Humax HDCI-5000

Re: HUMAX HDCI-5000 "new model"

Κατι νεότερο?

Mαλλον φιλε επειδη οταν ειχε κανει το ποστ ο φιλος απ το dektadiko καποιοι ειχαν ριξει κατι λινκ για 'σπασιμο' ,'τσαντιστηκε' και το τεστ δεν θα το δουμε.

αντε θα δουμε κανα τεστ :flipout:στο τελος θα βγει το επομενο μοντελο

Έχει αγοράσει κάποιος αυτόν το δέκτη? Συνεργάζεται με Τ-RΕΧ?

Ο φιλος γραφει σε διπλανο φορουμ και εδω δεν μας τιμαει με δυο λογια για τον δεκτη.Κριμα φιλε και περιμεναμε.....

και εγω ειδα ανεβηκε το θεμα και ξεκινησε το τεστ:flipout:

και εγω ειδα ανεβηκε το θεμα και ξεκινησε το τεστ:flipout:

Δεν αναγκαστηκε νομιζω να γραφει εδω αλλα μιας και μας ανακοινωσε τον δεκτη και οτι ειναι ο αντιπροσωπος του νομιζω οτι οφειλε να απαντησει σε 2-3 ερωτησεις.Δεν πειραζει....

Ο φιλος γραφει σε διπλανο φορουμ και εδω δεν μας τιμαει με δυο λογια για τον δεκτη.Κριμα φιλε και περιμεναμε.....

site??

Εχει γινει φιλε παρουσιαση του δεκτη στα περιοδικα Digital Satellite TV και Δορυφορικα Νεα.Δεν τα πηρα τον προηγουμενο μηνα και δεν ξερω σιγουρα.Ισως να κανω και λαθος.Ελπιζω να μας απαντησει καποιος που τα πηρε και διαβασε το συγκεκριμενο αρθρο η' ακομα καλυτερα τα παιδια των περιοδικων που εκαναν τα τεστ.
Ας περιμενουμε λιγο ακομα.

Καλησπέρα.
Τον δέκτη τον έχω στα χέρια μου απο την προηγούμενη εβδομάδα.
Επειδή δεν είχα ποτέ στα χέρια μου δέκτη HD δέν είμαι σε θέση να κάνω σύγκριση με άλλον δέκτη της ίδιας κατηγορίας.
Σίγουρα όμως η εικόνα του είναι καλύτερη στα SD κανάλια απο άλλον δέκτη.
Αν θέλετε κάτι να κάνω με αυτόν τον δέκτη απλά δώστε μου οδηγίες τι ακριβώς τεστ θέλετε να κάνω και θα το κάνω.
Πάντως για τα λεφτά του εμένα μου φένεται καλός.
John

Καλησπέρα.
Τον δέκτη τον έχω στα χέρια μου απο την προηγούμενη εβδομάδα.
Επειδή δεν είχα ποτέ στα χέρια μου δέκτη HD δέν είμαι σε θέση να κάνω σύγκριση με άλλον δέκτη της ίδιας κατηγορίας.
Σίγουρα όμως η εικόνα του είναι καλύτερη στα SD κανάλια απο άλλον δέκτη.
Αν θέλετε κάτι να κάνω με αυτόν τον δέκτη απλά δώστε μου οδηγίες τι ακριβώς τεστ θέλετε να κάνω και θα το κάνω.
Πάντως για τα λεφτά του εμένα μου φένεται καλός.
John

Γεια σου John!!!
Tελικα γραφτηκες.Το Diablo παιζει ? Αν ναι υποθετω και το T-REX που θελει ο φιλος.Οτι μπορεις γραψε περι εικονας,μενου,εγγραφης κτλ.

Το diablo συνεργάζεται πολύ καλά με τον δέκτη (NDS οχι όμως).
Ο δέκτης εμένα μου φένεται καλός αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει μέτρο σύγκρισης με δέκτη ίδιας κατηγορίας καθόσον είναι ο πρώτος HD που είχα ποτέ στα χέρια μου πράγμα που ανέφερα παραπάνω.
Υπάρχει μία θύρα ethernet εντελώς απενεργοποιημένη.
Η αναβάθμηση λογισμικού γίνεται μόνο ΟΤΑ καθόσον δεν υπάρχει σειριακή και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμμία αναβάθμηση.
Απο τo USB το μόνο που μπορεί να γίνει είναι η εξαγωγή των settings σε ενα αρχείο της μορφής hdpvr_ch_list.udf για το οποίο δεν υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας (δεν βρήκα πουθενά editor).
Και μία τελευταία παρατήρηση : Ο δέκτης δεν αναφέρεται πουθενά στην επίσημη ιστοσελίδα της Humax.
Οτι άλλο θέλετε στην διαθεσή σας.
John

Το diablo συνεργάζεται πολύ καλά με τον δέκτη (NDS οχι όμως).
Ο δέκτης εμένα μου φένεται καλός αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει μέτρο σύγκρισης με δέκτη ίδιας κατηγορίας καθόσον είναι ο πρώτος HD που είχα ποτέ στα χέρια μου πράγμα που ανέφερα παραπάνω.
Υπάρχει μία θύρα ethernet εντελώς απενεργοποιημένη.
Η αναβάθμηση λογισμικού γίνεται μόνο ΟΤΑ καθόσον δεν υπάρχει σειριακή και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμμία αναβάθμηση.
Απο τo USB το μόνο που μπορεί να γίνει είναι η εξαγωγή των settings σε ενα αρχείο της μορφής hdpvr_ch_list.udf για το οποίο δεν υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας (δεν βρήκα πουθενά editor).
Και μία τελευταία παρατήρηση : Ο δέκτης δεν αναφέρεται πουθενά στην επίσημη ιστοσελίδα της Humax.
John

To cardreader του το δοκιμασες ? Τουλαχιστον με την επισημη καρτα της Νοβα ?
Κeys παιρνει απ το usb ?
Mπορεις να κανεις εγγραφη στο usb η' σε εξωτερικο σκληρο δισκο ?

