σε διαφορα review και συζητησεις ακουγεται οτι το βιντεο αν και 720p ειναι ψιλοαπαραδεκτο.δεν ειπε κανεις για αθλια εικονα, ιδιαιτερα με το νεο firmware εχει σχεδον ιδια ποιοτητα με τη μεγαλυτερη κ20Δεν νομίζω οτι το video αποτελεί σοβαρό κριτήριο για την αγορά μιας DSLR παρα μόνο για όσους την αγοράζουν με αυτόν τον σκοπό. Αυτοί που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του μεγάλου αισθητήρα για video το ψάχνουν αρκετά και πολύ καλά κάνουν αφού αυτό τους ενδιαφέρει.
Κατα τα άλλα, ο έμπειρος φωτογράφος επιλέγει την DSLR του με φωτογραφικά κριτήρια. Ποιότητα φωτογραφίας, AF, low light κτλ
Απο την άλλη ο αρχάριος που μόλις ήρθε απο τις κόμπακτ, σε σχέση με τα video που είχε πριν, όλα θα του φανούν εξαιρετικά πιστέυω.
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω απο πού βγαίνει οτι η K-x έχει άθλια εικόνα και άθλιο video.
σε διαφορα review και συζητησεις ακουγεται οτι το βιντεο αν και 720p ειναι ψιλοαπαραδεκτο.δεν ειπε κανεις για αθλια εικονα, ιδιαιτερα με το νεο firmware εχει σχεδον ιδια ποιοτητα με τη μεγαλυτερη κ20
Συμβουλή:Πάρε βιντεοκάμερα,όχι SLR.Σκεφτομουν να παρω μια βιντεοκαμερα με αφορμη την κορη που ερχεται.
Μετα μου ηρθε η ιδεα, να παρω μια SLR με βιντεο, και να κρατησω την 450 για δευτερη.
Πως θα συγκρινοταν το βιντεο της 50D ας πουμε, με μια βιντεοκαμερα του 500ρικου? Σε ευκολια ληψης με δεδομενο οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε και δεν σκοπευω να εντρυφησω?
Βρε σεις, ανοίχτε κάνα νέο νήμα.
Θα έχει αυτοκτονήσει ο άνθρωπος ...
Κριτηρια:
2. Ευκολια χρησης (πρωην χρηστης compact ''ολα στο auto''). Ναι ξερω, οι DSLR θελουν ''δουλεια''. Ομως θελω ''βοηθεια'' στην αρχη.
Οι αποριες / θεματα που εχω ειναι οι εξης:
1. Η ''χειρότερη'' ποιοτητα εικονας που δινει το dpreview στην Canon (στα σκοτεινα πχ) σε σχεση με τις αλλες, ειναι ορατη / σημαντικη για εναν νεο / μεσο χρηστη ή μιλαμε για ''hiend'' καταστασεις;
2. Για την Pentax δεν ξερω τελικα αν αυτη η ιστορια με τα af points στο LV θα μου δημιουργησει προβλημα (ως νεος χρηστης).
3. Τεινω λιγο προς την Canon αλλα με ''αγχωνει'' οτι κυκλοφορει κοντα 1 χρονο τωρα και βλεπω οτι καθε χρονο χοντρικα αλλαζουν τα entry level μοντελα (βασικα αυτο ισχυει για ολες πλην της Pentax που ειναι πιο ''φρεσκια'').
Αυτό επισης με το ''μοτερ'' που λέγατε νωρίτερα (που δεν έχει η Nikon) δεν το έπιασα....Δεν νομίζω να μιλάμε για zoom ε;
Όχι. Μιλάμε για τη δυνατότητα να κάνει auto focous η μηχανή αν ο ίδιος ο φακός δεν έχει.
Για τις Νικον (εκτός από D90 και πάνω) autofocus θα έχεις μόνο στους AF-S φακούς.
Για Tamron θα κοιτάς να γράφει BIM και η Sigma HSM.
Μιλάω για Νίκον μηχανές πάντα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.