Hunted

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Hunted (2012)

Δεν με εντυπωσίασε και τόσο το πρώτο επεισόδιο. Καλή σειρά φαίνεται αλλα επιφυλάσσομαι να βγάλω το τελικό συμπέρασμα.

Για την πρωταγωνίστρια τι να πω; Απο το πρώτο 20λεπτο άρχισε να με ενοχλεί τρομερά το μονίμως σουφρωμένο στόμα της. Αφήστε που μου θυμίζει ήδη John Reese σε θηλυκή έκδοση :p

Tη σκηνοθεσία την βρήκα τυπική βρεταννική, με αρκετά λεφτά για ξόδεμα. Δείτε και την πρώτη σαιζόν του Whitechapel που σκηνοθέτησε ο ίδιος ή το φετινό Blackout. To καλό είναι οτι ο σεναριογράφος έχει περγαμηνές (X-Files, Millennium, Strike Back)

Απάντηση: Re: Hunted (2012)

Δεν με εντυπωσίασε και τόσο το πρώτο επεισόδιο. Καλή σειρά φαίνεται αλλα επιφυλάσσομαι να βγάλω το τελικό συμπέρασμα.

Για την πρωταγωνίστρια τι να πω; Απο το πρώτο 20λεπτο άρχισε να με ενοχλεί τρομερά το μονίμως σουφρωμένο στόμα της. Αφήστε που μου θυμίζει ήδη John Reese σε θηλυκή έκδοση :p

Tη σκηνοθεσία την βρήκα τυπική βρεταννική, με αρκετά λεφτά για ξόδεμα. Δείτε και την πρώτη σαιζόν του Whitechapel που σκηνοθέτησε ο ίδιος ή το φετινό Blackout. To καλό είναι οτι ο σεναριογράφος έχει περγαμηνές (X-Files, Millennium, Strike Back)
Με εκπλήσεις.....

Εχω τον πιλοτο on hold εδω και μερες, για να δουμε τι πιανει η Melissa...

Αφού είσαι φαν και η σειρά εχει κινηματογραφικά γυρίσματα και είναι και αγγλική νόμιζα πως θα έλεγες καλά σχόλια
Ο συνδυασμός όμως μυστικών υπηρεσιών και αμφιβόλου ταλέντου πρωταγωνίστριας δεν είναι το καλύτερο μου...

Δεν τρελαθηκα,θα δω 1-2 επεισόδια ακόμα για να δω που θα παει και αν το συνεχισω

Καλησπέρα
Την πρωταγωνίστρια την θυμάμαι ελάχιστα απο το alias.
H αλήθεια είναι ότι έχει ένα περίεργο υφάκι αλλα μου αρέσει γιατι σκέφτομαι π.χ εγώ στην θέση της θα έιχα χειρότερο αν είχα περάσει τοσα ....
Αν ξεχειλώσει όπως η νικίτα... θα την παρατήσω... ελπίζω πως όχι γιατι 8 επεισόδια ειναι λίγα.
Το δεύτερο επεισόδιο μου άρεσε γιατι συμβαίνουν απρόπτα πράγματα και έχει ενδιαφέρον.
Οπώς και να έχει βλέπεται η δεν βλέπεται η σείρα αξίζουν όλα τα παίδια ένα μεγάλο ευχαριστω για την διαρκη και πλήρη ενημέρωση για του τι παίζεται.

Last edited:

Καλά το πάει και στο τρίτο έκλεισε ο παλίος λογαριασμός... προστέθηκαν νέα στοιχεία το ενδιαφέρον για την συνέχεια είναι αμείωτο....

Απάντηση: Hunted (2012)

Διάβασα και αλλού καλά λόγια για τη σειρά .
Στα δυο πρώτα επεισόδια που είχα δει, είχα σχηματήσει μια καλή γνώμη ,μέσα στην πληθώρα των σειρών που υπάρχουν δεν "κατάβασα " τα άλλα επεισόδια.
Θα τη συνεχίσω να δω μήπως ανεβαίνει το ενδιαφέρον στη συνέχεια .