Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε στο να ανεβάσεις τον παραπάνω σύνδεσμο ;
Μετά την ανάρτηση του κ. Θέμη και έχοντας δει το φωτορεπορταζ για την έκθεση στην Πολωνία, μου έκατσε ότι εκεί κάτι καλύτερο θα έχουν κάνει σε σχέση με τα καθ'υμάς αν και δεν μπορώ να το αποδείξω.
Έχεις δει τιμές στη Πολωνία;;;όλα είναι θέμα αγοράς αγαπητέ... στην ελλάδα οι αντιπρόσωποι και τα σχετικά καταστήματα έχουν τον ρόλο "πάω το ακούω και αν μου αρέσει το αγοράζω από το amazon".
Είναι η νοοτροπία μας τέτοια.
Τα έχεις μπερδέψει λίγο και γράφεις κ ψέμματα.όλα είναι θέμα αγοράς αγαπητέ... στην ελλάδα οι αντιπρόσωποι και τα σχετικά καταστήματα έχουν τον ρόλο "πάω το ακούω και αν μου αρέσει το αγοράζω από το amazon".
Τα έχεις μπερδέψει λίγο και γράφεις κ ψέμματα.
Ποιός ακούει στους αντιπροσώπους και ποιός πάει και αγοράζει από το Amazon?
Κόλλησες Μποφιλιτιδα?
Ντροπή...
Μην μπλέκεις τη νοοτροπία ΣΟΥ με των υπολοίπων.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομιζω οτι κάτι χάθηκε στη μετάφραση εδώ.
Ο Στεργιος έκανε ενα πικρό σχόλιο σκεφτόμενος μια κατασταση που κι εγώ και πολλοί άλλοι νομιζω θεωρουν οτι επικρατεί στην αγορά. Δεν είναι η δική του νοοτροπία. Είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα για την οποία δε φταίει ουτε ο έμπορος (παντα) ουτε ο καταναλωτής (παντα).
Δεν τίθεται θέμα "ψεμματος" και τέτοια. Αρπαζομαστε χωρίς λογο.
Μιλάτε για το HiFi ή για κάτι άλλο?
Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι αντιπρόσωποι μου αφιερώνουν ώρες για να ακούσω ό,τι θέλω, χωρίς να πληρωθούν, τα μηχανήματα κάνουν παρέλαση σπίτι μου αν θέλω να ακούσω κάτι στο χώρο μου, πάλι χωρίς κόστος και μετά τι μας φταίει δεν καταλαβαίνω!
Εννοείται ότι θα αγοράσω το μηχάνημα από αυτούς που με βοήθησαν να αποφασίσω, των οποίων οι τιμες δε διαφέρουν ιδιαίτερα από Ευρώπη.
Τα υπόλοιπα που γράφετε, επειδή μας διαβάζουν και συμμετέχουν εδώ και σοβαροί άνθρωποι και σοβαροί αντιπρόσωποι, ξαναγράψτε τα πιο καθαρά, μήπως καταλάβουμε τι λέτε και για ποιό χώρο.
Ο Στέργιος κατ'αρχην τους τσουβάλιασε όλους σε ένα καλάθι.
2ον αν πηγαίνει με τέτοια νοοτροπία στους αντιπροσώπους, καλά κάνουν κ δεν τον εξυπηρετούν.
Δηλαδή τι θέλετε?
και εξυπηρέτηση δωρεάν και τιμές Amazon?
Εμένα που δεν έχω αυτή τη νοοτροπία, γιατί δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΕ τέτοιος αντιπρόσωπος?
(και πρέπει να έχω επισκεφτεί προσωπικά περίπου 20!)
Έχεις δει την αγορά της Πολωνίας;
Οι εκθέσεις είναι η πιο ακριβής ένδειξη μιας αγοράς. Δεν υπάρχει σύγκριση. Ειδικά η Πολωνία στο κλασικό hi-fi/hi-end δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί ούτε καν με τη δυτική Ευρώπη (η οποία ασχολείται με το connected audio πια περισσότερο). Θυμάμαι μας τα έδειχναν σε παρουσίαση στο Νάκα σχετικά με ποιους τομείς έχει ανάπτυξη η αγορά του audio και σε ποιες χώρες.
Επομένως, μην περιμένετε εκθέσεις όπως της πολωνίας αν η αγορά παραμείνει αυτή που είναι. Επίσης μην περιμένετε οι εκθέσεις να αλλάξουν την αγορά. Οι εκθέσεις ακολουθούν τις αγορές.
Ευτυχώς το τελευταίο σχόλιο του Στέργιου ήταν διαφωτιστικό επιτέλους.Αδυνατω να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνεις οτι δεν διαφωνουμε σε κάτι και απλα μόνος σου αναλωνεσαι σε επικρισεις που έχουν ξεπεράσει τα όρια της απρεπειας.
Ευτυχώς το τελευταίο σχόλιο του Στέργιου ήταν διαφωτιστικό επιτέλους.
Αν έχει νόημα, μπορώ σε δεύτερο χρόνο να εξηγήσω γιατί το σχόλιο μου φάνηκε κατά των αντιπροσώπων και όχι υπέρ.
(Δεν μπορώ τώρα)
Και το διάβασα αρκετές φορές για να δω που έκανα λάθος...
Ερωτώ ειλικρινά: Τα καλά χρόνια δηλαδή, τότε που η αγορά γνώριζε καλές στιγμές, οι εκθέσεις ήταν καλύτερες? Δεν γνωρίζω δεν πήγαινα τότε αλλά το στήσιμο μία έκθεσης σύμφωνα με τα πρότυπα του avmentor είναι must ειδικά όταν η αγορά είναι πεσμένη όπως στις μέρες μας. Και αν δεν αναπτύξουν την όποια αγορά υπάρχει οι καλοί επαγγελματίες, με τα όποια μικρά περιθώρια υπάρχουν ενίοτε, ποιοί θα το κάνουν? (είναι παρόμοιος ο προβληματισμός με το ζήτημα του κρασιού στην εστίαση στην Ελλάδα: σε μία χώρα με εξαιρετικές παραγωγές και οινοποιία, το να πιείς ενα μπουκάλι κρασί της προκοπής σε λογική τιμή είναι σχεδόν αδύνατο τουλάχιστον στην Αθήνα, παντού κυριαρχεί το άθλιο χύμα και ερωτώ αν δεν σπεύσει ο εστιάτωρ να ψάξει να βρεί και να προσφέρει στους πελάτες του ένα καλό κρασί και να τους επιμορφώσει/ενημερώσει ταυτόχρονα, ποιός θα το κάνει?). Το βάρος πρωτίστως πέφτει στους ώμους του επαγγελματία!
Ισχύουν τα όσα ανάφερες-αναφέρεις.βρε φίλε μου, δεν είπα τίποτα για τους αντιπροσώπους. Ίσα-ίσα, με αυτό που έγραψα θεωρώ ότι τους υποστήριξα!
Εννοούσα όπως κατάλαβε και ο Panoramix ότι υπάρχουν πολλοί καταναλωτές οι οποίοι ζητάνε να ακούσουν-δουν κάτι για να ψάξουν μετά να το βρουν από κάπου αλλού φθηνότερα (και συνήθως εξωτερικό).
Και λέγοντας αυτό ακριβώς ήθελα να απαντήσω εμμέσως στα παράπονα που ακούγονται εδώ και αλλού για το ότι η έκθεση "ήταν μικρή" "τα δωμάτια χάλια" "οι εκθέτες ανοργάνωτοι" κλπ κλπ.
Δηλαδή εν ολίγοις φίλε μου economo υποστηρίζουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα, δε ξέρω πως το πήρες τόσο στραβά αυτό που έγραψα.
Οι έλληνες επαγγελματίες που ασχολούνται με τον ήχο είναι για μένα ήρωες!
όλα είναι θέμα αγοράς αγαπητέ... στην ελλάδα οι αντιπρόσωποι και τα σχετικά καταστήματα έχουν τον ρόλο "πάω το ακούω και αν μου αρέσει το αγοράζω από το amazon".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.