HTPC αλλα THETA............

Κατάκαλος Βασίλης said:
Οι πληροφορίες για την κατασκευή δίνονται με ένα σαδιστικό ρυθμό....:D
Περιμένουμε φωτο τα "εντόσθια", κόστος κατασκευής και τεχνικά του συστήματος....:confused:
´

Ναί ναί... σε λίγο ο Σωτηριάδης θα το κλειδώσει και θα απαιτεί registration για να μπείς....:cool:
Βάλε ρε τις φωτογραφίες να δεί ο κόσμος, και που είσαι... αυτή τη φορά να νετάρεις σωστά έ; :p

λοιπον ο Κος σωτηριαδης για την συνεχεια ζητα 15 ευρω εκαστος

αριθμος λ/σμου 11237593509513

μολις τα καταθεσετε στειλτε πμ θα τηρηθει σειρα προταιρεοτητας

Απάντηση: Re: HTPC αλλα THETA............

Larry said:
λοιπον ο Κος σωτηριαδης για την συνεχεια ζητα 15 ευρω εκαστος

αριθμος λ/σμου 11237593509513

μολις τα καταθεσετε στειλτε πμ θα τηρηθει σειρα προταιρεοτητας
Larry, μήπως είναι ο δικός σου λογαριασμός?

Θα μας τρελάνεις τελείως ρε Φώτη?κάτω οι δυο έξοδοι είναι XLR?Από ήχο τι λέει?Τιμή?Δεν ρώτησα και πολλά εε?:eek: :rolleyes:

Καλημερα σας .

Νομιζετε οτι το κανω επιτηδες (που ξαναλεω οτι πολυ θα το θελα
:D ) αλλα στο γραφειο εχω πολλα προβληματα και γι αυτο καθυστερω.

Παμε λοιπον.

Υποσχομαι οτι σημερα θα τα δειτε ολα!!!!!!!!!!!

Φωτη μου εχουν μαζευτει 15.000 ευρω .....μπορεις να ανεβασεις φωτο
(μια μονο)

Παμε στο κυριως τροφοφοτικο τωρα.

Σωστα καταλαβατε , υπαρχει το κυριως τροφοφοτικο ,ενα για την καρτα του ηχου και ενα για το monitor.

Το τροφοδοτικο λοιπον λυθηκε και ανακατασκευαστηκε απο την αρχη για να μπει εκει που επρεπε.

Ο ανεμιστηρας αλλαχτηκε αλλα ειναι κατι προσωρινο μιας και το ολο project ειναι για εντελως funless λειτουργια :rolleyes:

Σε λιγο θα ξαναλυθει και θα μπουν ολα τα εξαρτηματα του τροφοδοτικου που χρηζουν ψυξης στην αριστερη πλευρα του σασι και ο ανεμιστηρας θα παει περιπατο.

Attachments

• P6260212.JPG
    P6260212.JPG
    82.3 KB · Views: 234
  • P6260215.JPG
    P6260215.JPG
    72.7 KB · Views: 178
Απειρες ωρες καταναλωθηκαν στην κατασκευη των καλωδιων με καλτσες ,καλτσοδετες , και θερμοσυστελομενα για να μπουν τα καλωδια ισως και καλυτερα απο Hi endαδικες κατασκευες.

Αλλες δυο φωτο κοντα στην περιοχη του τροφοδοτικου.

Μπορειτε να δειτε και στην πλατη της προσοψης τμηματα απο τις πλακετες του μονιρορ το οποιο ειναι vga αναλυσης 800x480 και ηταν και touch
αλλα ο Νικος το κατηργησε αφου δεν του αρεσουν οι δαχτυλιες πανω στα μηχανηματα :mad: και απο την αλλη ο Girdrer σε συνδιασμο με τα εξωτερικα πληκτρα κανουν τα παντα ;)

Attachments

• P6260213.JPG
    P6260213.JPG
    73.3 KB · Views: 130
  • P6260216.JPG
    P6260216.JPG
    87.8 KB · Views: 144
Απο τα αλουμινενια νευρα του κουτιου μπορειτε να καταλαβετε γιατι βαρος μιλαμε........

Παρα δυο μολις 40 κιλακια με συνοχη απιστευτη.

Δεν υπαρχει τιποτα μεσα στο κουτι με παχος απο μασιφ αλουμινιο λιγοτερο απο 16mm.

Κι εδω μπορειτε να παρατηρησετε την ταξη και την ποιοτητα κατακευης και καλωδιων.

Το σασι ειναι σε δυο πατωματα.

Το κυριως (πανω) εχει τα κλασικα εξαρτηματα και στο κατω "κρυβονται"τα ευαισθητα κυκλωματα ηχου και το extension board της καρτας ηχου που ειναι η Audigy 4 με το control panel.

Τα δυο πατωματα χωριζουν μεταξυ τους με φυλο παχους 5mm για λογους παρεμβολων στα κυκλωματα ηχου.

Το συγκεκριμενο μηχανημα ειναι κατασκευασμενο ετσι ωστε να δουλεψει και σαν κεντρο ελεγχου (AV pro) οποτε τα αναλογικα πρεπει να ειναι "καθαρα και ησυχα"

Στον κατω οροφο υπαρχει και το τροφοδοτικο για την Audigy το οποιο ειναι hand made και σταθεροποιημενο.

Attachments

• P6260217.JPG
    P6260217.JPG
    70.8 KB · Views: 172
  • P6260218.JPG
    P6260218.JPG
    74.1 KB · Views: 167
Φώτη το εργαλείο δεν είναι παραγωγής οπότε εμείς οι κοινοί θνητοί δεν θα μποούμε ποτέ να αποκτήσουμε.
Μήπως θα μπορούσαμε όμως να το δούμε να παίζει κάποια στιγμή?
Ωστόσο ερωτώ ξανά πόσο πήγε?

Ρε Μπάμπη απ' ότι τελικά φαίνεται θα μείνουμε στο σκοτάδι γιατί μας παιδεύετε τουλάχιστον ας κανονίζαμε μια συνάντηση για να βλέπαμε αποτελέσματα.

Eki_65 said:
Ρε Μπάμπη απ' ότι τελικά φαίνεται θα μείνουμε στο σκοτάδι γιατί μας παιδεύετε τουλάχιστον ας κανονίζαμε μια συνάντηση για να βλέπαμε αποτελέσματα.

Εγώ; Ο Σωτηριάδης μας παιδεύει, εγώ δεν έχω δεί απολύτως τίποτε, εδώ το είδα όταν το ανέβασε... Μακάρι να το ετοιμάσουν και να το τεστάρουμε...

Εάν μπορέσω ( να πάρω άδεια - είναι κομματάκι εύκολο - υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων και ασφαλείας είμαι) , μπορούμε να το δοκιμάσουμε σε αίθουσα στο γραφείο που να χωρέσει μέχρι 50 άτομα έχω προβολέα οθόνες είμαι έτοιμος, εάν κάνουμε κάτι τέτοιο νομίζω ότι μετά τον Σεπτέμβριο θα είναι καλά τι λέτε?