Η 4η Οκτωβρίου .......

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
.....καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδη συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.

εμείς εκείνη την ήμερα θα έχουμε εκλογές !!!!
μήπως θέλουν να μας πούνε κάτι η απλά είναι σύμπτωση ???

υ.γ
ελπίζω να μην διαγραφή επειδή περιέχει την ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗ λέξη.....

κάθε μέρα που περνάει έχει κάποια γιορτή , πχ η 3 Δεκεμβριου είναι των αναπήρων , άμα γίνουν εκλογές εκείνη την μέρα , πάει να πει ότι είναι ανάπηροι; ( ίσως ) ...

Παρόλαυτα έχει πλάκα !

Μη μου το θυμίζετε.. Έχω τα γενέθλιά μου στις 4..

Τι δούλεμα έχω φάει για αυτό δεν φαντάζεστε.. :flipout:

το αυτο-bye-

Τους λεω λοιπον και γω, οτι γιαυτο ειμαι εξυπνος σαν αλεπου ,δυνατος σαν λιονταρι και μαμαω σαν κακορι!!!!!:flipout::flipout::flipout:

.....καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδη συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.

εμείς εκείνη την ήμερα θα έχουμε εκλογές !!!!
μήπως θέλουν να μας πούνε κάτι η απλά είναι σύμπτωση ???

υ.γ
ελπίζω να μην διαγραφή επειδή περιέχει την ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗ λέξη.....

Λοιπον,θα σας πω κατι...

Εχθες το βραδυ πηγα μια βολτα με ενα φιλο στο παζαρι που εγινε στο δρομο μπροστα απο τον Εσταυρωμενο στο Αιγαλεω.Ο φιλος μου ηθελε να παρει δυο εικονιτσες,μια με την Αγια Τριαδα και μια με την Αγια Αικατερινη.Πηρα και εγω μια με την Αγια Φωτεινη.Εκει λοιπον που ψαχναμε τις εικονιτσες,μου ηρθε στο ασχετο στο μυαλο,ποιος Αγιος ειναι λεει προστατης των Ζωων.Δεν ξερω πως μου ηρθε στη σκεψη αυτο,δεν ειχα στο μυαλο μου κατι που να σχετιζεται με ζωα και Αγιους κτλ,απλα ετσι μου ηρθε στη σκεψη.

Ανοιγω λοιπον σημερα αυτο το thread(δεν το ειχα ανοιξει μεχρι τοτε)και βλεπω για τον Αγιο που αναφερει ο kokar...λετε να ειναι σημαδιακο,η κατι τετοιο?

Λοιπον,θα σας πω κατι...

Εχθες το βραδυ πηγα μια βολτα με ενα φιλο στο παζαρι που εγινε στο δρομο μπροστα απο τον Εσταυρωμενο στο Αιγαλεω.Ο φιλος μου ηθελε να παρει δυο εικονιτσες,μια με την Αγια Τριαδα και μια με την Αγια Αικατερινη.Πηρα και εγω μια με την Αγια Φωτεινη.Εκει λοιπον που ψαχναμε τις εικονιτσες,μου ηρθε στο ασχετο στο μυαλο,ποιος Αγιος ειναι λεει προστατης των Ζωων.Δεν ξερω πως μου ηρθε στη σκεψη αυτο,δεν ειχα στο μυαλο μου κατι που να σχετιζεται με ζωα και Αγιους κτλ,απλα ετσι μου ηρθε στη σκεψη.

Ανοιγω λοιπον σημερα αυτο το thread(δεν το ειχα ανοιξει μεχρι τοτε)και βλεπω για τον Αγιο που αναφερει ο kokar...λετε να ειναι σημαδιακο,η κατι τετοιο?

Τζόκερ παίζεις????????????

Να μην παίξει καλύτερα, γιατί άλλου άγιου εικόνισμα (εκτός εάν ήταν καθολικοί) έψαχναν. Του Αγίου Μοδέστου.

Να μην παίξει καλύτερα, γιατί άλλου άγιου εικόνισμα (εκτός εάν ήταν καθολικοί) έψαχναν. Του Αγίου Μοδέστου.

Καθολικοί σίγουρα δεν είναι ....... αλλά να υποθέσω ότι ο πειρασμός των 8+ εκατομυρίων ισχύει γιά άπαντες?

Αυτό το "σημαδιακό" με έκανε να ρωτήσω (γιά να μην αναφερθώ στην 4η του επόμενου μηνός ........ καί πέσει ban).

Δεν ξέρω πώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η λέξη εκλογές είναι απαγορευμένη.

Στις προεκλογικές κομματικές συζητήσεις (όπως τις καταλαβαίνουμε όλοι, με τη σχετική παραφιλολογία τους...) έχουμε επιβάλει περιορισμό, όχι στις πολιτικές γενικώς και σίγουρα όχι στις "λεξούλες". Έχουμε τα κανάλια να ζαλιζόμαστε, φτάνει. Δεν θα ανοίξουμε εδώ θέμα για τη μη περιλαβή του Τσιτουρίδη στο ψηφοδέλτιο, για να δώσω ένα πρόχειρο παράδειγμα.

Απάντηση: Re: Η 4η Οκτωβρίου .......

Δεν θα ανοίξουμε εδώ θέμα για τη μη περιλαβή του Τσιτουρίδη στο ψηφοδέλτιο, για να δώσω ένα πρόχειρο παράδειγμα.

προτεινω 7ημερο αποκλεισμο για την χρηση του ανωτερω παραδειγματος ..:7SFGSFG:,παρακαλω την γενικη διαχειριση να επιμεληθει της τιμωριας ...

:D :flipout: