Εδω θα ήθελα μια συμβουλή για τα cases που κυκλοφορούν.
Θέλω να βάλω μέσα το υπάρχον PC μου έτσι ώστε να γίνε ένα καλό/δυνατό HTPC και για gaming, στο μελλοντικό μου HT.
:BDGBGDB55:
Ας πάμε στο τι θα βάλουμε μέσα, έχω ήδη:
Inter Core2Quad Q8200 @ 2.33 πάνω σε μια μητρική
Asus P5Q3 και θα αντικατασταθεί η υπάρχουσα ATI Radeon 4800(κάτι) στο 1giga μνήμη με μια "δυνατή" μεγαλύτερη σειράς (μάλλον) HD5870, με HDMI. Θα μπεί και BR διαβαστήρι, κι ένας μικρός σκληρούλης πάνω και τα 4gb RAM που υπάρχουν ήδη.
Μιλάω για ΑΤΙ πάντα επειδή θυμάμαι πολύ καιρό τώρα εδώ που διαβάζω το φόρουμ είναι οι μόνες (τότε όμως, με φρέσκια την σειρά 5) που έκαναν bitstream τον ήχο για να κάνει το decoding ένας AV Receiver (ναι, επιτέλους dst-hd).
:violent-smiley-030:
Σε ποιά HTPC Cases πιστεύεται ότι πρέπει να πάω έτσι ώστε να χωρέσουν μητρική και κάρτα γραφικών κυρίως, από τα γνωστά κομπιουετάρικα (είτε αλυσίδες, είτε Στουρνάρι);;;
Να πω ότι δεν θα ήθελα να κοστίσει πάνω απο 300Ε. Θα προτιμούσα τα 200!
Π.χ.:
Silverstone SST-CW01B-R (μάλλον οτι καλύτερο βρήκα, χωράει όμως?)
ή
Zalman HD160.
Θένξ ιν αντβάνς, φίλτατοι συνφορουμίτες
edit:μόλις θυμήθηκα και το 800w τροφοδοτικό αν θυμάμαι καλά που πρέπει επίσης.
:afro:
Θέλω να βάλω μέσα το υπάρχον PC μου έτσι ώστε να γίνε ένα καλό/δυνατό HTPC και για gaming, στο μελλοντικό μου HT.
:BDGBGDB55:
Ας πάμε στο τι θα βάλουμε μέσα, έχω ήδη:
Inter Core2Quad Q8200 @ 2.33 πάνω σε μια μητρική
Asus P5Q3 και θα αντικατασταθεί η υπάρχουσα ATI Radeon 4800(κάτι) στο 1giga μνήμη με μια "δυνατή" μεγαλύτερη σειράς (μάλλον) HD5870, με HDMI. Θα μπεί και BR διαβαστήρι, κι ένας μικρός σκληρούλης πάνω και τα 4gb RAM που υπάρχουν ήδη.
Μιλάω για ΑΤΙ πάντα επειδή θυμάμαι πολύ καιρό τώρα εδώ που διαβάζω το φόρουμ είναι οι μόνες (τότε όμως, με φρέσκια την σειρά 5) που έκαναν bitstream τον ήχο για να κάνει το decoding ένας AV Receiver (ναι, επιτέλους dst-hd).
:violent-smiley-030:
Σε ποιά HTPC Cases πιστεύεται ότι πρέπει να πάω έτσι ώστε να χωρέσουν μητρική και κάρτα γραφικών κυρίως, από τα γνωστά κομπιουετάρικα (είτε αλυσίδες, είτε Στουρνάρι);;;
Να πω ότι δεν θα ήθελα να κοστίσει πάνω απο 300Ε. Θα προτιμούσα τα 200!
Π.χ.:
Silverstone SST-CW01B-R (μάλλον οτι καλύτερο βρήκα, χωράει όμως?)
ή
Zalman HD160.
Θένξ ιν αντβάνς, φίλτατοι συνφορουμίτες
edit:μόλις θυμήθηκα και το 800w τροφοδοτικό αν θυμάμαι καλά που πρέπει επίσης.
:afro:
Last edited: