Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H

Αν ειναι έτσι τότε εχει πρόβλημα ο δισκος. Η πρώτη λύση ειναι μια επαναφορά του δέκτη στις αρχικές ρυθμίσεις και αν δεν διορθωθεί τότε ένα τηλέφωνο στο 13888 για αντικατάσταση του δέκτη.

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Εγω άλλαξα 3 δεκτές και το πρόβλημα συνεχίστηκε. Πήγα και τον σκληρό για έλεγχο σε 3 καταστήματα και δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα. Τον έβγαλα και ησύχασα.

Καλησπερα.
Χτες εκανα καινουργια συνδεση με την προσφορα στα 22Ε τελικη. Θα ηθελα να ρωτησω κατι εαν ξερει καποιος θα μπορω να κανω χρηση της υπηρεσιας Ηybrid αν δεν εχω τηλ γραμμη στον οτε? το ρωταω γιατι ειμαι κ συνδρομητης στο triple play της nova και δεν σκοπευω να διακοψω την nova αλλα να τα εχω κ τα 2 (nova+cosmote tv).
Ευχαριστω.

Εγω άλλαξα 3 δεκτές και το πρόβλημα συνεχίστηκε. Πήγα και τον σκληρό για έλεγχο σε 3 καταστήματα και δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα. Τον έβγαλα και ησύχασα.

Εγώ πάλι δίνω 3 ευρώ και έχω τον PVR και ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα. Απο την άλλη βέβαια απο την στιγμή που και ο απλός υποστηρίζει διακο δεν θα έπρεπε να εχει τέτοιες δυσλειτουργίες.

Καλησπερα.
Χτες εκανα καινουργια συνδεση με την προσφορα στα 22Ε τελικη. Θα ηθελα να ρωτησω κατι εαν ξερει καποιος θα μπορω να κανω χρηση της υπηρεσιας Ηybrid αν δεν εχω τηλ γραμμη στον οτε? το ρωταω γιατι ειμαι κ συνδρομητης στο triple play της nova και δεν σκοπευω να διακοψω την nova αλλα να τα εχω κ τα 2 (nova+cosmote tv).
Ευχαριστω.

Μπορείς κανονικότατα. Απλά την πρώτη φορά αφού συνδέσεις τον δέκτη με το Ίντερνετ θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία.

Μπορείς κανονικότατα. Απλά την πρώτη φορά αφού συνδέσεις τον δέκτη με το Ίντερνετ θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία.
Σε ευχαριστω πολυ για την ταχυτατη απαντηση να σε καλα :)

Εχω μια θεωρια για το προβλημα που ανεφερα πιο πανω με τις εγγραφες που χαθηκαν.

Η χρωματικη διαφορα στο R αναμεσα σε ολο κοκκινο και κοκκινο με ασπρο οφειλεται στο οτι στο σκετο κοκκινο η εγγραφη πραγματοποιειται απο την αρχη του προγραμματος, ενω στο κοκκινο με ασπρο η εγγραφη πραγματοποιειται ειτε μετα την εκκινηση του προγραμματος, ειτε αν εχει υπαρξει καποια διακοπη στην εγγραφη χειροκινητα πχ λογω διαφημισεων.

Η κατω κατω εγγραφη εχει περασει ηδη μηνας και δεν εχει σβηστει, καποιες αλλες που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ ηταν με ημερομηνια 4 Ιουλιου αλλα εκανα διακοπες στις διαφημισεις. Που σημαινει οτι τις εγγραφες στις οποιες παρεμβαλομαστε εμεις θα τις διαγραψει πανω στον μηνα. Ενω τις αλλες οχι..

Αυτη ειναι μια μπακαλιστικη εκδοχη για το τι μπορει να συμβαινει..Το δοκιμασα κ παλι με νεες εγγραφες κ τα εμφανιζει ακριβως ετσι. Οσες διακοπτονται εστω κ για λιγα δευτερολεπτα τις βαζει ασπρο κοκκινο.