Ο δέκτης φέρει μόνο μία θύρα CI και τίποτε άλλο οπότε για την καρτα της nova θα χρειαστεί module.
To usb το μόνο που μπορεί να κάνει είναι η εξαγωγή των settings και τπτ άλλο οπότε ξεχνάμε εγγραφές κτλ (προς το παρόν?)
John
Υ.Γ. (άσχετο) : Γιάννη τι έγινε στο ALSAT ?

Ο δέκτης φέρει μόνο μία θύρα CI και τίποτε άλλο οπότε για την καρτα της nova θα χρειαστεί module.
To usb το μόνο που μπορεί να κάνει είναι η εξαγωγή των settings και τπτ άλλο οπότε ξεχνάμε εγγραφές κτλ (προς το παρόν?)
John
Υ.Γ. (άσχετο) : Γιάννη τι έγινε στο ALSAT ?

Συγγνωμη, το cardreader το θεωρω δεδομενο και μου διεφυγε οτι δεν εχει.Τhor 1*W βλεπεις ? Biss παιζουν ? Με software η' softcam key ?
Για την εικονα δοκιμασε στα Γερμανικα που εχουν καλη και π.χ. στον Alpha που δεν εχει.Απ τον Astra υπαρχει και το kika για τεστ.Με HDMI φανταζομαι και πες μας και την ΤV,ιντσες.
Απλως μια τοποθετηση.Η πρωτη ματια πολλες φορες ειναι και η καλυτερη.

Υ.Γ. Με τις προσφορες που εβαλε ξεκινησαν τον πολεμο οι ανταγωνιστες.
Δεν καταλαβαινεις ?
Μεχρι τ' απογευμα εμπαινες κανονικα.Κανουν ανακτιση των χαμενων αρχειων και απο αυριο λογικα οκ και ενισχυμενα.

Ειδα σε κάποιο δοκιμαστικό HD και η ποιότητα ήταν φανταστική.
Η τηλεόρασή μου είναι Philips 42' full HD (μοντέλο δέν θυμάμαι) και ο δέκτης είναι συνδεδεμένος με HDMI φυσικά.
19-13 Ε βλέπω μόνο.
Αυτό πού είδα όμως είναι οτι όταν είσαι σε κάποιο κανάλι SD μπορείς να αλλάξεις την ανάλυση (νομίζω ότι το λέτε upscaling) η οποία έχει καλλύτερη εικόνα οταν ειναι στο 720p (στο 1080ι κάτι δεν πήγαινε καλά).
Δεν είμαι τεχνικός αλλά έτσι μου φάνηκε εμένα.
Ο δέκτης δεν θα αρνηθεί φυσικά οποιοδήποτε σύστημα αποκωδικοποίησης αρκεί βέβαια να έχει εισαχθεί η κατάλληλη μοντούλα με την νόμιμη κάρτα.

καλως ηρθες φιλε πραγματικα ολα ενδιαφεροντα αυτα που διαβαζω
επιτελους να δουμε και τον δεκτη αυτο

Καλησπέρα teomad και τους χαιρετισμούς μου στον κοινό μας φίλο.
Αν τύχει και βρεθώ κοντά σας θα τον πάρω μαζί μου να τον δείτε και να τον τεστάρετε όπως θέλετε.

δεν χρειαζεται να τεσταρεις τιποτα ειμαι σιγουρος μιας και τον εχεις κατι θα μας πεις στο μελλον και φυσικα οποτε θες
εγω εδω γραφω αυτο που εχω και ο καθενας αυτο πιστεβω πρεπει να κανει κ (δηλαδη γενικα
οτι μπορει ο καθενας)
ετσι ειναι τα forum γιατι ολοι αγαπαμε κατι μεσα μας και αυτο ειναι κοινο
και δεν το αλλαζει τιποτα

περα απο κατι μικροκαβγαδες που εγινανα σημερα :flipout:
τελος παντον no comment

Εγω απλά το είπα γιατί δεν έχω τις γνώσεις τις δικές σας σε τεχνικό επίπεδο.
Δεν θα ήθελα να ποστάρω κάτι λάθος και να παρασυρθεί κάποιος στη αγορά ή μή του δέκτη.
Οσο για τους μικροκαυγάδες δεν με αφορούν (έχω σταματήσει να ασχολούμαι με αυτά πλέον) .
Πάντα στην διάθεσή σας.
John

δεν εχω τεχνικες γνωσεις απλα εχω hobby εγω προσωπικα
οτι λιγα γνωριζω ειναι μονο και μονο απο διαβασμα μεσα στα Forum
απο διαφορα παιδια που εχουν γραψει μεσα στο δικτυο εντος και εκτος Ελλαδος

για μενα εστω που εγραψες σημερα 3 πραγματακια για τον δεκτη ειχαν
σημασια

επισις να εισαι σιγουρος και δεν το εχω πει ποτε μου παρτε ξερω γω Yumatu
η nano xx η humax hdci που ειναι και το θεμα μας εδω

και ειμαι σιγουρος και συ το ιδιο εκανες εδω

αυτα τα λιγα και ευχομαι καλη διαμονη