HXEIA B&W MT30 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Παιδια ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.
Εχω ενα θεμα με τα δαπεδου γενικως λογο χωρου γ'αυτο καιταω να παιξω με μικρα.
Η 5αδα Μ1 θα ταιριαζε με κανενα SvS;
 
Απέκτησα κι εγώ πρόσφατα μια πεντάδα Μ-1, και σε συνδιασμό με HK AVR255 και ένα 10άρι sub της crystal πετάνε... Για συγκεκριμένους όμως λόγους (waf, τι άλλο :Ρ ) ψάχνω ένα κυβικο 10αρι subακι (περίπου 30x30x36εκ) γυρω στα 350 ευρώ... Γλυκοκοιτάζω το earthquake s10 kompressor. Είναι κάποιος κάτοχος sub της συγκεκριμένης εταιρείας να μου πει καμιά γνώμη;
 
Για δες αυτο: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=46239

Με ποιο Sub Crystal παιζεις;
Ποσα τ.μ ειναι ο χωρος προβολης σου με τα Μ1;

Παίζω (ή μάλλον έπαιζα μέχρι προ ολίγου) με το THX-10SUBT σε χώρο 5μ χ 4μ.
Μόλις τελειωσα μια πατέντα και χώρεσα πλάγια μέσα στο έπιπλο (γιατί γιαυτό έψαχνα sub συγκεκριμένων διαστάσεων) το 8άρι της Crystal. Ξεβίδωσα τα ποδαράκια και τα βίδωσα στην πλαϊνή μεριά καθως έβαλα και στην φαρδιά κάτω μεριά του ηχοδιαπερατού πανιού του το λογότυπο-κονκάρδα.
Ομολογώ πως το σχετικά άπειρο αφτί μου δεν ακούει καμία διαφορά. Μια χαρά μπασάκι έχει στις ταινίες και στη μουσική (παραέχει σε αυτή και το χαμηλώνω).
Οπότε άκυρο το Earthquake... :) Θα ανεβάσω και σχετικές φωτό στο αντίστοιχο θέμα κάποια στιγμή...
 
Παιδιά είμαι ανάμεσα στην αγορά B&W MT-25 και ΜΤ-30 για το σαλόνι μου. Ο ενισχυτής μου είναι ο DENON-1912. Το σαλόνι είναι μικρό (5,3 x 3,3) και μάλιστα τα ηχεία δε θα τοποθετηθούν απ' άκρη σ' άκρη αφού η διεύθυνση προβολής είναι η μικρή διάσταση (3,3 μέτρα) και ο χώρος προβολής που θα περικλείουν τα ηχεία θα είναι ας πούμε το 70% του σαλονιού (στην άλλη μεριά θα υπάρχει τραπεζαρία). Επίσης, κοντά στην τραπεζαρία υπάρχει άνοιγμα πόρτας προς το χωλ.

Υποθέτω ότι θα με καλύπτει το μικρότερο sub που έχουν τα MT-25 αλλά σκεφτόμουν τα ΜΤ-30 με τη λογική να με καλύψουν και όταν πχ σε 4-5 χρόνια πάω σε μεγαλύτερο σπίτι. Το PV1 όμως των MT-30 θα λειτουργεί ικανοποιητικά για τόσο μικρό χώρο (και σε σχετικά μικρές εντάσεις - πολυκατοικία γαρ) ή θέλει μεγάλο χώρο και ένταση για να αποδώσει καλά;

Τέλος, ποια θεωρείτε καλύτερη λύση για να κάνω τα 2 περιφερειακά ηχεία (Μ-1) ασύρματα; Μου έχουν προτείνει το KEF Wireless System και το Crystal Audio TR-100.
 
kblachos, σε ευχαριστώ. Απλώς με είχε προβληματίσει αυτό που διάβασα εδώ μέσα ότι σε τόσο μικρό χώρο μπορεί να μην αποδώσει καλά λόγω έλλειψης δυναμικής. Μόνο τα ηχεία έχουν μείνει για να στήσω το home cinema!
 
Tα εχω προτεινει σε φιλο σε συνδιασμο με οnkyo 606-mt30 αν κλησεις τα ματια σου νομιζεις οτι ακους μεγαλα ηχεια! Φυσικα με 2000 ευρω υπαρχου πολλες επιλογες αλλα αν υπαρχει προβλημα χωρου και γυναικας συστηνονται ανεπιφυλακτα!
 
Η γνωμη μου παντως για τα B&W ειναι αψογη , εχω ενα κολλημα με την εταιρεια και νομιζω οτι δεν ειμαι ο μονος.
 
Παίζω τα ΜΤ-25 με τον Yamaha RX-V671. Ο χώρος είναι μικρός βέβαια, 12 τ.μ. και τα ηχεία πάιζουν άψογα, με μια υπόνοια όμως μη καλού ελέγχου του sub. Οι δορυφόροι είναι φανταστικοί. Τώρα για stereo-mode που ρώτησε ο φίλος παραπάνω, προτιμώ το "μεγάλο" ηχοσύστημα απο το μικρό, μόνο ράδιο ακούω απο τα B&W.
 
Έχω τους δορυφόρους m1 μόνο με διαφορετικο sub, και μπορώ να επιβεβαιώσω οτι παίζουν πολύ καλά για μικρά ηχεία. Παρ'όλα αυτά αν δεν τίθεται θέμα χώρου/ντιζάιν θα πήγαινα σε κάτι πιο μεγάλο με τα ίδια λεφτά..
 
Έιναι φοβερά ηχεία τα B&W ειδικά σε home cinema. Εγώ έχω τη σειρά CM και τα οδηγώ με έναν Bryston και έναν Rotel. Παίζουν φανταστικά. Δεν τσιρίζουν καθόλου και έχουν πάρα πολύ καλό χαμηλό.
 
Για τα ηχεία δεν ξέρω αλλά για ενισχυτή τσέκαρε και κάποιον Cambridge audio. Έχω τον azur 540r v2, τον πήρα μεταχειρισμένο από e-bay και είμαι καταευχαριστημένος.