humax hdci 2000 μια βοηθεια

gllafas

Senior Member
20 October 2007
325
καλημερα,
επειδη μαλλον παω για την αγορα του συγκεκριμενου δεκτη,θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει αν θα μπορεσω να βλεπω τα καλουδια της premiere( αν παιρνει manually keys η sofcam) και αν ειναι συμβατος με την επισημη μοντουλα της conax.
ευχαριστω

Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετοί δέκτες ανώτεροι του humax hdci 2000. Ρίξε μια ματιά στο forum και θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

κε καρακωστα το γνωριζω αυτο επειδη οντως το εχω ξεζουμισει αυτο το φορουμ(και οχι μονο) για να μαθω οσο μπορω κατι παραπανω.
το θεμα ειναι στο οικονομικο(το εχω βρει με 250 ).
παντως αν γνωριζετε κατι σχετικα με αυτα που ρωτησα θα με βοηθουσατε πολυ.

Απάντηση: Re: humax hdci 2000 μια βοηθεια

κε καρακωστα το γνωριζω αυτο επειδη οντως το εχω ξεζουμισει αυτο το φορουμ(και οχι μονο) για να μαθω οσο μπορω κατι παραπανω. το θεμα ειναι στο οικονομικο(το εχω βρει με 250 ). παντως αν γνωριζετε κατι σχετικα με αυτα που ρωτησα θα με βοηθουσατε πολυ.
Δε χρειάζεται πληθυντικός, φίλε μου. Απλά μια σημείωση έκανα σχετικά με το συγκεκριμένο δέκτη και με δεδομένο ότι δεν έχεις ακόμη προχωρήσει σε αγορά. Για τα "καλούδια" θα χρειαστείς κάποιο cam (diablo επί παραδείγματι), ενώ με το conax δε νομίζω πως έχει πρόβλημα. Θα μας το επιβεβαιώσει κάποιος φίλος κάτοχος του δέκτη.

σαν κατοχος του δεκτη συνιστω
μακρυα
ναι λαμβανει πρεμιερ αλλα για τα sub chanels ειναι ολοκληρη ιστορια...συν τα κοληματα συν 2 επισκευες που εμενα μου ετυχαν
γνωμη μου μην κολησεις σε 100 -200 ευρω και παρε ενα πιο συγχρονο δεκτη

επειδη αυτο που αναφερεις ειναι προσωπικη εμπειρια και μπορει να συμβει στον καθενα με οποιοδηποτε δεκτη,απο τα διαφορα sites που εψαξα ειχε καλα reviews(σχεση κοστους-ωφελειας) μαλλον θα το παρω.
ετσι και αλλιως βασικα με ενδιαφερει η παρακολουθηση του digitalb και oτιδηποτε αλλο καλοδεχουμενο.στην τελικη θα χρησιμοποιω παραλληλα και το yumatu μεσω 2πλου diseqc.απλα περιμενω να μην εχει μεγαλη καθυστερηση στην εναλλαγη καναλιων.