Hybrid Kaon NS1110H

Re: Απάντηση: Hybrid Kaon NS1110H

Γενικά δεν ξέρω αν θέμα ταχύτητας σύνδεσης ή αυτοί οι ανταπτορς είναι χάλια και χάνουν και γενικά την σύνδεση. Το λέω επειδή εγώ για παράδειγμα έχω "καταργήσει" το ρούτερ του ΟΤΕ και γενικά έχω βάλει τα ubiquity που είναι για επαγγελματική χρηση, και έχω σήμα παντού φουλ ο συγγεκριμενος αποδηκοποιητης χάνει το wifi ορισμένες φορές και κολλάει . Δεν ξέρω αν τον έχει κανείς με ethernet αλλά όχι power line αμέσως στο ρούτερ να μας πει την εμπειρία του.
Δοκιμάζω με καλώδιο δικτύου απ'ευθείας από τον kaon στο router. Μέχρι στιγμής παίρνω το καλύτερο αποτέλεσμα. Μηδέν σπασίματα, κανένα κόλλημα, ειδικά στο replay tv.. Σίγουρα θα προτιμήσω αυτή τη σύνδεση

για το προβλημα τη ωρας: αυτην την στιγμη δουλευει σωστα, δεν χανει ουτε 1 δευτερολεπτο

Το βαζω εδω γιατι δε βρηκα κατι σχετικο. Οι εγγραφες στο σκληρο σε μενα ειναι θεμα τυχης. Σημερα (απο χτες) ειχα προγραμματισει 4. Οι δυο βγηκαν ασπροκοκκινες (το εικονιδιο του replay) αλλα εβλεπα μονο μαυρη οθονη και οι αλλες δυο εξαφανιστηκαν ενω χτες τις εβλεπα με ρολογακι. Αυτο συμβαινει ειτε με ανοιχτο τον kaon ειτε με κλειστο ειτε με καλωδιο ethernet ειτε χωρις. Το 'χει αντιμετωπισει κανεις;

Μηπως αυτες που εξαφανιστηκαν ηταν εγγραφη απο ρεπλευ; εκει νομιζω ειναι διήμερη παραμανη τους κ σβηνονται οσο για το ασπροκοκκινες κατα διαστηματα κ εμενα μου συμβαίνει.αν ειναι κλειστος ο δεκτης μερικες φορες μεχρι να μπει σε λειτουργια χανει την Εγγραφή απο λιγο εως πολυ

Είμαι πελάτης cosmote tv μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Σύνδεσα εξωτερικό δίσκο και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βλέπω ένα πρόγραμμα και να γράφω ένα άλλο. Δηλαδή να κάνω ότι κάνει η υπηρεσία pvr με δύο καλώδια στους δέκτες στους συνδρομητές της δορυφορικής.

Επιλέγοντας στις ρυθμίσεις πολυκάναλο ήχο, ο ήχος που πηγαίνει στον ενισχυτή (μέσω HDMI) είναι στερεοφωνικός. Αναφέρομαι στα κανάλια που εμφανίζεται το σύμβολο Dolby Digital. Μήπως είναι DD 2.0;

Re: Απάντηση: Hybrid Kaon NS1110H

Καλημέρα σας.

Μία ερώτηση εάν γίνει η εγκατάσταση του Cosmote TV με τον Kaon NS1110H στο σπίτι όπου η σύνδεση Internet δεν είναι με τον ΟΤΕ αλλά με Cyta και αναβαθμίσω τον αποκωδικοποιητή σε υβριδικό θα παίζουνε οι υπηρεσίες (CosmoteTV Plus, Replay tv etc) ή όχι;

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Hybrid Kaon NS1110H

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση του εξωτερικού σκληρού δίσκου στον αποκωδικοποιητή. Ενώ είναι πάνω από ένα χρόνο συνδεδεμένος και βλέπω κανονικά τις εγγραφές, εδώ και δυο μέρες δε βλέπω καμία από τις εγγραφές μου. Το είχε ξανακάνει και παλιότερα, αλλά με μια επανεκκίνηση έφτιαχνε το πρόβλημα. Τώρα τίποτα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

επανεκκινησε τον αποκωδικοποιητη απο το κουμπι πισω, αφαιρεσε κ επανατοποθετησε το καλώδιο του σκληρου μηπως στρωσει

επανεκκινησε τον αποκωδικοποιητη απο το κουμπι πισω, αφαιρεσε κ επανατοποθετησε το καλώδιο του σκληρου μηπως στρωσει

Δυστυχώς, τα δοκίμασα και τα δύο, αλλά τίποτα.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ανακτήσω τις εγγραφές που έχω ήδη κάνει;

Όχι δεν γίνεται.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραία! Θα με σκοτώσει η κόρη μου που χάθηκαν όλες οι παιδικές ταινίες! :twoguns::twoguns:

Εισαι σε hybrid ? Γιατι αν εκανες τις εγγραφές απο replay tv κρατανε νομιζω 2 μερες κ σβήνονται.αν οχι περιμενε μηπως στρωσει μονο του.ειναι μπουκωμενος πολυ ο σκληρος;

Εισαι σε hybrid ? Γιατι αν εκανες τις εγγραφές απο replay tv κρατανε νομιζω 2 μερες κ σβήνονται.αν οχι περιμενε μηπως στρωσει μονο του.ειναι μπουκωμενος πολυ ο σκληρος;

Σε hybrid είμαι και η αλήθεια είναι ότι είχα γύρω στο 19% του σκληρού δίσκου ελέυθερο. Οι εγγραφές δεν είναι από replay tv.

Καλησπέρα,
Τον τελευταίο καιρό ο δέκτης χάνει-μπερδεύει τα κανάλια σε άκυρες στιγμές. Το πρόβλημα λύνεται με εκ νέου αναζήτηση των καναλιών.
Συμβαίνει σε κάποιον άλλον;

Το δέκτη τον έχω στη δεύτερη tv και είχα καιρό να τον δουλέψω ,δούλευα περισσότερο το Cosmote TV GO που έχω στην άλλη tv και δουλεύει κανονικά .
Σήμερα που άνοιξα τον δέκτη μου βγάζει σε όλα τα κανάλια μήνυμα ότι δεν τα υποστηρίζει το πακέτο της συνδρομής μου ,.
Έχω το full pack και στο Cosmote TV GO παίζουν κανονικά τα κανάλια .
Έχει συμβεί και σε άλλον παρόμοιο σκηνικό ;

οταν ο δεκτης ειναι αρκετο καιρο κλειστο η cosmote Τον κλειδωνει, καλεσε 13888 και θα στο φτιαξουν