Αν εχει καποιος αλλος καποια αλλη αποψη, γνωμη ή γνώση ας ενημερωσει. Και κυρίως για τον χρωματισμο στο R των εγγραφων.

ouyEAAd4QwGsslUcY1TeOw.png

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Έχει δοκιμάσει κανείς αν ο δέκτης λειτουργεί καλά στο ίντερνετ με wifi bridge;

Από χθες έχω κάτι περίεργο.Ενω βλέπω το σύνολο των εγγραφών μου ( σαν τίτλους) ,όταν επιλέγω να δω μία από αυτές αντί για να ξεκινήσει να προβάλει, την τρέχει γρήγορα χωρίς εικόνα και σε 3 λεπτά που έχει τρέξει το σύνολο της εγγραφής σταματάει.
Έχει να προτείνει κάποιος λύση?

cmoustakas's Avatar
Βγάλε τον δίσκο από πάνω και κάνε στον δέκτη μια επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων από το menu ρυθμίσεις. Αφού επανέλθει βάλε ξανά τον δίσκο στην θέση του και δες αν δουλεύει και πάλι φυσιολογικά

Αν και το έκανα δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα.
Πριν προβώ σε επανεγκατάσταση του σκληρού δίσκου, έχει να προτείνει κάποιος κάτι μήπως γλυτώσω τίς εγγραφές???

Αν τελικά ειναι πρόβλημα του δίσκου δεν νομίζω να γλυτώσεις τις εγγραφές. Πάντως σε κάθε περίπτωση γιατί δεν επικοινωνείς με το τεχνικό τμήμα της Cosmote μηπως μπορούν να σε βοηθήσουν με κάποιο πιθανό έλεγχο του δέκτη;

Το έχω κάνει, αλλά πέραν της επαναφοράς αρχικών παραμέτρων δεν μου πρότειναν κάτι.Το περίεργο είναι πως κάποιες (λίγες είναι οι αλήθεια) εγγραφές τις παίζει κανονικά. Υποψιάζομαι ότι έπαιξε ρόλο η αναγκαστική αλλαγή αποκωδικοποιητή. Με άλλον τις έκανα τις εγγραφές και με άλλον θέλω τώρα να τις δω.

αυτο που λες ειναι και ο λογος .αν αλλαξεις για οποιονδηποτε λογο αποκωδικποποιητη αυτο ακριβως που ανεφερες συμβαινει με τις εγγραφες.το επαθα κ εγω,δεν υπαρχει τροπος να παιξουν καποιες χανονται κ καποιες οπως ειπες..βεβαια απο την εξυπηρετηση επρεπε να σου πουν οτι αυτο φταει

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αναγκαστικα θα προχωρήσω σε εκ νέου παραμετροποίηση.

καταλαβε κανεις μια χαμηλωση στον ηχο? για καποιο λογο ειναι πολυ χαμηλος ο ήχος.. ενω οταν παίζει η tv digea ειναι κομπλε.. ahm?

Όταν παρατηρείς τέτοια φαινόμενα να κλείνεις 5 δευτερόλεπτα τον δέκτη από το διακόπτη on/off που έχει στην πίσω μεριά. Το πιθανότερο είναι να λυθεί το πρόβλημα σου.

Έχω το εξής θέμα: δεν μου δουλεύει το EPG εδώ και καιρό. Το πατάω, το ξαναπατάω, τίποτα. Το έβαλα στο δίκτυο (το είχα βγάλει γιατί ήθελα το LAN), δούλεψε. Το έβγαλα, ξανά τα ίδια. Υποπτεύομαι ότι το κάνει μετά την αναβάθμιση τη μεγάλη που έκανε. Σε ίδιο δέκτη γνωστού μου όμως που δεν το έχει βάλει ποτέ στο δίκτυο και είναι και αναβαθμισμένος δουλεύει κανονικά.

Kαι σε εμενα ανά τακτά διαστήματα δεν δουλεύει το epg ούτε fav και μπαίνω μενού.και στον προηγούμενο κ στον νέο αποκωδικοποιητή μου το κανει.εκτος ίντερνετ.καμια φορα με κλείσιμο άνοιγμα απο πίσω στρώνει άλλοτε οχι,κ πριν την αναβάθμιση το έκανε σε εμενα τουλάχιστον.επισης στο epg αν θες να αλλάξεις κατηγορία καναλιών η νέα μπάρα για να επιλέξεις σαν να σκαλωνει