-42PV45EH panasonic pou kykloforei stin elliniki agora parakalo as me enimerosei.

apo texnikis apopsis einai SAFOS KALYTERI TV apo tin
TH-42PX7.

Απάντηση: PROSOXI: TH-42PX70 den einai idia me TH-42PX7

oipon. katarxin kalispera kai xairete.
xairomai poly pou vrika ena forum me tosous pathiasmenous me oti pathiazomai ki'ego anthropous.
opote einai na kano mia agora, edo kai kapoia xronia exo apofasizei na diavazo oso perisotero ginetai ta xaraktiristika tou proiontos, reviews alla kai gnomes xriston. etsi mporo na eimai ligo pio sigouros gia tin epilogi kai na "fxaristiemai" akoma perisotero tin agora.

diavazontas loipon ores sto diadiktio sto psaksimo mou gia mia 42 plasma, prepei na enimeroso olous tous filous tou site gia ena POLY MEGALO SFALMA pou anakyklonetai se OLA TA THREADS sxedon pou exoun sxesi me tinTH-42PX70E.

H TH-42PX70E D E N EINAI H IDIA TV ME THN TH-42PX7.
kai fysika h moni diafora tous SIGOURA DEN EINAI I ELIPSI 1 HDMI.
KAI SIGOURA H TH-42PX7 DEN EINAI KALYTERI. makran

na toniso se olous tous filous loipon, pos prin grapsoume kati san gegonos, i esto tin frasi "etsi prepei nanai", ligo psaksimo sto diadiktio mporei na kanei thaymata.

oi diafores einai =
3.072 equivalent steps of gradiation ANTI 2.048
29 billion colors ANTI adieykrinistou kathara mikroterou arithmou
10000:1 contrast ANTI 8000:1 contrast
sub pixel controler ANTI ....den exei\
2 hdmi ANTI 1 hdmi
pc input ANTI .... den exei (tragiko)

kai telos panton...epeidi tin exo dei polles fores, h TH-42PX7 paizei safos xeirotera. enoeitai ayto vevaia kai apo ta xaraktiristika.

ola ayta yparxoun sto "diafimistiko" stin selida
http://tinyurl.com/2nlg87

thelei ligo parapano prosoxi, to diavasa toulaxiston 5-6 fores to lathos.
ayta kai eyxaristo gia tin filoksenia.

y.g. = an kapoios kserei tipota gia "fidakia" stin TH-42PV45EH panasonic pou kykloforei stin elliniki agora parakalo as me enimerosei.

apo texnikis apopsis einai SAFOS KALYTERI TV apo tin
TH-42PX7.

Τον τελικό λόγο όμως στην επιλογή tv έχουν τα μάτια όπως και στα μηχανήματα ήχου έχουν τα αυτιά.

Α, ναι και η κρίση του καθενός..

Re: Απάντηση: PROSOXI: TH-42PX70 den einai idia me TH-42PX7

Φιλε σε παρακαλουμε να μην γραφεις Greeklish γιατι:

1- Αυτο απαγορευεται συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.
2- Θα τυφλωθουμε

Καταρχην ειναι μεγαλο λαθος να συγκρινουμε δυο τηλεορασεις με βαση τις αποχρωσεις του Γκρι το dynamic contrast η οτιδηποτε αλλο. Αν ειναι ετσι για παραδειγμα κανεις δεν θα αγοραζε την PX70 οταν η LG PC55 εχει contrast 15,000:1.

Κατα δευτερον η ιδια η Panasonic ουσιαστικα παραδεχεται οτι οι δυο τηλεορασεις ειναι βασικα οι ιδιες:

We also separate the ranges further by labelling them either PX7, PX/Z70 and PX/Z700. The main differences between these ranges are the number of HDMI slots, HD Jpeg viewing option and SRS Tru Surround sound.

http://www.panasonic.co.uk/technology/buyguide.html

Re: PROSOXI: TH-42PX70 den einai idia me TH-42PX7

Με συγχωρεις φίλε μου για τα greeκlish.

Ο λόγος που τα χρησιμοποιώ παντού και πάντα οταν κάνω Posts είναι πως, καλώς ή κακώς, είναι ακόμα ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να χάσεις την ωρα σου γραφοντα και καπάκι τα Ελληνικά που έγραφες με ένα click του submit να γίνουν "κινέζικα". Το έχω ζήσει αρκετές φορές και είναι ο "τροπος" μου να προσέχω.

παράλληλα να συμπληρώσω πως βασικές διαφορές σε μοντέλα ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ίδιας γενιάς σίγουρα κάνουν και τα μοντελα διαφορετικά.

πάυουν να είναι υποκειμενικές οι διαφορές σε μια τέτοια περίπτωση νομίζα και γίνεται φανερό ποια είναι καλύτερη απο την άλλη.

Πόσο μάλλον οταν η μία έχει πάρει και το EISA AWARD στην κατηγορία της.

παράλληλα να συμπληρώσω πως βασικές διαφορές σε μοντέλα ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ίδιας γενιάς σίγουρα κάνουν και τα μοντελα διαφορετικά.

πάυουν να είναι υποκειμενικές οι διαφορές σε μια τέτοια περίπτωση νομίζα και γίνεται φανερό ποια είναι καλύτερη απο την άλλη.

Πόσο μάλλον οταν η μία έχει πάρει και το EISA AWARD στην κατηγορία της.

Ωραια ολα αυτα αλλα που προκυπτει οτι η PX7 ειναι χειροτερη σε εικονα απο την PX70? Μαλιστα οταν 3 μελη του φορουμ που εχουν δει και τις δυο διπλα διπλα λενε οτι η PX7 φαινεται να εχει καλυτερη εικονα? Ο ενας μαλιστα δουλευει και στο "πλαισιο".

Δεν μου απαντησες αν μετρανε μονο τα θεωρητικα χαρακτηριστικα για πιο λογο να παρει καποιος την PX70 με contrast 10000:1 oταν υπαρχει η LG PC55 με 15000:1?

Eπισης για ποιο λογο παραπληροφορει η ιδια η Panasonic μιλωντας για διαφορες στις θυρες και στις καρτες?

Τελος η PX7 εχει βγει αρκετα μετα την PX70 οποτε θα ηταν αδυνατο να παρει EISA award αφου ηδη ειχαν δωθει τα βραβεια.

Το ενα HDMI για την εποχη μας ειναι παντως ανεπαρκες και μονο για το λογο αυτο καποιοι προτιμουν την PX70 και πολυ σωστα πρατουν.

Panasonic TH-37PX7

Tελικά έφεραν στην Ελλάδα 37άρα πλασμα απο την σειρα px έστω και αν είναι η px7.Και για του λογου το αληθές: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072846
Πιστεύω λοιπόν οτι για τα λεφτα που ζηταει αξίζει.Είναι βέβαια η πιο φτωχή εκδοση με 1 HDMI,8000:1,αλλα και 800 ευρώ.Προσωπικά ήμουν έτοιμος να παραγγείλω την Toshiba 37Z3030 αλλά τωρα...δεν ξέρω.​
:chinscratch:

Re: Panasonic TH-37PX7

Tελικά έφεραν στην Ελλάδα 37άρα πλασμα απο την σειρα px έστω και αν είναι η px7.Και για του λογου το αληθές: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072846
Πιστεύω λοιπόν οτι για τα λεφτα που ζηταει αξίζει.Είναι βέβαια η πιο φτωχή εκδοση με 1 HDMI,8000:1,αλλα και 800 ευρώ.Προσωπικά ήμουν έτοιμος να παραγγείλω την Toshiba 37Z3030 αλλά τωρα...δεν ξέρω.​

Αν δεν εχεις κονσολα η δεν σκεφτεσαι να την συνδεσεις με PC τοτε χτυπα την , αλλιως Ζ.

Απάντηση: Panasonic TH-37PX7

Αν δεν εχεις κονσολα η δεν σκεφτεσαι να την συνδεσεις με PC τοτε χτυπα την , αλλιως Ζ.

+1
δωσε κατι παραπανω και παρε την 42αρα αμεσως

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1018248

Last edited:

Πάντως και η Toshiba ειναι ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ τηλεοραση, για τα λεφτά της, και γλυτωνεις και το αρχικο στρωσιμο που θελουν οι plasma, ενω μπορείς ΑΦΟΒΑ να την συνδεσεις και με PC ή με παιχνιδοκονσόλα...:2thumb22sup:

Απάντηση: Panasonic TH-37PX7

Για 100 EUR διαφορα μεταξυ της 37PX7 & της 42PX7 δεν τιθεται θεμα.

42" γιατι το μεγεθος μετραει και θα μας θυμιθεις μετα απο λιγο καιρο.

Εμενα μετα απο 4 μηνες μου φαινεται μικρη και η 42" :Banane0:

Με την 42άρα μόλις ένα 50~100άρι πάνω πιστεύω πως η 37άρα δεν έχει λόγο ύπαρξης σε αυτή τη τιμή , εκτός βέβαια και αν κάποιος δεν έχει το χώρο για την 42άρα και θέλει σώνει και καλά ΡΧ7

Ακριβώς και για αυτό τον λόγο δεν έφερνε τόσο καιρό η Intertech
37αρα plasma

συμφωνω και εγω....επρεπε να κανει 600 ευρω....στα 700 δεν αξιζει, πας στην 42αρα...

Γεια σας! Αμα ρε παιδια βλεπεις απο τα 1.80μ τοτε νομιζω οτι λεει και η 37αρα. Ετσι τουλαχιστον ειναι στο δικο μου χωρο και ειμαι πολυ καλα ετσι.
th-37pv71fa