HUMAX CI-8100,προβλημα με δορυφορους..

active

New member
1 March 2008
8
αθηνα
χαιρετω ολους τους φιλους..
εχω συντονισει astra και hotbird και
προσπαθω να συντονισω τον turksat στις 42ο.
στην λιστα των δορυφορων , δεν υπαρχει.
αν γνωριζει καποιος τον τροπο...

επισης αν υπαρχει αναβαθμιση και που μπορει να γινει.

ευχαριστω προκαταβολικα.

Γι αυτον τον δεκτη φιλε που εχεις δεν υπαρχει τιποτα.Η' τουλαχιστον που να μπορω να βρω εγω.Τον Τurksat πως θες να τον συντονισεις?Εχεις πιατο με μοτερ?

το ξερω οτι δεν υπαρχει τιποτε..απλα ετυχε να τον εχω.
αλλα αφου υπαρχει το πιατο (turksat) , οχι με μοτερ,
γιατι να μην τον εκμεταλευτουμε;

και σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε..

Λοιπον θα κανεις το εξης.Θα πας σε εναν δορυφορο που δεν χρησιμοποιεις,ουτε και προκειται να χρησιμοποιησεις μελλοντικα.Αν θες μεσα απ το μενου του δεκτη ισως να υπαρχει επιλογη να τον μετονομασεις και να τον κανεις Turksat.Αν οχι,δεν πειραζει.Απ τις ρυθμισεις στο μενου θα επιλεξεις το lnb στην επιλογη universal.Μετα με την βοηθεια καποιου περιοδικου η' απο το kingofsat η' lyngsat θα βρεις τις συχνοτητες (tp) του Turksat και θα τις περασεις χειροκινητα στον δεκτη.Καπου στο μενου θα υπαρχει η επιλογη add tp η' edit tp.Καλη επιτυχια και υπομονη.

λοιπον ,τελικα ,εχθες το βραδυ , ασχοληθηκα και καταφερα να τον κανω να δουλεψει...
ο τροπος ειναι αυτος ακριβως που ανεφερες σε προηγουμενο μηνυμα σου φιλε και σε ευχαριστω πολυ..
απλα ηθελε μια μετονομασια σε καποιον δορυφορο και χειροκινητη καταχωρηση των συχνοτητων...

και παλι σε ευχαριστω.

(τωρα λεω να ασχοληθω με εναν ARION 1800CICX, απλα πρεπει να βρω , αν υπαρχουν ακομη αναβαθμισεις για το συγκεκριμενο μοντελο..)

Last edited:
Δεν μου λες εχεις την τελευτεα εργοστασιακη αναβαθμιση στον δεκτη σου;
Εαν ειναι καποιος απο την σειρα
humax.jpg
PVR PTSCI η τελευτεα αναβαθμιση ειναι απο τον Απριλιο του 2007 και κανονικα πρεπει να εχει τον Turksat

αυτος ειναι ο δεκτης.(δεν ειναι δικος μου).
αλλα μαλλον δεν εχει την αναβαθμιση που αναφερεις..
εχει στην λιστα δυο turksat , αλλα δεν εχουν τις συχνοτητες
που ειναι σημερα ενεργες.
απλα ηθελε χειροκινητη καταχωρηση.
υπαρχει τροπος αναβαθμισης , εκτος απο ΟΤΑ;

Απάντηση: Re: HUMAX CI-8100,προβλημα με δορυφορους..

λοιπον ,τελικα ,εχθες το βραδυ , ασχοληθηκα και καταφερα να τον κανω να δουλεψει...
ο τροπος ειναι αυτος ακριβως που ανεφερες σε προηγουμενο μηνυμα σου φιλε και σε ευχαριστω πολυ..
απλα ηθελε μια μετονομασια σε καποιον δορυφορο και χειροκινητη καταχωρηση των συχνοτητων...

και παλι σε ευχαριστω.

(τωρα λεω να ασχοληθω με εναν ARION 1800CICX, απλα πρεπει να βρω , αν υπαρχουν ακομη αναβαθμισεις για το συγκεκριμενο μοντελο..)

Να σαι καλα,χαιρομαι που τα καταφερες.

λαθος !!!δεν ειναι ο pvr, ο απλος ειναι..
οποτε δεν ισυει η προηγουμενη απαντηση ,σχετικα με την ημερομηνια αναβαθμισης.

ακριβως..αρχαιοι..
αλλα η ουσια ειναι οτι δουλευει, με τα πιατα που εχουμε.
και μαλιστα με πολυ καλη ποιοτητα εικονας!!!

ευχαριστω για την βοηθεια και το ενδιαφερον που δειξατε.