Humans [AMC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 1 8.3%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 3 25.0%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 4 33.3%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 3 25.0%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 1 8.3%

• Total voters
    12
Χαχαχα.. καλά το ενδιαφέρον μου είναι κατ' αρχάς για άλλα πράγματα!!

Μαγείρεμα, καθάρισμα, συζήτηση για κοινά ενδιαφέροντα.. κτλ.. :laugh:
Αυτά είναι δύσκολο να βρεις τώρα.. :p

Αν κατα λαθος ασφαλισει το μυδακι της :rolleyes: .... θα σε απολαυσω ανυπερθετως. :laugh:

Unrecoverable error ... the system will now reboot ... :blink: ...

Και στο μαγείρεμα είναι πρόβλημα αυτό.. μπορεί να σου βάλει φωτιά στο σπίτι!! :p

Το εγραψα και σε άλλο νήμα.....πριν λίγες μέρες ρωτάω την Alexa....."Alexa, are you happy" ? και μου απαντάει "I'm happy when I am helping you"

Το αντίθετο της παντόφλας.....εδω άλλος θέλει να βαλει προβολέα και δεν τον αφήνει η γυναίκα του για να μην κουνήσουν τον πολυέλαιο που τους έκανε δώρο η πεθερά.....

Ααα! μπράβο βρε Θοδωρή.. έτσι!!

Άσε που θα την βάζεις να ενημερώνεται από το Net για ότι σε ενδιαφέρει..
και θα σου λύνει αμέσως κάθε απορία για ότι θες! :p
(με την γλυκιά φωνούλα της!) :laugh:

Re: Humans (2015)

Nα τα ξεχασετε αυτα :smash: ... (υποκριτες και φαρισαιοι)

54612.jpg

Οριστε το Synth που χρειαζεστε ! :smash:

clean1.jpg

Χαχαχα.. τώρα το ξαναβλέπω αυτό!

Όπως βλέπεις δεν είμαι καθόλου υποκριτής!! :laugh:

Απάντηση: Re: Humans [AMC/Channel 4]

Το αντίθετο της παντόφλας.....εδω άλλος θέλει να βαλει προβολέα και δεν τον αφήνει η γυναίκα του για να μην κουνήσουν τον πολυέλαιο που τους έκανε δώρο η πεθερά.....

Xα ... η παντοφλα δεν ειναι ΤΟ χειροτερο !

Σκεψου εκει που το bot σε βοηθαει να σηκωσεις εναν καναπε ... κολλησει η cache !!!
Oπως (περιπου) συμβαινει σε καθε Microsoft οperating system. Χωρις να ρωτηθεις ... ΕΤΣΙ !!!!
Η να τρεξει καποιο scriptακι για system update ... που δεν προγραμματισες (ουτε καν εχεις γνωση).

Εσυ βεβαια ... εχεις ακουσει για Linux-based pleasure bots ... αλλα τα βρισκεις παλιομοδοτικα.
Θελεις αυτο που διαφημιζεται στην τηλεοραση ... τo κατσε-καλα Microsoft-based pleasure bot.
Που τα κανει .... ΟΛΑ !

Ε .... με τις υγειες σου ! -bye-

Last edited:
Nα το διευκρινήσουμε όμως, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και ακυρώσεις αργότερα - απο τα δύο μοντέλα στις παραπάνω φωτογραφίες, μιλάμε για το πάνω, έτσι ?
Θα είμαι μέσα για 2 τεμάχια... Το ένα για backup, εκτός απο κάποιες περιπτώσεις που θα χρησιμοποιούνται σε RAID 0 ή 1...

Last edited:
Re: Απάντηση: Humans [AMC/Channel 4]

Nα το διευκρινήσουμε όμως, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και ακυρώσεις αργότερα - απο τα δύο μοντέλα στις παραπάνω φωτογραφίες, μιλάμε για το πάνω, έτσι ?
Θα είμαι μέσα για 2 τεμάχια... Το ένα για backup, εκτός απο κάποιες περιπτώσεις που θα χρησιμοποιούνται σε RAID 0 ή 1...

:grinning-smiley-043

Xαχαχαχαχα .... :laugh::laugh::laugh::laugh:

Διαταξη Raid-3 ... without a dedicated parity disk ! :proud:
Βγαζουμε το C: και D: και κανουμε Raid με E: F: και G:

Meanwhile+on+my+hard+drive_f2c519_4985118.jpg

(Πουλαω πνευμα τωρα :rolleyes: ... να με προτιμησετε στο "στησιμο" :flute:)

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Προχωράνε οι δοκιμές!! :laugh: