Hybrid Technicolor DSI 810H PVR

Ο KAON 2000 δεν υποστηρίζει υπηρεσίες PVR όπως ο δέκτης που έχεις μέχρι σήμερα πρέπει να του προσαρμόσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο. Από την άλλη ο 810 είναι πολύ καλός και σταθερός δέκτης που χάλασε προφανώς λόγο χρήσης. Αν σου δώσουν καινούργιο σφραγισμένο 810H προτίμησε αυτόν.
 
Δυσκολευτηκα καθως ειχαν ολοι επισκευασμενους δεκτες αλλα τελικα βρηκα καινουριο 810H. Ολα καλα, ουτε reboot ουτε τιποτα!
 
Καλημέρα. Ο αποκωδικοποιητής με Ethernet λαμβάνει ίντερνετ καθώς επίσης κ με ένα στικάκι- κεραία που είχα στο λάπτοπ ασύρματα. Χωρίς όμως αυτά δεν υποστηρίζει ασύρματα ίντερνετ; ποιος ο λογος;
 
Λέτε ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητής να ανοίγει για να μπει ένας SSD μέσα; Έχω χάσει ήδη ένα μηχάνημα από πρόβλημα στον σκληρό δίσκο, και έλεγα μήπως και τέτοιο βοηθήσει την κατάσταση, εκτός της ταχύτητας που λογικά θα κερδίσει σε εγγραφή και ανάγνωση...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
καλησπερα , αυτες τις μερες ειχα προβλημα με τον παλιο αποκοδοποιητη που ειχα εκανε συνεχως επανακινησεις ... μιλησα με τον helpdesk και μου τον αντικατεστησαν , σημερα πηγα σε καταστημα cosmote και μου δωσανε τον παρακατω ... το συνδεσα μια χαρα παιζει τωρα και το hyprid
 

Attachments

  • IMG_20190409_115924.jpg
    IMG_20190409_115924.jpg
    59.9 KB · Views: 218
  • IMG_20190409_115941.jpg
    IMG_20190409_115941.jpg
    75.5 KB · Views: 220
Εγινε η αναβαθμιση σημερα απο οτι βλεπω και μεχρι στιγμης ο γεροντακος δεκτης μου ανταποκρινετε μια χαρα!Ελπιζω και στη συνεχεια να μην εχω κολληματα...
 
Hybrid Kaon NS2000Η ειναι καλος δεκτης αλλα δεν λειτουργει σε αυτον το pvr
 
Τις τελευταίες μέρες νομίζω πως ο δέκτης κολλάει λιγότερο. Δεν ξέρω αν έγινε κάποιο update. Το παρατήρησε κάποιος άλλος;
 
Εγω δεν εχω παρατηρησει διαφορα προς το καλλιτερο. Εξακολουθει να κανει reboot, αναιτια, κάθε δυο περιπου μερες και να κανει μικροκολληματα στο replay TV.
 
Εγώ έχω άλλο θέμα με τον αποκωδικοποιητή... Διαγράφω όλες τις εγγραφές, και λέει ότι έχει υπόλοιπο χώρο 49%. Φαίνεται να την έχει ακούσει ο σκληρός δίσκος.
Μάλλον θα κάνω το μεγάλο βήμα να τον ανοίξω κάποια στιγμή, για να δω αν μπορώ να του βάλω έναν SSD μέσα.....

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Παιδιά καλησπέρα! Έκανα κάποιες δοκιμές με τον εν λόγω δέκτη πριν λιγα λεπτά όπως το να αφαιρέσω το ένα από τα 2 δορυφορικά καλώδια και συγκεκριμένα αυτό που ήταν στην είσοδο Sat 2 In.

Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αλλά έκανα 5 Tests με διαφορετικά κανάλια όπου έβλεπα CosmoteSports 2 και έγραφα ERTSportsHD ή έβλεπα CosmoteCinema και έγραφα OneChannel. Έκανα αρκετές δοκιμές!
Πώς γίνεται και με άφηνε να γράφω και να βλέπω διαφορετικά κανάλια έχοντας βγάλει το ένα από τα 2 καλώδια? Άνοιξα τις εγραφές μετά και έπαιξαν κανονικά! Μόνο η αναφερόμενη διαρκεια τους ήταν λάθος. Πχ είχε γράψει 4 λεπτά και έλεγε 17.
Είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό?

Έκανα το ίδιο με την Nova και εκεί σε κάποια κανάλια μπορούσε να το κάνει αλλά σε κάποια άλλα έβγαζε σφάλμα σήματος.Κατανοητό λόγω διαφορετικών συχνοτήτων.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε ο TECHNICOLOR DSI810 πως το έκανε αυτό?Απίστευτο!
 
Αυτό γίνεται γιατί η CosmoteTV εχει κανονίσει έτσι ώστε τα περισσότερα βασικά κανάλια της να εκπέμπουν στην ίδια πολωση πράγμα το οποίο η Nova δεν το εχει κανει. Για αυτό το λόγο στην CosmoteTV μπορείς να βλέπεις και να γράφεις το 80% περίπου τον καναλιών με ένα καλώδιο.
 
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου cmoustakas! Προς στιγμήν νόμιζα πως έγινε κάποιο θαύμα! Χα χα!Πολύ μπροστά πάντως αυτό της Cosmote,μαγκιά!
Με βοηθάει πολύ αυτή η ανακάλυψη γιατί στo νέο μου σπίτι που θα μετακομίσω δεν έγινε σωστή πρόβλεψη με τα καλώδια και ο ηλεκτρολόγος έφερε μόνο 1 για CosmoteTV!
Οπότε κομπλέ! Thanx!!!
 
Νέο update έτσι στα ξαφνικά ενώ έβλεπα σε Replay . Άντε να δούμε τουλάχιστον μήπως γλυτώσουμε τα κολλήματα στο Replay που βγάζει λόγο ταχύτητας.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Αδυναμία φόρτωσης, μετά πάνω από δέκα λεπτά ξανά από την αρχή , ελπίζω να μην φάει κόλλημα ο δέκτης .

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
3.3.2.1-8051 αλλά κάποια αλλαγή προς στιγμήν δεν βλεπω

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk