Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Π@π@λ@ τελικά η εγγραφή. Πάω EPG , διαλέγω S04E01 πατάω εγγραφή σειράς, μου βγάζει "δεν υπάρχει δίκτυο" , ενώ η τηλεόραση παίζει κανονικά από πίσω. Πάω "οι εγγραφές μου" -> σειρές και το βλέπω εκεί να λέει House of cards S04E01 και λέω εντάξει το πήρε. Αφήνω τα πάντα ανοιχτά, ξυπνάω το πρωί και τίποτα. Ενώ στις σειρές υπάρχει το "House of cards S04E01" και τίποτα άλλο, βλέπω ότι ο δίσκος λέει 99% ελεύθερα. πφφφφ ελπίζω να τα έχει τουλάχιστον στο replay για το ΣΚ.

Καλημέρα,

σε εμένα τα γράφει κανονικά σε Hybrid mode.
Δοκίμασε μια επανεκκίνηση και δες οτι υπάρχει δίκτυο, εφόσον το έχεις σε Hybrid (π.χ δες ένα ReplayTV).
Επίσης δοκίμασες να κάνεις ένα απλό recording, να δείς οτι ο δίσκος σου είναι οκ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επιπλέον,

στo μενού 'Οι εγγραφές μου' θα έχει δημιουργηθεί ένας φάκελος που περιέχει μέσα του τα επεισόδια.
Κοίταξες μέσα στον φάκελο ή απλά έμεινες στο αρχικό μενού?

Δεν ξέρω τι έγινε, το μεσημέρι το ξανά έβαλα (που τα ξανά δείχνει) και λειτουργεί κανονικά τώρα.

Και αλλά δύο θεματάκια. Αν κλείσω την τηλεόραση (όχι τον αποκωδικοποιητή) και την ξανά ανοίξω, ο hybrid κάνει επανεκκίνηση από μόνος του. Είναι λογικό;
Πριν κάποιες βδομάδες μου βγαλε μήνυμα για αναβάθμιση λογισμικού και το αγνόησα. Τώρα ψάχνω να βρω μενού να το κάνω και δεν έχει. τι γίνεται με αυτό;

Για το μήνυμα τις αναβάθμισης που σου εμφανίζει, σε περίπτωση που πατήσεις αναβολή θα το εγκαταστήσει αυτόματα μόλις λήξει ο χρόνος που διάλεξες (default 1hour).
Γενικά σε μηνύματα για αναβάθμιση (σαν αυτό που είδες), απαιτείται μόνο μια επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή.
Επομένως είναι προτιμότερο πάντα να επιλέγεις να το κάνει άμεσα.

Εάν δεις το μενού ρυθμίσεις -> σύστημα -> πληροφορίες

θα πρέπει να έχεις firmware 2.1.1-1 και EPG 7102, εφόσον έχεις λάβει την τελευταία ενημέρωση.

Παιδιά, βλέπω otetv μέσω ίντερνετ, αλλά μόνο εγώ έχω πρόβλημα με την αυξομειωση του ήχου και ειδικά με το mega που πρέπει να δυναμωσω στο διπλάσιο τη φωνή; με τον προηγούμενο δεκτή pirelli δεν είχα πρόβλημα! Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος! Ευχαριστώ!

Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο, αλλά δυστυχώς δε ξέρω πόσο σοβαρά με πήραν, πιστεύω πάντως ή θέλω να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα firmware και κάποια στιγμή θα το ανακαλύψουν, για τον απλό λόγο ότι δεν μπορεί να παίζει κανονικά ο pirelli και σε αυτόν ίσα που ακούγεται το mega! Συμβαίνει και με άλλα κανάλια αυτό αλλά στο mega είναι πιο έντονο!

To πρόβλημα με την ένταση του ήχου είναι διαφορετικό και σχετίζεται έως ένα βαθμό με το SW του δέκτη.....τώρα για το MEGA μάλλον το πρόβλημα είναι στη στάθμη του ήχου που μεταδίδεται. Μια σύγκριση με τον DIGEA θα μας πείσει.

Τελικά τα έγραψα, εκτός από δύο επεισόδια, στα οποία έχει το σήμα του rec με ένα κίτρινο θαυμαστικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν τα έγραψε;

Τα έχει γράψει αλλά όχι ολοκληρα

Τα έχει γράψει αλλά όχι ολοκληρα

Γιατι συμβαίνει αυτο Imcan;!μου το κανε στα τελευταία επεισόδια του 1ου κύκλου του house of cards

εμένα στο 8 και 12 επεισόδιο.

μπορεί να μην έχει γράψει απλά μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά. Έκανες προβολή να δεις την διάρκεια που δείχνει ο player?
Λογικά από εκεί θα καταλάβεις. Μήπως υπήρχε κάποια στιγμιαία απώλεια σήματος κατά την εγγραφή?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επιπλέον, την ίδια ένδειξη (θαυμαστικό) θα εμφανίσει σε περίπτωση που ξεκίνησες μια εγγραφή μετά την έναρξη του προγράμματος (με βάση το EPG).

Λοιπόν, τσέκαρα και τις δυο εγγραφές που έδειχναν να έχουν θέμα. Δεν ισχυει, οι εγγραφές των επεισοδίων δείχνουν ολοκληρωμένες.

Εγώ πάντως παιδιά που έχω τον άλλο δέκτη σε ένα επεισόδιο που έβγαλε την κίτρινη ένδειξη , έχει προγραμματίσει να το ξαναγράψει το επεισόδιο σε άλλη ωρα- μερα

σε περίπτωση που κάποιο επεισόδιο έχει αυτή την ένδειξη (γιατί δεν γράφτηκε ολόκληρο)
και υπάρχει διαθέσιμο ξανά στο μέλλον, θα προσπαθήσει να το ξαναγράψει ;)

Τελικά τα έγραψα, εκτός από δύο επεισόδια, στα οποία έχει το σήμα του rec με ένα κίτρινο θαυμαστικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν τα έγραψε;

Και εμένα μου το έκανε ..

Εγγραφή με θαυμαστικό.

Σήμερα έκανα live εγγραφη και διαπίστωσα ότι έβγαλε θαυμαστικο

To πρόβλημα με την ένταση του ήχου είναι διαφορετικό και σχετίζεται έως ένα βαθμό με το SW του δέκτη.....τώρα για το MEGA μάλλον το πρόβλημα είναι στη στάθμη του ήχου που μεταδίδεται. Μια σύγκριση με τον DIGEA θα μας πείσει.

Στη digea παίζει κανονικά ο ήχος και στο pirelli υποθέτω ήταν πιο καλό το SW ... Το θέμα είναι αν διορθώνεται τελικά ή αν πρόκειται να διορθωθεί!

Μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο στον αποκωδικοποιητή μου;
Η σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι δυνατή σε αποκωδικοποιητή Hybrid χωρίς σκληρό δίσκο (μοντέλο KAON MEDIA NS1110H). Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι 160GB το λιγότερο και 2TB το περισσότερο, έκδοσης USB 2.0 ή νεώτερης, με παροχή DC5V, 0,5 A.

τι εννοει ρε μαγγες εδω?? οτι στο νεο δεκτη που κυκλοφορει μονο αν δεν εχει τον εσωτερικο σκληρο τοτε μπορεις να βαλεισ εσυ εξωτερικο?

Νομίζω ότι το λέει πολύ καθαρά, μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό δίσκο

ειμαι νεος συδρομητης οτε τv καΙ αντιμετοπιζω ενα προβλημα...οταν βαζω την αναλυση στο 1080p μ κανει νερα η τηλεοραση{τρεμοπαιζει,βγαζει χιονια}...καποιες φορες λειτουργει καλα καποιες δεν λειτουργει καθολου...εχω αυτη την τηλεοραση http://www.lg.com/gr/televisions/lg-49UF8507 τι μπορει να φταιει????

Last edited:
Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

τα ιδια και σε μενα, με την διαφορα οτι εχω μονο χιονια εγω, μπορει να ειναι σε ολους ετσι