Hybrid Technicolor DSI 810H PVR

Re: Hybrid TECHNICOLOR DSI 810H PVR

Έχω τον pvr 500g, μπορεί να τοποθετηθεί στη θύρα usb εξωτερικός σκληρός δίσκος; Γνωρίζει κάποιος να μου πει;

Απάντηση: Hybrid TECHNICOLOR DSI 810H PVR

Εκανα κι εγω χθες την αναβαθμιση του pvr σε υβριδικο κ μεχρις στιγμης ψιλοαπογοητευτηκα. Καταρχην ειναι ανεξηγητο που σου βγαζει μαυρα πλαισια χωρις δυνατοτητα να γινονται αδιαφανα,ετσι ωστε οταν προγραμματιζεις μια εγγραφη,βλεπεις το epg ή εισαι στο μενου, να μπορεις να βλεπεις το καναλι. Επισης πριν πατωντας το κιτρινο κουμπι,εκανες ευκολα εναλλαγη στις γλωσσες. Γενικα λιγο πιο δυσχρηστο μου φαινεται πλεον

Καλημέρα παιδιά. Διάβασα τα περισσότερα posts αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πώς τα πάει ο δέκτης μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή αλλά εδώ διαβάζω για αρκετά προβλήματα. Ευχαριστώ.

Μια χαρά λειτουργεί δέκτης πλέον μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Όντως ο δέκτης δουλεύει παρά πολυ καλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Εγω αν ειχα την δυνατοτητα να τον υποβαθμισω στο προηγουμενο λειτουργικο παντως,θα το εκανα αμεσως. Αρκετα πιο δυσχρηστος,πιο αργος,ακατανοητο εντελως γιατι αντι για καλυτερο τον καναν χειροτερο. Ουτε με το ιντερνετ με βολεψε να δουλεψω τα replay tv, αφου μου εκανε συνεχεια επανεκκινησεις και το αποσυνδεσα. Να ελπιζω σε καποιο update που θα διορθωσει την κατασταση ή δεν θα αλλαξει κατι δραματικα?

Μόλις τώρα κάνει αναβάθμιση ο δέκτης. 4.53 ακριβώς για να δούμε.

f4739f8607337750b0390a4d5c029c92.jpg

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Έτοιμη η αναβάθμιση

fa5d7cfd7bdbcb9bb0d81b0657b5a7b7.jpg

Μπήκε το fox play έχει 3 σειρές ακόμα.

Αφου ο 1110 εχει φτηνοτερη συνδρομη και παιρνει σκληρο δισκο, υπαρχει λογος
να κραταμε τον 810?

Υπάρχει λόγος και είναι το δεύτερο tuner, η δυνατότητα που έχεις να γράφεις ένα κανάλι και να βλέπεις ένα άλλο.

Αφου ο 1110 εχει φτηνοτερη συνδρομη και παιρνει σκληρο δισκο, υπαρχει λογος
να κραταμε τον 810?

Αν δεν κάνεις πολλές εγγραφές (και ταυτόχρονα), δεν υπάρχει λόγος να κρατήσεις τον 810. Εγώ πάντως δεν μπορώ να τον δώσω πίσω, γιατί με έχει βολέψει πάρα πολύ στις εγγραφές.

Η υπηρεσία catch up δεν ακυρώνει την λειτουργία του PVR;

Στάλθηκε από το Apollo Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειμαι συνδρομητης forhtnet full pack. Βαζω ΟΤΕ TV μονο, με την προσφορα 20 ευρω για 1 χρονο, θελω PVR οπως αυτο της Nova. Ποιος αποκωδικοποιητης με συμφερει? Πηρα τον 810H PVR για να μπορω να γραφω και να βλεπω αλλο καναλι (φανταζομαι θελει 2 καλωδια). Σωστα επραξα? Πρεπει να σταζω και τα 3 ευρω επιπλεον? Δηλαδη παω απο 20 σε 22 (δε ξερω πως) και μετα στα 25 τελικη τιμη? Σκληρο δωρο παντως δε πηρα...
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Hybrid TECHNICOLOR DSI 810H PVR

Ειμαι συνδρομητης forhtnet full pack. Βαζω ΟΤΕ TV μονο, με την προσφορα 20 ευρω για 1 χρονο, θελω PVR οπως αυτο της Nova. Ποιος αποκωδικοποιητης με συμφερει? Πηρα τον 810H PVR για να μπορω να γραφω και να βλεπω αλλο καναλι (φανταζομαι θελει 2 καλωδια). Σωστα επραξα? Πρεπει να σταζω και τα 3 ευρω επιπλεον? Δηλαδη παω απο 20 σε 22 (δε ξερω πως) και μετα στα 25 τελικη τιμη? Σκληρο δωρο παντως δε πηρα...
Ευχαριστω
Αυτός ο σκληρός είναι ο καλός και ναι θέλει 3 ευρώ επιπλέον το μήνα. Εφόσον χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες του αξίζει το 3 ευρώ αλλιώς όχι. 2 καλώδια θέλει για απόλυτη ευελιξία. Και με ένα δουλεύει μιας και έχει διπλό tuner αλλά μπορείς να γράφεις μόνο ίδιας συχνότητας κανάλια. Με 2 καλώδια γράφεις όποιο θες και βλέπεις όποιο άλλο θες.

Re: Απάντηση: Re: Hybrid TECHNICOLOR DSI 810H PVR

Αυτός ο σκληρός είναι ο καλός και ναι θέλει 3 ευρώ επιπλέον το μήνα. Εφόσον χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες του αξίζει το 3 ευρώ αλλιώς όχι. 2 καλώδια θέλει για απόλυτη ευελιξία. Και με ένα δουλεύει μιας και έχει διπλό tuner αλλά μπορείς να γράφεις μόνο ίδιας συχνότητας κανάλια. Με 2 καλώδια γράφεις όποιο θες και βλέπεις όποιο άλλο θες.

Ευχαριστω για την απαντηση. Ιδιας συχνοτητας ξερεις ποια ειναι (κανα λινκ?)

Επισης, επειδη ειμαι στο full pack της Nova, τι ΔΕΝ θα μπορω να κανω με αυτο το πακετο του OteTV? Πχ να το συνδεσω με το internet με Lan κλπ? Φανταζομαι οι PVR δυνατοτητες δεν επηρεαζονται λογω forthnet, ετσι? Αμα ειναι να μη το βαλω αλλιως... παραπαει το πραμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hybrid TECHNICOLOR DSI 810H PVR

Ευχαριστω για την απαντηση. Ιδιας συχνοτητας ξερεις ποια ειναι (κανα λινκ?)

Επισης, επειδη ειμαι στο full pack της Nova, τι ΔΕΝ θα μπορω να κανω με αυτο το πακετο του OteTV? Πχ να το συνδεσω με το internet με Lan κλπ? Φανταζομαι οι PVR δυνατοτητες δεν επηρεαζονται λογω forthnet, ετσι? Αμα ειναι να μη το βαλω αλλιως... παραπαει το πραμα.
Εδώ θα δεις τις συχνότητες και τα κανάλια που περιλαμβάνονται σε κάθε μία

https://www.lyngsat.com/packages/OTE-TV.html

Θα μπορείς να κάνεις ότι έκανες και με της nova το full pack συν αρκετά παραπάνω όπως άψογο replay tv 2 ημερών παράλληλη εγγραφή 2 προγραμμάτων βλέποντας ένα άλλο η γράφοντας ένα και βλέποντας ένα άλλο live. Άψογο cosmote GO σε κινητό tablet laptop. Απομακρυσμενη εγγραφή ότι πρόγραμμα θες από την εφαρμογή του cosmote go(αυτό γίνεται μόνο με τον δέκτη pvr). Γενικά επειδή είχα Nova το πακέτο του ΟΤΕ είναι πολύ ανώτερο αν και ακριβό ειδικά στο αθλητικό κομμάτι.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.
Απο οτι βλεπω, τα καναλια ειναι μοιρασμενα στις συχνοτητες (πχ τα αθλητικα δεν ειναι στην ιδια ολα), οποτε το δευτερο καλωδιο ειναι μονοδρομος...

Απο κει και περα, δεν ηξερα οτι μπορεις μεσω κινητου να βαλεις το μηχανημα να γραψει. Πολυ καλο! Για το replay TV 2 ημερων που λετε θελει LAN ετσι? Αν βαλω switch γιατι ταιζω και κατι αλλα στο σαλονι παιζει? Γενικως αυτα τα καλουδια τα παρεχει το συγκεκριμενο PVR μηχανημα εναντι του απλου? Μπορειτε επιγραματικα να πειτε τα συν και τα πλην του ενος μηχανηματος εναντι του αλλου?
Γιατι απο οτι βλεπω, το μονο πλην ειναι τα 3 ευρω, τα αλλα ολα συν ειναι...