hx750 vs es6100

ferb

New member
21 November 2010
63
ποια ειναι η γνωμη σας μιλαμε για 46 και χρηση ταινιες και που και που κανα παιχνιδακι η lg βγαζει κατι σε αυτη τη κατηγορια γιατι δεν εχω βρει κατι?
παρακαλω δικαιολογηστε μου την απαντηση.

750 χωρίς να μπορώ να στο δικαιολογήσω τεχνικά παρά μόνο απο όσα έχω διαβάσει και φυσικά απο την εικόνα τους δίπλα δίπλα ...
Νομίζω η 750 ειναι 200hz πραγματικά ενώ η 6100 100hz

Νομιζω η σωστη συγκριση ειναι 750 η σειρα 7χχχ samsung. Αρα αυτοματως εχουμε αλλη τιμη. Απο αυτες τις 2 750 ευκολα

Η σειρα 7 της σαμσουνγκ ειναι πιο ακριβη απο της σονυ ειναι και καλυτερη ομως?και ποιο μοντελο?
επισης για τις lg ξερει καποιος

Η σειρα 7 της σαμσουνγκ ειναι πιο ακριβη απο της σονυ ειναι και καλυτερη ομως?και ποιο μοντελο?
επισης για τις lg ξερει καποιος

Η 750 στις 46ιντσες συγκρίνεται με σειρά 7 της Sammy δλδ με tv των 1300 ευρώ+. Προσωπικά την 2D είκονα της 750 δεν την έχω δει ούτε στo ακριβότερο μοντέλο της σειράς 6 της Sammy την 6800. Δεν παίζεται σε ομαλότητα κίνησης/χρωματική απόδοση (ανάμεσα στις LED) η 750 καθώς και η ακριβότερη αδερφή της 850. Πρέπει να τα σκάσεις σε D8000 etc για να δεις τέτοια ποιότητα σε 2D. Αν δεν έχεις τα φράγκα απέφυγε την 6100 και πήγαινε για την 6030... γιατί να πληρώσεις το design και μόνον αυτό...?... αλλιώς αν θες να παίξεις οριακά στα 800 ευρώ δες την toshiba 933 και την panasonic ET5.

Για την LG που αναφέρει ο Yperion έχει μαλιάσει να τα γράφει στο forum αλλά ο κόσμος τραβιέται από το design και το παθητικό 3D... το δεύτερο ΝΑΙ αλλά σε 2D ακόμα και το άπειρο μάτι μπορεί να διακρίνει το έντονο είδωλο στην φετινή σειρά LM της LG καθώς και την απαράδεκτη χρωματική παλέτα με θολά χρώματα και μαύρο που γκριζάρει.

Last edited:
Κατατοπιστικοτατος.τι γινετε ομως με το media player που δε παιζει τπτ μπορει να συνδεθει με το pc με wifi και να αναπαραγει ταινιες κατευθειαν?

Κατατοπιστικοτατος.τι γινετε ομως με το media player που δε παιζει τπτ μπορει να συνδεθει με το pc με wifi και να αναπαραγει ταινιες κατευθειαν?

Δυστυχώς εκει θες εξωτερικό media player και πρεπει να τα σκάσεις και για 3D γυαλιά που οι περισσότερες samsung δίνουν στην συσκευασία. Οτι νομίζεις φίλε για μένα στα 890 ευρώ η 750 46" είναι bargain και δεν παίζει να συμβιβαστώ με κανένα shitty panel του ανταγωνισμού στα ίδια χρήματα. Θέλω ενα ποιοτικό πανελ με ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων και την καλύτερη δυνατή 2D εικόνα!

Βρίσκομαι σε παρόμοια διλήμματα και συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα, αν είμαι offtopic σβήστε το.. Την es6100 άρχισα να την διαγράφω από τις επιλογές μου λόγω των 50hz και είμαι μεταξύ hx750 ή hx850 γνωρίζοντας στα "χαρτιά" τις διαφορές τους.

Την θέλω κυρίως για hd ταινίες (bluray discs και 1080p .mkv), όσο να'ναι θα παίζει και digea, και φυσικά εδώ που δεν ξέρω τι με περιμένει είναι ps3 και gaming (μ'ενδιαφέρει να παίζει το PES2013 άψογα!). Υπάρχει λόγος να πάρω την 850 ας πούμε αντί για την 750; Ή απλά θα πληρώσω το monolithic design και το gorilla class για να χω να την δείχνω;

Βρίσκομαι σε παρόμοια διλήμματα και συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα, αν είμαι offtopic σβήστε το.. Την es6100 άρχισα να την διαγράφω από τις επιλογές μου λόγω των 50hz και είμαι μεταξύ hx750 ή hx850 γνωρίζοντας στα "χαρτιά" τις διαφορές τους.

Την θέλω κυρίως για hd ταινίες (bluray discs και 1080p .mkv), όσο να'ναι θα παίζει και digea, και φυσικά εδώ που δεν ξέρω τι με περιμένει είναι ps3 και gaming (μ'ενδιαφέρει να παίζει το PES2013 άψογα!). Υπάρχει λόγος να πάρω την 850 ας πούμε αντί για την 750; Ή απλά θα πληρώσω το monolithic design και το gorilla class για να χω να την δείχνω;

http://whattv.pathfinder.gr/Sony-KDL-46HX750/

Η ES6100 είναι 100Hz πραγματικά.
Όσο για το 0,15 στην τιμή του μαύρου(από το παραπάνω video) το αφήνω ασχολίαστο

Το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο review (αξιόπιστο?)και θα ήθελα να πάρω κι άλλες απόψεις (από εδώ) γιατί δεν πείθομαι εύκολα, προς την 750 κλίνω λόγω τιμής και ψάχνω επιβεβαίωση ως προς τις διαφορές της με το μεγαλύτερο μοντέλο για να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου! Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Last edited: