Hybrid Kaon NS1110H

Προχθές βρήκα μετά κόπων και βασάνων των Eurobox γιατί έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει δύο θύρες usb . Πολύ καλός. Υπάρχει κάποιο tip γενικά από παλαιότερο κάτοχο;

Καλησπερα σας,

Γιατι δε μπορω να κανω ληψη απο το Cosmote Tv plus κλπ? Παταω ληψη και δε κανει τιποτα..

Μεχρι πριν λιγες μερες λειτουργουσε κανονικα.. Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θως και format στον εξωτερικο δισκο αλλα τιποτα..

Εγγραφη και αναπαραγωγη μπορω να κανω κανονικα.. Καθως επισης και να stream-αρω απο το Cosmote Tv Plus. Μονο ληψη δε γινεται.

Εχω κανει ρεσταρτ και στο ρουτερ, και δοκιμασα και σε αλλο ρουτερ και παλι τα ιδια..

Σαν να κολλανε οι ληψεις. Καποια στιγμη χτες μου εμφανισε ολες τις ληψεις που ειχα πατησει να γινουν (αλλα δεν ειχαν γινει) οσο εδειχνε κολλημενο αλλα μετα παλι εδειχνε αδεια η λιστα.

Περιεργα πραματα..

Αν δεν κάνω λάθος αν δηλώσεις βλάβη στον αντικαθιστά δωρεάν η Cosmote. Τώρα αν θες δεύτερο για να έχεις στο εξοχικό π.χ. για να μην μεταφέρεις και αυτόν αλλά μόνο τον δέκτη να πας με τον αρχικό σε ένα πλαίσιο η Cosmo data να σου βρουν ένα συμβατό.

Eχω τον αποκωδικιποιητή στο δωμάτιο. Επειδή έχω τα καλώδια περασμένα ώστε να μη φαίνονται και κάποιες φορές θέλω να πάω στον αποκωδικοποιητή στο σαλόνι, έλεγα να αποφύγω την ταλαιπωρία.

Παιδια καλησπέρα. Γνωριζει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να δω RAI UNO ,RAI DUE ,και RAI ΤRE ( δηλαδή τα Ιταλικα) ?? .Προσοχη εχω δευτερο ματι στις 13 Ε και κατεβαζω άλλο καλωδιο το συνδεω στο δεκτη (COSMOTE TV) κανω αναζητηση παντα στο hotbird πιανω 400 περιπου FTA καναλια εκτος από τα ΙΤΑΛΙΚΑ που με ανδιαφερουν.Kανω και ελεγχομενη αναζητηση δηλαδή βαζω F 10992 Symbol Rate 27500 ,FEC 2/3 παλι τιποτα μηπως είναι μπλοκαρισμένα από τον δεκτη τον NS 1110H που εχω ?.Αν θυμαμαι καλα και παλια καποιος δεκτης της NOVA δεν μου τα κατεβαζε . Ας βοηθησει καποιος αν γνωριζει.

Aς βοηθεισει καποιος αν γνωριζει γιατι από την Cosmote TV δηλωνουν αγνοια

Τιποτα δεν μιλαει κανεις για τα παραπανω . Εχω το πρόβλημα μου εχω και τη γυναικα μου(ιταλιδα βλέπεις) που με πριζει ποσο να ΑΝΤΕΞΩ ο κακομοιρης ???? SOS.

Καλημέρα. Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με τον δέκτη και HDMI passthrough; Συγκεκριμένα έχω ένα ραδιοενισχυτή και ενώ όλα είναι σωστά ρυθμισμένα στο ραδιοενισχυτή και περνάει η εικόνα και ο ήχος όταν είναι ανοιχτός και κάνα τέταρτο μετά αφού τα κλείσω όλα και ανοίξω διυλέυει κανονικά, εάν πάω να ανοίξω τηλεόραση και δέκτη λίγο αργότερα δεν περνάει το σήμα, παρά μόνο εάν ανοίξω έστω και στιγμιαία το ραδιοενισχυτή. Στο μενού του ραδιοενισχυτή έχω κάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, αλλά τίποτα. Καλώδιο καινούργιο του κουτιού που κατά τα άλλα δουλεύει απροβλημάτιστα! Καμιά ιδέα;

Καλησπερα.Μια απορια εχω αν θελετε να με βοηθησετε.Εχω βαλει ενα εξωτερικο δισκο στο δεκτη πρεπει να τον βγαζω οταν κλεινω την τηλεοραση η να τον αφηνω εκει?Του κανει κακο να ειναι συνεχως συνδεδεμενος?παντως το δεκτη τον κλεινω αμα δεν βλεπω να μην γραφει αυτο το διωρο που μπορω να γυρισω στο ζωντανο προγραμμα

Δεν υπάρχει λόγος να τον βγάζεις από πάνω. Αλλα και να κλείνεις τον δεκτη μπορεις να δεις το προγραμμα στο replay tv γιατί αυτό έχει να κάνει με το Ίντερνετ που είναι κουμπομενο πάνω στο δεκτη και όχι με το δίσκο.

ναι το γνωριζω αυτο απλα παει πιο γρηγορα εαν εχει γραφτει στο σκληρο απο οτι στο ιντερνετ.οκ θα το αφηνω επανω ελπιζω να μην τα παιξει.Ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Hybrid Kaon NS1110H

Παιδια καλησπέρα. Γνωριζει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να δω RAI UNO ,RAI DUE ,και RAI ΤRE ( δηλαδή τα Ιταλικα) ?? .Προσοχη εχω δευτερο ματι στις 13 Ε και κατεβαζω άλλο καλωδιο το συνδεω στο δεκτη (COSMOTE TV) κανω αναζητηση παντα στο hotbird πιανω 400 περιπου FTA καναλια εκτος από τα ΙΤΑΛΙΚΑ που με ανδιαφερουν.Kανω και ελεγχομενη αναζητηση δηλαδή βαζω F 10992 Symbol Rate 27500 ,FEC 2/3 παλι τιποτα μηπως είναι μπλοκαρισμένα από τον δεκτη τον NS 1110H που εχω ?.Αν θυμαμαι καλα και παλια καποιος δεκτης της NOVA δεν μου τα κατεβαζε . Ας βοηθησει καποιος αν γνωριζει.

Τα κανάλια της RAI είναι πλέον κλειδωμένα και δεν μεταδίδονται εκτός Ιταλίας στην Ευρώπη για λόγους τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Νομίζω μόνο το Rai News είναι ελεύθερο.

Χθες ο δεκτης μου κανε μονος του επανακινηση , οταν ξανανοιξε δεν επιανε τα καναλια εχω το φουλ πακ , μου δειχνε καποια ελληνικα καναλια και ενα απο το cosmotespor και cosmotecinema , εκανα αναζητηση και παλι το ιδιο το εβγαλα απο την μπριζα το αφησα εκτος λειτουργιας για να δεκαλεπτο παλι το ιδιο , μετα αλλαξα αναμεταδοτη το βαλα στο οτε2 και εκανα παλι αναζητηση και τα βρηκε ολα απο χθες παιζει κανονικα ολα τα καναλια . Αυτο που εκανα ειναι σωστο ; να το αφησω στο οτε2 ;