Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H

Δεν ειναι

Ευχαριστω. Διαβαζοντας το νημα στην πρωτη σελιδα αναφερει οτι περιλαμβανει τα καναλια fox και foxlife στο replay tv..... μαλλον ισχυει παλια αυτο που γραφει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H

Είχα τον technicolor και τον επέστρεψα και πήρα τον kaon (μάλλον επισκευασμένο μια και γράφει ote tv αλλά δεν έχει και τόση σημασία) .
Θα ήθελα να συνδέσω εξωτερικό σκληρό, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να έχει (2,5" , usb 2 ή 3 π.χ. ) πέραν από την ελάχιστη χωρητικότητα που αναφέρεται στη σελίδα της cosmote;

Η σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι δυνατή σε αποκωδικοποιητή Hybrid χωρίς σκληρό δίσκο (μοντέλο KAON MEDIA NS1110H). Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι 160GB το λιγότερο και 2TB το περισσότερο, έκδοσης USB 2.0 ή νεώτερης, με παροχή DC5V, 0,5 A.

Στο δικό μου δεν εχω παροχή, είναι φορητό usb3, και εδω και 1+ μήνα παίζει κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Hybrid KAON NS1110H

Έκανα νέα σύνδεση COSMOTE TV SPORT PACK μέσω τηλεφώνου και οι τύποι εκτός ότι μου έστειλαν μια ημέρα νωρίτερα και απόγευμα αργά (Αγίου Πνεύματος) ενώ είχαν πει την επόμενη (πάλι καλά που δεν λείπαμε) είδα ότι ο αποκωδικοποιητης που είχαν στο κουτί είναι ο παλιός NS1110h και ανακατασκευασμενος! Ακόμη και με το λογότυπο ΟΤΕ. Υπάρχει πιο νέο μοντέλο; Μπορώ να ζητήσω νέο; Στο θέμα σύνδεσης σε modem θα εχει πρόβλημα αν είναι άλλου παρόχου πχ VODAFONE;

Το θέμα του εξοπλισμού όπως και να εχει ειναι με μορφή χρησιδανείου οπότε δεν έχεις θέμα με αυτό, σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις πρόβλημα θα στον αντικαταστήσουν. Όσο αφορά το modem αν το τηλέφωνο σου εχει μείνει κανονικό και δεν υποστηρίζεται απο το modem (IP PHONE) που τοποθετηθεί τον τελευταίο καιρό η Cosmote τότε δεν έχεις πρόβλημα να βάλεις οποίο modem θέλεις. Αν ομως ειναι το τηλέφωνο IP τότε το modem της cosmote ειναι μονόδρομος.

Πάροχο δεν έχω ακόμη αλλα επειδή είναι νέα γραμμή σε νέο σπίτι υποθέτω ότι όλοι πλέον βάζουν αυτόματα ευρυζωνική τηλεφωνία λόγω υποχρεωτικής οδηγίας; Τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει απο COSMOTE.

Άρα τα ευρυζωνικά modem των άλλων παρόχων πρέπει να είναι ασύμβατα με τον υβριδικό αποκωδικοποιητή; Την πατήσαμε θα μπορούσα να προσθέσω!

Όταν έχει αέρα και χάνεται το σήμα, πολλές φορές παγώνει η εικόνα αλλά δεν επανέρχεται όταν πέφτει ο αέρας. Μόνη λύση είναι να αλλάξω κανάλι και να επιστρέψω σε αυτό που έβλεπα. Σας έχει συμβεί?

Εμένα χθες πάγωσε η εικόνα πρώτη φορα μετα απο 1,5 χρόνο που εχω τον υβριδικό. Δεν μπορούσα να αλλάξω κανάλι, είχε κολλήσει όλος ο δέκτης. Ετσι τον έκλεισα απο το διακόπτη απο πίσω και ετσι επανήλθε.

Όταν έχει αέρα και χάνεται το σήμα, πολλές φορές παγώνει η εικόνα αλλά δεν επανέρχεται όταν πέφτει ο αέρας. Μόνη λύση είναι να αλλάξω κανάλι και να επιστρέψω σε αυτό που έβλεπα. Σας έχει συμβεί?

Γενικά το πρόβλημα που αναφέρεις ειναι κακή στόχευση του πιάτου, πιθανών να εχει κουνηθεί απο τον αέρα. Καλό θα ειναι να το δει ένας ειδικός.

Γενικά το πρόβλημα που αναφέρεις ειναι κακή στόχευση του πιάτου, πιθανών να εχει κουνηθεί απο τον αέρα. Καλό θα ειναι να το δει ένας ειδικός.
Δεν είμαι σίγουρος. Πριν το ote tv είχα έναν azbox me στην ίδια εγκατάσταση. Δεν είχα ποτέ το ίδιο θέμα. Φυσούσε λίγο, έκανε σπασίματα, έπεφτε ο αέρας και επανερχόταν. Με τον Kaon μερικές φορες δεν επανερχόταν. Τώρα τον αντικατέστησα με τον Technicolor. Μόλις επιστρέψω από τις διακοπές θα το δοκιμάσω.

Και μόνο αυτό που λες ότι φυσούσε λίγο είχες σπασίματα ασχέτως αν επανερχόταν αυτό σημαίνει αυτόματα οριακή λήψη του δορυφόρου. Η οριακή λήψη οφείλεται πρώτον σε μικρό μέγεθος πιάτου η δεύτερον σε κακή στόχευση.

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H

Δεν είμαι σίγουρος. Πριν το ote tv είχα έναν azbox me στην ίδια εγκατάσταση. Δεν είχα ποτέ το ίδιο θέμα. Φυσούσε λίγο, έκανε σπασίματα, έπεφτε ο αέρας και επανερχόταν. Με τον Kaon μερικές φορες δεν επανερχόταν. Τώρα τον αντικατέστησα με τον Technicolor. Μόλις επιστρέψω από τις διακοπές θα το δοκιμάσω.
Δεν πρέπει να χάνεται το σήμα όταν έχει αέρα. Η εγκατάσταση έχει πρόβλημα τουλάχιστον ως προς τη σταθερότητά της.

Μόλις τώρα κάνει αναβάθμιση ο δέκτης. 4.53 ακριβώς για να δούμε.

f4739f8607337750b0390a4d5c029c92.jpg

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Έτοιμη η αναβάθμιση

fa5d7cfd7bdbcb9bb0d81b0657b5a7b7.jpg

Μπήκε το fox play έχει 3 σειρές ακόμα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε force το update? Ή περιμένουμε πότε θα περάσει μόνο του;