Humax iCord ή Lyngbox και γιατί ??

Re: Απάντηση: Humax iCord ή Lyngbox και γιατί ??

Με βοηθήσατε Βόρειε, οι γνώμες των ειδικών έχουν πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα !

Αλλά κατα πως φαίνεται ο Ζώης παρεξηγήθηκε.. τέλος πάντων, εγώ δεν είχα καμία κακή πρόθεση απέναντί σας.

τι άλλο να πω.

όχι βρε προς θεού , σιγά να παρεξηγήθo για πιο πράγμα;
απλός λόγο φόρτου εργασίας δεν πολύ μπαίνω στο forum ταχτικά.

Είχα το LyngBox προχθές για μια μέρα στο σπίτι, το παρέλαβα για λογαριασμό φίλου που έλειπε εκτός Αθηνών.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι η εικόνα του είναι πραγματικά εκπληκτική! Οτι καλύτερο έχω δει ως τώρα από hd receivers (hivion hd 9090x ultima, pace και vantage hd 7100ts).Τόσο στα hd κανάλια όσο και στη nova έμεινα με ανοικτό το στόμα με ότι έβλεπα.Αλλά αυό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η εικόνα που έδινε ο δέκτης στα ψηφιακά της ΕΡΤ! Ηταν λες και έβλεπα dvd!!!
Το software που έχει βέβαια είναι τραγικό με πολλά bugs και ελλείψεις.Θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να στρώσει.Με το τελευταίο update που έβγαλαν πρόσθεσαν και ελληνικό μενού αλλά δυστυχώς όχι ακόμη ελληνικό epg.
Στα + επίσης το υπερευαίσθητο tuner που έχει ενώ τη nova με μωβ irdeto & κάρτα version zeta την άνοιξε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα.
Για ποιότητα εικόνας είναι νομίζω μακράν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή, αν κάποιος μπορεί να συμβιβαστεί με το ελλειπές λογισμικό και έχει υπομονή μέχρι να το φτιάξουν, το LyngBox συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Εγώ πάντως δεν άντεξα στον πειρασμό. Eδώ και δυο μέρες μου φαίνονται όλα όσα βλέπω τόσο μέτρια στον Vantage 7100 που τελικά τον παρήγγειλα από τον tronix.gr για 649 ευρώ και τον περιμένω την Δευτέρα. Οσο για τον αγαπημένο μου ως τώρα Vantage 7100TS θα περάσει πλέον στο υπνοδωμάτιο -bye-

Φιλε ...κρατα με ενήμερο, με ενδιαφερει και μενα ο δεκτης προς το Φθινόπωρο, αν εχει στρωσει...
Σκεψου οτι εγω τον ειδα πριν 2 μηνες και τοτε τα προβλήματα λογισμικού ήταν ακόμη μεγαλύτερα, ενω όταν εβαζες μεσα diablo cam ο δέκτης....δαιμονιζόταν και έπρεπε να καλέσεις τον Keanu Reeves να τον ξορκίσει! Συμφωνώ μαζί σου για την ποιότητα εικόνα και την ευκολία στις λήψεις, πες μου όμως όταν τον παρεις αν δινει πλέον επιλογή τηλεφόρτωσης καναλιών όπως θες εσυ, εφόσον δηλώσεις τις συντεταγμένες σου + μεγεθος πιάτου και όχι...όπως νομίζει αυτός ότι λαμβανεις, βασει ιχνοδιαγράμματος! (Του ελεγα ΒΔ Ελλάδα με 2.4μ και δεν μου φόρτωνε όλους τους Astra1 θεωρώντας ότι δεν τους κατεβάζω! Φυσικά αν δήλωνα Γερμανία θα λυνόταν το πρόβλημα, αλλά τότε στους Nilesat δεν θα μου φόρτωνε τιποτε!)

Με τη diablo απ'ότι έχω δει στο forum τους συνεχίζουν τα προβλήματα.Με την t-rex τα πάει καλά πάντως.Λοιπόν εγώ που του δήλωσα Αθήνα και πιάτο 1.20 δεν μου φόρτωσε κι εμένα όλους τους astra1.Του δήλωσα μετά πάλι Αθήνα με πιάτο 4.0 m και μου τα φόρτωσε όλα στους δορυφόρους που πιάνω!
Μόλις τον παραλάβω θα τον ψάξω περισσότερο και θα αναφέρω στο φόρουμ ότι νεώτερο ανακαλύπτω.