HXEIA 5.1-μικρά-μέχρι 700 ευρώ

και πάλι όμως θα σου πώ μπες εδω

http://www.teufelaudio.com/contact.html?PHPSESSID=86273902791a1b28c014a67e2fa4d79b

και πες τους σκέφτομαι τα theater 100 θα ταιριάξουν με αυτο τον ενισχυτή καλά::έχετε καποιον άλλο να προτείνετε....τι πιο απλό ...κανείς δεν ξέρει το ταιριασμα καλύτερα απο τον ίδιο τον κατασκευαστή...

Απάντηση: Re: HXEIA 5.1-μικρά-μέχρι 700 ευρώ

Αν είχα να επιλέξω από αυτά τα τρία που αναφέρεις τότε πιθανότατα θα επέλεγα τα teufel. Ο βασικότερος λόγος θα ήταν οτι θα μπορούσα να τα ακουσω και να τα κρίνω στον χώρο μου.

Και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό?Από Γερμανία δε τα παραγγέλουμε αυτά?Πως μπορώ να τα ακούσω?Και γιατί δε μπορώ να ακούσω και τα υπόλοιπα?

με κάποιον που θα δίνει περίπου 100 watt στο κανάλι ο denon 1910 δεν νομίζω να έχει πρόβλημα!!και η denon το λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει με ηχεία 4 ohm!!;αλλωστε και το Continuous power handling είναι από 60 έως 90 απότι είδα..λογικά σε αυτή την κατηγορία τιμής και χαρακτηριστικών θα είσαι μια χαρά...

Αν μπορείς να περιμένεις λίγο η Denon έβγαλε καινούργιο μοντέλο τον 1911 που υποστηρίζει και 3D...

Επίσης και και απο Pioneer αξίζει να δείς....

To μπάτζετ μου για ενισχυτή δεν είναι πάνω από 400 ευρώ.Υπάρχει κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά?

Απάντηση: Re: HXEIA 5.1-μικρά-μέχρι 700 ευρώ

Και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό?Από Γερμανία δε τα παραγγέλουμε αυτά?Πως μπορώ να τα ακούσω?Και γιατί δε μπορώ να ακούσω και τα υπόλοιπα?

Στο site αναφερει αυτο:

Eight week return policy
Once you've found your dream speaker system online, we want you to be completely happy with your purchase. We're a direct distributor because we've proven that the customer knows best.
When you order Teufel speakers, we deliver them directly to your door so you can play your music on your equipment in your home, for eight weeks. If you're not completely satisfied for any reason, simply return the speakers to us, and we’ll return your money to you.

Simple as that.

Βεβαια αν θες μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους για να το επιβεβαιωσεις.

απο γερμανία τα παραγγέλνεις και άν δεν είσαι ικανοποιημένος τους τα στέλνεις πίσω πληρώνοντας όμως φαντάζομαι τα μεταφορικά όπως είπε και κάποιος άλλος φίλος!!

θα σου έλεγα πρώτη επιλογή να είναι τα teufel γιατί και το σύνολο διαθέτει εκείνα τα μικρά χαριτωμένα κουτάκια που θυμίζουν ηχεία και όχι τα αντίστοιχα της kef που θυμιζουν logitech z-5500!!

τα kef δεύτερα γιατί είναι μια πολύ καλή εταιρία και τα ρόιστερ τρίτα γιατί δεν με ενθουσίαζε ποτέ ο ήχος τους (μαζί με των jbl)

έχω ακούσει πάντως μόνο τα ροιστερ σε αντίστοιχη υλοποίηση με κολώνες αλλα´δεν ενθουσιάστηκα!!

απο γερμανία τα παραγγέλνεις και άν δεν είσαι ικανοποιημένος τους τα στέλνεις πίσω πληρώνοντας όμως φαντάζομαι τα μεταφορικά όπως είπε και κάποιος άλλος φίλος!!

θα σου έλεγα πρώτη επιλογή να είναι τα teufel γιατί και το σύνολο διαθέτει εκείνα τα μικρά χαριτωμένα κουτάκια που θυμίζουν ηχεία και όχι τα αντίστοιχα της kef που θυμιζουν logitech z-5500!!

τα kef δεύτερα γιατί είναι μια πολύ καλή εταιρία και τα ρόιστερ τρίτα γιατί δεν με ενθουσίαζε ποτέ ο ήχος τους (μαζί με των jbl)

έχω ακούσει πάντως μόνο τα ροιστερ σε αντίστοιχη υλοποίηση με κολώνες αλλα´δεν ενθουσιάστηκα!!

Μου φαίνεται θα πάω για teufel.Έχω απλά ένα μικρό δισταγμό για τα δίπολα.

Το ότι το δωμάτιο στο οποίο θα μπει το σύστημα έχει 3 τοίχους, κατά πόσο θα επηρρεάζει τα δίπολα?Πρόκειται για χώρο καθιστικό του οποίου η μια πλευρά είναι ανοιχτή:

47181891.jpg

ΜΠΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ TEUFEL ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ MANUAL ΤΩΝ THEATER 100 ΣΕ PDF!!EXEI ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ!!

Μπορουν να μπουν κάθετα στον τοίχο χωρίς να επηρρεαστεί η απόδοσή τους?

Μεταχειρισμένα chario piccolo... αν βρεις κάπου... (καινούρια είχαν δυστυχώς περί το 1μιση χιλιάρικο)... τεράστιο απωθημένο αυτά τα ηχειάκια... τότε που τα'θελα δεν είχα λεφτά, τώρα δεν κάνουν για τον χώρο μου...

Με τα δίπολα, έτσι όπως παρουσιάζω τον χώρο μου(με τους 3 τοίχους δηλαδή) θα έχω πρόβλημα στην ακουστική τους?

Μπορουν να μπουν κάθετα στον τοίχο χωρίς να επηρρεαστεί η απόδοσή τους?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς, αλλά βλέποντας το παραπάνω σχέδιο σου λέω ότι τα δίπολα δεν κάνουν για τον χώρο σου. Πήγαινε σε ηχεία άμεσης εκπομπής.....

Οκ.Αυτό ήθελα.Που αλλού να κοιτάξω?Δε θέλω να ξεπεράσω τα 800 το πολύ ευρώ.