HTPC 5

Το ac3filter το χρησ. γιατι το ffdshow κάνει νερά αν ο ήχος είναι dts στα 1500

+1000

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ εκνευριστικό bug το οποίο απορώ πως δεν το έχουν φτιάξει τόσο καιρό.

Εννοειτε να χρησιμοποιηθει το ac3filter αντι του ffdshow audio decoder η κατι αλλο που δεν καταλαβαινω?

ΟΚ , thanks for the tip/

Εχει καμμια ιδιαιτεροτητα στην εγκατασταση του ac3filter στα βιστα ? γιατι δεν εγκατασταθηκε σωστα !

Απάντηση: Re: HTPC 5

Οχι, θέλει όμως κάποιες ρυθμίσεις που αν κοιτάξεις προσεχτικά στις επιλογές του θα τις βρεις...

Ρυθμισεις κατα την εγκατασταση ?

Στην εγκατασταση δεν μου ειπε τιποτα μυστηριο. Μετα δεν ανοιξε καθολου, ουτε κανονικα ουτε as admin.....

Για βοηθατε...

Reclock στα vista???

Στράτο σα νερό..

Το μόνο μειονέκτημα που έχεις είναι ότι ορισμένες φορές χάνει το συγχρονισμό του (χωρίς να αλλάζει το πράσινο) και κάνει σαν να κομπλάρει σε κάποιο φρέιμ. Με ένα πόουζ και ξανά πλέι, έρχεται.
Όλα αυτά με ζουμ, όχι με θίατερτεκ..

Eρωτηση nOOb:

Aν το σημα ερχεται απο hdmi πισιου και ειναι 24ρ, πρεπει να το υποστιριζει και η τιβι ως λειτουργια για να το δειξει σωστα ή γινεται με οποιαδηποτε;

ευχαριστω.

Eρωτηση nOOb:

Aν το σημα ερχεται απο hdmi πισιου και ειναι 24ρ, πρεπει να το υποστιριζει και η τιβι ως λειτουργια για να το δειξει σωστα ή γινεται με οποιαδηποτε;

ευχαριστω.

Πρέπει να το υποστηρίζει και η TV/Projector,
αλλιώς έχουμε τα γνωστά θεματάκια.

θενξ μαν.

Και απο καρτες που λεω να παρω HD3χχ0 δε θα εχω προβλημα με την απεικονιση φανταζομαι;

Οχι, θέλει όμως κάποιες ρυθμίσεις που αν κοιτάξεις προσεχτικά στις επιλογές του θα τις βρεις...

To ac3filter τελικα εχει ενα θεματακι με τα vista ultimate και τον installer του , το οποιο λυθηκε και τωρα ειναι κι αυτο οκ.
Αν ενδιαφερει το αναφερω...

Απάντηση: Re: HTPC 5

Στο theatertek χρησ. το evr και τελικά έχει πρόβλημα οταν κλείνει και απορώ γιατι δεν αναφέρεται κάτι στο φορουμ τους....
Το ac3filter το χρησ. γιατι το ffdshow κάνει νερά αν ο ήχος είναι dts στα 1500
Reclock στα vista???

Οντως εχει καποιο προβλημα οταν κλεινει, αλλα αναφερετε ο λογος στο φορουμ τους.

Το κανει μονο οταν εισαι σε windowed mode. Οταν εισαι σε full screen mode ειναι ενταξει !

θενξ μαν.

Και απο καρτες που λεω να παρω HD3χχ0 δε θα εχω προβλημα με την απεικονιση φανταζομαι;

Δεν ανοίγεις καλύτερα ένα καινούργιο νήμα,
να μην κάνουμε χάλια με offtopic ποστ
το νήμα του Χρήστου?

-bye-

Στρατο, μολις τα ξαναβρω. Αναφερετε σε 3 θεματακια. Αν κανεις ενα σερτς θα το βρεις. Ετσι το βρηκα κι εγω !