- 19 June 2006
- 3,497
Ρε Μιχαλη, παρε ενα τηλεφωνο τον Συριο (spcav) να σου το στησει ταμαμ και να τελειωνεις! Τι παιδευεσαι? Αφου εχουμε δοκιμασμενη συνταγη!
Δεν έχεις κι άδικο....
Ρε Μιχαλη, παρε ενα τηλεφωνο τον Συριο (spcav) να σου το στησει ταμαμ και να τελειωνεις! Τι παιδευεσαι? Αφου εχουμε δοκιμασμενη συνταγη!
Μπορούν να ταιριάξουν όλα αυτά στο κουτί και να είναι συμβατά;
Θάνο σωστός για την κάρτα γραφικών. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Εχεις καμμιά υπ' όψιν σου με παθητική ψήξη; Με ενδιαφέρει να μην το κλείνω ποτέ. Τα desktop συνήθως δεν τα κλείνω ποτέ οπότε ένας λόγος παραπάνω ο συγκεκριμένος να μην κλείνει ποτέ.
Θάνο σωστός για την κάρτα γραφικών. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Εχεις καμμιά υπ' όψιν σου με παθητική ψήξη; Με ενδιαφέρει να μην το κλείνω ποτέ. Τα desktop συνήθως δεν τα κλείνω ποτέ οπότε ένας λόγος παραπάνω ο συγκεκριμένος να μην κλείνει ποτέ. Γιατί intel αν δεν κλείνει ποτέ;
Nektar την είδα την Deluxe αλλά τουλάχιστον στο πλαίσιο είναι αρκετά ακριβότερη, περί 40 ευρώπια νομίζω. Θα το δώ και θα σου πώ. Το remote control καλό ακούγεται!
Οπως τα λεει ο Γιαννης. Επισης βαλε 2 terra τουλαχιστον, θα τα χρειαστεις!![]()
εισαι μια χαρα!!
κοιτα!δες το σαν απολαυση:smile: ! μην πεσεις με τα μουτρα:BDBDG54: ! κανε καφεδακι, παρε σπιτι κανα φιλο για καλη παρεα:BDGBGDB55: :ernaehrung004: και οταν τελειωσεις, απολαυστε την πρωτη ταινια! (εγω ετσι ειχα κανει):Banane0: :Banane0: !
Απ?ότι θυμάμαι αν το παραγγείλεις ΠΛΑΙΣΙΟ στο παραδίνουν στημένο. Αν θες να το στήσεις μόνος σου πες τους να στο δώσουν χύμα
Εγώ επίσης θα πρότεινα να βάλεις και εναν μικρό δίσκο (80ρι ίσως) γιά το λειτουργικό γιά να μη παιδεύεται αυτός πολύ
Πάντως ρε παιδιά οι τιμές έχουν ξεφτιλιστεί. Πριν 2 χρόνια έφτιαξα HTPC με AMD64 4200+, 1GB, ASUS P8 deluxe, ATI 800 XT, 1 80ρι και 1 250ρι με 1300 ευρώπουλα. Αυτός του φίλου?σκίζει και είναι στη μισή τιμή περίπου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.