Humax HDCI 2000

Re: Humax HDCI 2000 - new firmware

μήπως να κανουμε και κανενα ταμα για τα αυτονοητα?

Απάντηση: Humax HDCI 2000 - new firmware

τον παρελαβα και μαλλον ηταν καινουριος(τον εβαλαν στην παλια συσκευασια) αλλα κατα τα αλλα φαινοταν αθικτος
φοραγε την 16 και αφου τον περιελαβα με formula κλπ τον εφερα στα ισια του
ομως εξακολουθει να υπαρχει προβλημα με την συχνοτητα που βγαινουν χαντε του γερμανου και το anixe οπως σας το εγραφα και πιο πανω..
περιμενω λοιπον απ τους φιλους κατοχους του ιδιου δεκτη να μας πληροφορησουν αν εχουν επισης προβλημα η μηπως ειναι της περιοχης μου(βολος)
καλη μερα σε ολους
γιωργος
υ/γ φιλε el el στην ελλαδα εμαθα να μην θεωρω τιποτε αυτονοητο!
κι οπως ελεγε ενας φιλος πιο πανω ο κανονας γινεται εξαιρεση..

Ωραία...:SFGSFGSF:
Κι εγώ έψαχνα να βρώ τι φταίει στην εγκατάστασή μου, πλήρωσα λεφτά κι άλλαξα καλώδια, άλλαξα τα LNB με πιό ευαίσθητα άλλαξα τα πάντα...
icon8.gif

Και εγώ τα ίδια είχα κάνει, τι lnb , τι καλώδια άλλαξα, το πρόβλημα μου το έκανε ΜΟΝΟ στην συχνοτητα του euro1080, όλα τα άλλα HD έπαιζαν κανονικά.. όταν σύνδεσα με το ίδιο καλώδιο το HTPC με την Technotrend S3200 και έπιασα σήμα και το euro1080 έπαιζε κανονικά, σιγουρεύτηκα ότι έφταιγε ο δέκτης... Μέχρι που δανείστηκα δεύτερο Humax από φίλο ο οποίος επίσης έπαιζε κανονικά... Όλα αυτά τους έγραψα και μου αντικαταστήσανε την προβληματική πλακέτα... Όσο για το MSG shop, την πρώτη φορά που τον έστειλαν Θεσαλλονίκη, τον είχαν πακετάρει τόσο καλά, που ο δέκτης επέστρεψε με μια γραστουνιά κατά μήκος σχεδόν όλης της πρόσοψης...:rifle:

Καλησπέρα. Έχω πάρει το humax 2000. Όλα καλά με το λογισμικό, με κλ..... τι γίνεται; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα. Έχω πάρει το humax 2000. Όλα καλά με το λογισμικό, με κλ..... τι γίνεται; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ο HUMAX 2000 HD ανοιγει πακετα αναμεσα τους το premiere + cyfra αλλα παντα μεσω module (Τ-REX, MATRIX, DRAGON)
Emu δεν υπαρχει για αυτον τον HUMAX και η οποια αναβαθμιση στο λογισμικο του γινεται για βελτιωση των χαρακτηριστικων του και οχι για να ανοιξει καναλια.
Νικος

Έχει "πέσει στα χέρια μου" ο δέκτης .
Έχει βγει άλλη αναβάθμιση εκτος από την 1.00.07;

Nαι νομιζω μεχρι και 1.00.16,
Εχει καταπληκτικη εικονα αλλα χωρις αλλες ....ευκολιες
Νικος

Βρήκα αναβαθμίσεις μέχρι την 1.00.16,όμως βλέπω ότι δεν ταιριάζουν εκατό τις εκατό στον δέκτη και κάνει κολλήματα και επανακινήσεις .
Έτσι γύρισα στην 1.00.07 που φαίνεται είναι original.

Για την εικόνα έχω αντίθετη άποψη.
Διάβαζα και έγώ ότι έχει πολύ καλή εικόνα.
Αυτό που είδα έγώ είναι το αντίθετο ,μια από τις χειρότερες εικόνες που είδα από hdmi.
Από component τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα .

Εκτός και άν ο δέκτης που έχει "πέσει στα χέρια μου" είναι προβληματικός στην έξοδο hdmi.

Έχει και είσοδο usb ,τι κάνει από εκεί, ξέρει κανεις;

Επεξεργασία:
Δοκίμασα ξανά στον Humax HDCI 2000 να τον συνδέσω με hdmi και ποιότητα εικόνας ήταν διαφορετική.
Μάλλον το καλώδιο είχα πρόβλημα την πρώτη φορά ή δεν κούμπωσε καλά πίσω στον δέκτη.

Οι ποιότητα εικόνας από hdmi είναι τελικά καλή.

Mου κάνει ο δέκτης, σήμερα που τον δοκίμασα, ένα θόρυβο,ένα τικ - τακ,λες και έχει μέσα ένα ρολόι.
Ότι και να έκανα δεν μπορώ να σταματήσω τον θόρυβο.

Επεξεργασία:
Το βρήκα μετά από λίγο το πρόβλημα.
Μου το έκανε όταν τον είχα συνδεμένο από το loop out άλλου δέκτη,ο οποίος ήταν και αυτός συνδεμένος στο out άλλου δέκτη(τρεις στην σειρά).
Όταν το συνδεσα κατευθείαν στο πρώτο δέκτη σταμάτησε.

Απο το δορυφορο εκανα εγω. Εχω την εκδωση 1.00.16. Εδω και χρονια δεν εχει αλλο software

.............................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Απάντηση: Humax hdci 2000...ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Πέρασα από τα χέρια μου ο δέκτης για λίγο διάστημα πριν από μερικούς μήνες.
Βρήκα επίσημη μέχρι 1.00.07 .Βρήκα και μια 1.00.08 ήταν πολωνική επίσημη.

Βρήκα και άλλες αναβαθμίσεις μέχρι την 1.00.16,οι οποιές δεν ταιριαξαν 100% στον δέκτη και γύρισα στην επίσημη 1.00.08.
Την αναβάθμιση την έκανα από τον υπολογιστή με σειριακό καλώδιο.

Last edited:
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γώ με τα hd κανάλια του Al Jazeera, με original κάρτα σε ίσχύ. Όλα τα άλλα hd παίζουν κανονικά και αυτά κάνουν πιξελιάσματα και παγώματα, ενώ το σήμα είναι καλό. Βρήκατε τελικά τι έφταιγε?

Και εγώ τα ίδια είχα κάνει, τι lnb , τι καλώδια άλλαξα, το πρόβλημα μου το έκανε ΜΟΝΟ στην συχνοτητα του euro1080, όλα τα άλλα HD έπαιζαν κανονικά.. όταν σύνδεσα με το ίδιο καλώδιο το HTPC με την Technotrend S3200 και έπιασα σήμα και το euro1080 έπαιζε κανονικά, σιγουρεύτηκα ότι έφταιγε ο δέκτης... Μέχρι που δανείστηκα δεύτερο Humax από φίλο ο οποίος επίσης έπαιζε κανονικά... Όλα αυτά τους έγραψα και μου αντικαταστήσανε την προβληματική πλακέτα... Όσο για το MSG shop, την πρώτη φορά που τον έστειλαν Θεσαλλονίκη, τον είχαν πακετάρει τόσο καλά, που ο δέκτης επέστρεψε με μια γραστουνιά κατά μήκος σχεδόν όλης της πρόσοψης...:rifle:

Re: Απάντηση: Humax HDCI 2000

έχω ήδη μια δορυφορική εγκατάσταση για ote tv και σκέφτομαι να εγκαταστήσω ένα δεύτερο πιάτο με μοτερ και hd δέκτη για feeds. Λόγω περιορισμένου badget ξέθαψα έναν hd ci-2000 από το πατάρι γιατί ένας καινούργιος hd δέκτης θέλει 120 euro +. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω παλαιότητας δεν είναι ενημερωμένος με όλους τους δορυφόρους και τους transponters. H humax δεν ασχολείται πια με αυτό το μοντέλο για updates κτλ. Ξέρει κανείς πως περνάω καινούργια λίστα δορυφόρων? Για παράδειγμα στο μενου δεν υπάρχει ο eutelsat 9 east. To update των δορυφόρων γίνεται μέσω του formula ή αυτό είναι μόνο για κανάλια σε υπάρχοντες δορυφόρους?