Hybrid Technicolor DSI 810H PVR

Σωστά, τα Cat5e μπορούν να μεταφέρουν 1Gbit, εύκολος τρόπος να το διακρίνει κανείς είναι πως τα cat5 είναι πιο λεπτά, και χρησιμοποιούν τις 4 από τις 8 διεπαφές. Καλύτερα ωστόσο να χρησιμοποιούμε Cat6, ειδικά για μεγαλύτερες αποστάσεις των 20 μέτρων.

Χρησιμοποιώ ένα cat 7 8μετρο για το OTE TV κανένα θέμα όσο το έχω. Το πήρα πιο φθηνά από 10μετρα cat 5 από Ελλάδα.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

βρε παιδια σας διαβαζω και μπερδδευομαι το cat 5 η 6 η 7 για ποιο καλωδιο μιλατε ρουτερ με αποκοδικοποιητη ?(δεν παιζει ρολο και οι καλωδιοση σπιτιου μεχρι ρουτερ?) εγω εχω 50 vdsl me etherner sto pc γραφει 100/100 αμα βαλω cat 6 θα πηγαινει πο γρηγορα?

βρε παιδια σας διαβαζω και μπερδδευομαι το cat 5 η 6 η 7 για ποιο καλωδιο μιλατε ρουτερ με αποκοδικοποιητη ?(δεν παιζει ρολο και οι καλωδιοση σπιτιου μεχρι ρουτερ?) εγω εχω 50 vdsl me etherner sto pc γραφει 100/100 αμα βαλω cat 6 θα πηγαινει πο γρηγορα?
Το καθένα έχει δικά του στάνταρ. Το κατώτερο είναι cat 3 cat 5 cat5a cat 6 cat 6a cat 7.

Εδώ οι διαφορές

0933fc267cdc706dfb14f6c7468f2035.jpg

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Σωστά, τα Cat5e μπορούν να μεταφέρουν 1Gbit, εύκολος τρόπος να το διακρίνει κανείς είναι πως τα cat5 είναι πιο λεπτά, και χρησιμοποιούν τις 4 από τις 8 διεπαφές. Καλύτερα ωστόσο να χρησιμοποιούμε Cat6, ειδικά για μεγαλύτερες αποστάσεις των 20 μέτρων.

Σωστά, το cat6 είναι μονόδρομος για μεγάλες αποστάσεις. Νομίζω όμως ότι και το cat5e όπως και το cat6 για να υποστηρίξουν ταχύτητα 1GBps και άνω (το cat6), θέλουν και τις 8 διεπαφές.

Παιδιά γειά σας, εδώ και μερικές εβδομάδες ο δέκτης μου κάνει κάτι περίεργα. Δεν κάνει εγγραφή, σταματάει να δουλεύει όταν βγαίνω από έγγραφη, σταματάει να δουλεύει όταν αλλάζω κανάλι (κάποιες φορές). Όλα στρώνουν αν κάνω επανεκκίνηση αλλά το πολύ σε 24 ώρες χαλάει πάλι.

Νομίζω χρονικά συμπίπτει με την τελευταια αναβάθμιση.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Αν δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα χάσω τις εγγραφές?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας. Έχω και εγώ μία ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να Αποκτήσω πρόσβαση στο σκληρό δίσκο του αποκωδικοποιητή; Όπως παράδειγμα γίνεται με το dream box όπου μπορώ μέσω δίκτυο Να έχω πρόσβαση στο σκληρό δίσκο του αποκωδικοποιητή; Αν ναι τι πρέπει να κάνω; Λέω μπας και με την αναβάθμιση γίνεται τίποτα; Τώρα που είχε λειτουργία η θύρα Ethernet. Όνειρο θα ήταν μέσω του κινητού μου να βλέπω τις εγγραφές στο κινητό

Καλώς Ήρθες στο forum μας.

Όχι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στον σκληρό δίσκο ούτε μπορείς να κάνεις stream από τον δέκτη στο κινητό.

Απάντηση: Re: Hybrid Technicolor DSI 810H PVR

Καλώς Ήρθες στο forum μας.

Όχι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στον σκληρό δίσκο ούτε μπορείς να κάνεις stream από τον δέκτη στο κινητό.

Σε ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση . Ευχόμουν τώρα μπας και με τις νέες υπηρεσίες Multiroom και Hybrid Γίνει τίποτα ... Κρίμα πάντως ...

Τα επίπεδα ασφαλείας λόγο πειρατείας ειναι πολυ υψηλά για αυτό το λόγο δεν υπάρχουν δυνατότητες να γίνουν κάποια πράγματα δυστυχώς.

Γεια σας παιδιά είναι δεύτερη ερώτηση που κάνω Σε Μία Μέρα. Αλλά είστε Φοβεροί οπότε να το επόμενο μου θέμα. ( Ο ΟΤΕ δεν μπόρεσε να με βοηθήσει εδώ πραγματικά η ήταν πολύ πολύπλοκο το προβλημα μου)

Έχω δύο LNB Και δύο καλώδια. Δηλαδή κάθε καλώδιο μέσω Diseq έχει ΟΤΕ (eutelsat 9) και Astra . Αν συνδέσω μόνο ένα καλώδιο στον αποκωδικοποιητή βλέπω :

- Μέχρι δύο κανάλια ΟΤΕ. Ένα να γράφει και ένα live.
- Μόνο ένα κανάλι άστρα. Και καθόλου ΟΤΕ. Έτσι και γράφω ΟΤΕ Και πάω να δω άστρα μου λέει να ακυρώσω την εγγραφή.

Αν βάλω τα δύο καλώδια και αλλάξω τις Ρυθμίσεις σε δύο καλώδια τότε βλέπω η ΟΤΕ μόνο η άστρα. Παράλληλη εγγραφή δεν γίνεται. Ούτε στον άστρα ούτε στον ΟΤΕ.

Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να κάνω μία εγγραφή άστρα και να βλέπω οτε Ή να κάνω εγγραφη ΟΤΕ και να βλέπω άστρα ; Ποια είναι τότε η λειτουργία από το δεύτερο καλώδιο; Λογικά με το δεύτερο καλώδιο δεν θα μπορούσα να βλέπω κανα γράφω περισσότερα;

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Επειδή είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα έτσι όπως τα λες πάμε να τα ξεμπερδέψουμε λίγο.

Κάθε δεκτής για να γράψει και ταυτόχρονα να βλέπεις άλλο πρόγραμμα στον ίδιο πάλι δέκτη θέλει πάνω του δυο καλώδια από το LNB.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να δουλέψουν απρόκοπα δυο δέκτες αυτόνομα και σε θέαση και σε εγγραφή πρέπει να κατεβάσεις από την ταράτσα 4 καλώδια δυο για κάθε δέκτη.

Στην περίπτωση τώρα που έχεις diseqc ένα για κάθε καλώδιο τότε μπορείς να γραφείς και να βλέπεις σε ένα δέκτη κάθε φορά και όχι ταυτόχρονα και στον άλλον.

Αυτές είναι η απαντήσεις μου αν έχω καταλάβει σωστά την ερώτηση σου.

Επειδή είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα έτσι όπως τα λες πάμε να τα ξεμπερδέψουμε λίγο.

Κάθε δεκτής για να γράψει και ταυτόχρονα να βλέπεις άλλο πρόγραμμα στον ίδιο πάλι δέκτη θέλει πάνω του δυο καλώδια από το LNB.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για να δουλέψουν απρόκοπα δυο δέκτες αυτόνομα και σε θέαση και σε εγγραφή πρέπει να κατεβάσεις από την ταράτσα 4 καλώδια δυο για κάθε δέκτη.

Στην περίπτωση τώρα που έχεις diseqc ένα για κάθε καλώδιο τότε μπορείς να γραφείς και να βλέπεις σε ένα δέκτη κάθε φορά και όχι ταυτόχρονα και στον άλλον.

Αυτές είναι η απαντήσεις μου αν έχω καταλάβει σωστά την ερώτηση σου.
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Η αλήθεια είναι ότι τα έγραψα λίγο πολύπλοκα. Είναι και λίγο η ασχετοσύνη μου.
Εν μέρη με καλύπτεις. Ας θέσω Όμως όσο πιο απλά γίνεται τις ερωτησεις μου :

Με ένα καλώδιο (που έχει λόγο disec και ΟΤΕ και Άστρα ) μπορώ να γράφω και να βλέπω παράλληλα όλα τα κανάλια ΟΤΕ. Όλα καλά μέχρι τώρα.
Το ίδιο όμως με Άστρα δεν μπορώ να κάνω. Μπορώ να βλέπω Άστρα αλλά μόνο μερικά Άστρα να γράφω παράλληλα .
Οπως είπες και εσυ άστρα και ΟΤΕ παράλληλα δεν γίνεται.
Ερωτήσεις:
1.Γιατι δεν μπορώ να βλέπω και να γράφω παράλληλα όλα τα κανάλια Άστρα όπως στον ΟΤΕ. (Με ένα καλώδιο)
2.τι πρέπει να κάνω για να βλέπω Άστρα και να γράφω ΟΤΕ παράλληλα. γίνετε;
3. Πια η χρήση και η λειτουργία του 2. Καλωδίου που μπορεί να μπει;
4. Αν βάλω έτσι για δοκιμή το 2. Καλώδιο και αλλάξω τις ρυθμίσεις: μπορώ να γράφω ένα Κανάλι ΟΤΕ....αλλά όλα τα αλλά παράλληλα του ΟΤΕ δείχνουν μόνο μαύρη οθόνη.αν δε ενώ γράφω ΟΤΕ πάω Άστρα βλέπω εκεί κανονικά .

Σας ευχαριστώ πάλι εκ τον πρωτερον

1. Γιατί στον ΟΤΕ παίζουν όλα τα κανάλια στην ίδια πόλωση και που εχει κανει ο ΟΤΕ για αυτό το λόγο, για να μπορείς να γράφεις και να παρακολουθείς με ένα LNB. Δυστυχώς στον Astra όλα τα κανάλια ειναι σε διάφορες πολώσεις, όταν μπορείς και γράφεις και βλέπεις ταυτόχρονα η είσαι στην ίδια συχνότητα με το κανάλι που παρακολουθείς η στην ίδια πόλωση.

2. Με τον δέκτη του ΟΤΕ βλέπεις τον Astra??

Απάντησε μου σε αυτό και μετα σου απαντάω στα υπόλοιπα.

1. Γιατί στον ΟΤΕ παίζουν όλα τα κανάλια στην ίδια πόλωση και που εχει κανει ο ΟΤΕ για αυτό το λόγο, για να μπορείς να γράφεις και να παρακολουθείς με ένα LNB. Δυστυχώς στον Astra όλα τα κανάλια ειναι σε διάφορες πολώσεις, όταν μπορείς και γράφεις και βλέπεις ταυτόχρονα η είσαι στην ίδια συχνότητα με το κανάλι που παρακολουθείς η στην ίδια πόλωση.

2. Με τον δέκτη του ΟΤΕ βλέπεις τον Astra??

Απάντησε μου σε αυτό και μετα σου απαντάω στα υπόλοιπα.

Ναι έχω ένα lnb Ote Kai ένα για Astra 19.2. 2 καλώδια φεύγουν από κάθε lnb. (Το πιάτο είναι 70cm και είναι Γερμανία) Me 2 Disec βάζω σε κάθε ένα ένα καλώδιο ΟΤΕ και ένα Astra όποτε βγαίνει 1 καλώδιο με άστρα και ΟΤΕ. (Φυσικά έχω 2 από αυτά) ένα χρεισημοποιω τώρα για την είσοδο στο Technicolor του ΟΤΕ. Μετά πρόσθεσα το άστρα και ναι βλέπω τα ελεύθερα κανάλια (Γερμανία) του άστρα.

Εύχομαι να απόμαντησα την ερώτηση σου.

Θα αλλάξεις το LNB του Astra με ένα twin που βγάζει δυο εξόδους αντί για μια.

Η μια έξοδος του νέου LNB θα παει στο diseqc όπως μέχρι σήμερα. Στην άλλη έξοδο θα κατέβει δεύτερο καλώδιο στον δέκτη του ΟΤΕ και θα μπει στην θέση LNB 2 πίσω απο τον δέκτη, με τις σωστές ρυθμίσεις της δεύτερης θύρας θα λύσεις το πρόβλημα σου με τα γερμανόφωνα κανάλια.

Θα αλλάξεις το LNB του Astra με ένα twin που βγάζει δυο εξόδους αντί για μια.

Η μια έξοδος του νέου LNB θα παει στο diseqc όπως μέχρι σήμερα. Στην άλλη έξοδο θα κατέβει δεύτερο καλώδιο στον δέκτη του ΟΤΕ και θα μπει στην θέση LNB 2 πίσω απο τον δέκτη, με τις σωστές ρυθμίσεις της δεύτερης θύρας θα λύσεις το πρόβλημα σου με τα γερμανόφωνα κανάλια.

Λειτούργησαν όλα με τη μία. 1000 ευχαριστώ. Χαρά στο κουράγιο σου να εξηγήσεις έναν άσχετο με το θέμα τι πρέπει να κάνει...

Τα LBN είναι Quad όποτε έγινε η δοκιμή γρήγορα. Τώρα :

-βλέπω ΟΤΕ και γράφω ΟΤΕ
- βλέπω άστρα και γράφω άστρα
- βλέπω άστρα και γράφω οτε(και το ανάποδο)

Όποτε όλα τέλεια .

Και πάλι ευχαριστώ!!!!!!!!!

Καλημέρα παιδιά. Μήπως τώρα που άνοιξε η υπηρεσία ΟΤΕ TV go και για την Ευρώπη, δουλεύει τώρα ο δέκτης σε λειτουργία Hybrid αν το συνδέσουμε με Internet στην Ευρώπη; Είχα διαβάσει ότι δούλευε, και ότι τώρα τελευταία το είχαν κλείσει.

Τώρα φυσικά θα το συνδέσω εγώ για να δοκιμάσω, αλλά είπα πριν να ρωτήσω...

Δεν ξέρω κατά πόσο η νομοθεσία της ευρωπαϊκής ένωσης καλύπτει και τις online ψηφιακές υπηρεσίες για τον δεκτή. (Ελεύθερη θέαση του επι πλυρωμης στην Ελλάδα ψηφιακού περιεχομένου χωρίς περιορισμο και στην ΕΕ)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: Απάντηση: Hybrid Technicolor DSI 810H PVR

Καλημέρα παιδιά. Μήπως τώρα που άνοιξε η υπηρεσία ΟΤΕ TV go και για την Ευρώπη, δουλεύει τώρα ο δέκτης σε λειτουργία Hybrid αν το συνδέσουμε με Internet στην Ευρώπη; Είχα διαβάσει ότι δούλευε, και ότι τώρα τελευταία το είχαν κλείσει.

Τώρα φυσικά θα το συνδέσω εγώ για να δοκιμάσω, αλλά είπα πριν να ρωτήσω...

Δεν ξέρω κατά πόσο η νομοθεσία της ευρωπαϊκής ένωσης καλύπτει και τις online ψηφιακές υπηρεσίες για τον δεκτή. (Ελεύθερη θέαση του επι πλυρωμης στην Ελλάδα ψηφιακού περιεχομένου χωρίς περιορισμο και στην ΕΕ)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δοκίμασε το και ενημέρωσε με σε παρακαλώ γιατι με ενδιαφέρει.