HTPC Βοήθεια...

santo7

New member
29 December 2010
28
χαιρετω και εγω την πολυ καλη παρεα σας...
θα ηθελα μια γνωμη για να ξεκινησω στον ομορφο κοσμο του htpc...
ως ασχετος με στησιμο εχω κολλησει με ενα ετοιμο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912105 και θα ηθελα την γνωμη σας...αξιζει τα λεφτα του? εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε?μηπως ειναι υπερβολη?

θα το κουμπωσω σε μια samsung c750 και το θελω για ιντερνετ-games-μουσικη-ταινιες-καναλια..κτλ

ευχαριστω εκ των προτερων

Πολυ ακριβο, αν προκειται μονο για αναπαραγωγη.
Δυο σημεια να παρατηρησω με την πενταετη πειρα μου.
Κανενα κουτι τηλεχειριζομενο, και με οθονη μπροστα δεν θα σου προσθεσει απολυτως τιποτα, εκτος απο ομορφια. Καμμια χρηστικοτητα, διοτι αν ειναι να συκωνεσαι καθε λιγο και λιγακι απο τον καναπε! Εχω τετοιο και δεν μου χρησιμευσε ποτε.
Δευτερο, αν συζηταμε για αναλυσεις υψηλης ευκρινειας και για μια μεση αποσταση θεασης 4 μετρα και παραπανω, τοτε βρες αλλον υπολογιστη για διαδικτυο, διοτι πολυ απλα θα σου βγουν τα ματια.

Το βρίσκω κι εγώ ακριβό, ωστόσο έχει καλό hardware, με τα μισά πάντως χρήματα η δουλειά γίνεται!!

δεν εχετε και αδικο παιδια οσον αφορα τα λεφτα αλλα δεν εχω κατι αντιστοιχο ετοιμο να δω για να συγκρινω και θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε αυτο.
αν εχετε κατι στο νου απο ετοιμο ή κατι που φτιαχνεται ευκολα θα με βοηθουσε πραγματικα..
η αποσταση θεασης θα ειναι 2-3 μετρα....και τα games που παιζω δεν ειναι απαιτητικα..(pes11-colin-taken..κτλπ)

11-133-044-13.jpg

Sugo thermaltake, μκρό αλλά και ισχυρό κουτί με ενσωματωμένο τροφοδοτικό
Με λίγη βοήθεια "κτίζεις", ένα αξιόλογο σύστημα!!

Γιωργο χρονια πολλα και καλη χρονια ...οπως και σε ολα τα παιδια ....σε ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες....