HTpc σε Panasonic 50PZ70E

Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και 2 μέρες την ανωτέρω τηλεόραση
Λοιπόν,
μέχρι τώρα έχω για κεντρικό μέσο ένα HTpc με κάρτα γραφικών GIGABYTE GV-RX26P512H με ATI 2600 pro με 2 εξόδους DVI και την χρησιμοποιούσα με LG (RZ-37LZ55), με είσοδο HDmi χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα ένω έκανα την ενέργειες για να την στρώσω, μείωση φωτεινότητα, Zoom και τα λοιπά....Όλα καλά...πάω να το συνδέσω και να δοκιμάσω τις εισόδους ... τίποτα καμία απο τις 2 εισόδους HDMI δεν έπερνε σήμα. Λοιπόν έχω κανονίσει να φέρει ένας φίλος DVD Player με έξοδο HDMI για να τεστάρω άν φτάνε τελικά οι είσοδοι της Τηλ ή το HTpc.....

Καμία ιδέα;;;;;

Διάβασα μέσα απο το Site της GIGABYTE για Υποστήριξη dual DVI-I / D-sub (μέσω προσαρμογέα) / HDTV.....λέτε να μήν την αναγνωρίζει εξαιτίας της;;;;;
Αλήθεια τι είναι το D-sub?

D-sub είναι το παλιό βύσμα της VGA, σαν D-9 αλλά με πιο πολλά ποδαράκια μέσα, μεταφέρει αναλογικό σήμα, χρησιμοποιείται από παλιές CRT οθόνες Η/Υ και αρκετές LCD οθόνες Η/Υ που έχουν και τους δυο τύπους εισόδου για λόγους συμβατότητας.

Λοιπόν έχω κανονίσει να φέρει ένας φίλος DVD Player με έξοδο HDMI για να τεστάρω άν φτάνε τελικά οι είσοδοι της Τηλ ή το HTpc.....

Πρίν απο λίγο το δοκίμασα.....και ευτυχώς η τηλεόραση δουλεύει μια χαρά ....
άρα το πρόβλημα είναι την συμβατότητα με το HTpc....

άρα τι κάνουμε;

Αλλάζεις κάρτα γραφικών ή ρυθμίζεις την υπάρχουσα αν αυτό είναι εφικτό, άλλη λύση δεν βλέπω.

Απάντηση: Re: HTpc σε Panasonic 50PZ70E

Αλλάζεις κάρτα γραφικών ή ρυθμίζεις την υπάρχουσα αν αυτό είναι εφικτό, άλλη λύση δεν βλέπω.

Οπότε θεωρούμε ότι φταίει η κάρτα γραφικών;
και αν ναί ποιά είναι η κατάλληλη για να μήν έχουμε την ίδια τύχη;

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.....

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Φαίνεται αρκετά χαζό....αλλά το προβλημα λύθηκε μέ ένα φθηνό καλώδιο (5 ) HDMI σε HDMI αλλά και ένα adaptor από DVI σε HDMI ... τότε μπόρεσαν να επικοινωνήσουν αλλά και να κλειδώσουν σε 1080p....:ernaehrung004:

Λογικά (αλλά μην με ρωτάτε γιατί) δεν επικοινωνούσαν όταν είχα επάνω τους το καλώδιο απο DVI σε HDMI........

Τέλος πάντων τέλος καλά όλα καλά.....