Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Κώστας Ποτακίδης seven said:¨όχι ρε σει λαμπάκια στο φουρφούρι. ¨εχω κι εγω ένα με φώς και μου τη σπάει αφάνταστα μόνο στην ιδέα.
Πολύ καλή δουλειά φίλε. Άψογοι. Το κουτί στην πρόσοψη απ’ ότι είδα έχει κάλυμμα για τα drive . Πόσες συσκευές δέχεται ( dvd-r , dvd , cdr κλπ) και πόσο το πήρες ? Αν θες ανέβασε και μια φωτο με ανοιχτό το κάλυμμα. Επίσης μου άρεσε που έχει υποδοχή για τον αέρα ακριβός εκεί που είναι η CPU

Κώστας Ποτακίδης seven said:Αν θέλεις πες μας και δυο λόγια για το τροφοδοτικό .

Κώστας Ποτακίδης seven said:Να υποθέσω ότι έχει και οθόνη στο μπροστινό μέρος? Από πού το πήρες?
George C said:Δημήτρη καλορίζικο.
Πολύ όμορφο.
Λειτουργικό και προγράμματα τι έχεις βάλει;
varis said:Πολυ ωραιο το μηχανημα που εφτιαξες. Με windows media center το δουλευεις; Μπορουμε να βρουμε στην αγορα τηλεκοντρολ χωρις να παρουμε τα wmc;
George C said:Καλόβολο σε βρίσκω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.