Ευχαριστώ απο βάθη καρδιάς τον φίλο και συνφορουμίτη Α.Γ.Δ Γιώργο που χθές βράδυ μου έκανε την τιμή να βρεθεί σε εκείνον τον χώρο και να μοιραστεί μαζί μου ότι μουσικά αγαπώ και φτειάχνω.
Θέλω να πιστεύω Γιωργή ότι πέρασες καλά, γιατί στην τελική αυτό μετράει.Δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα όταν σε είδα να καταφτάνεις στο τσάι απο τους πρώτους εκεί!!!
Πράγματι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή και φιλική σε ένα πολύ ιδιαίτερο και φιλόξενο χώρο.....να'σαι καλά Γώργο μου....
Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ...η βραδυά ήταν απίστευτα ζεστή και κεφάτη σε σημείο που δεν το περίμενα με τίποτε.Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος απο τα θετικά σχόλια όλων και κυρίως γιατί κατάφερα να περάσω στον κόσμο αυτό το παρείστικο που πλέον βρίσκει σπάνια κάποιος.Χάρηκα επίσης πολύ που οι μουσικές μου επιλογές βρήκαν σύμφωνους όλλους.Επίσης να σας πω πως εαν το μαγαζί δεν μας δέσμευε να τελειώσουμε στη μία τα μεσάνυχτα ίσως και να είμασταν ακόμη εκεί!!!
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε ένα νεώτερο μέλος μας εδω, τον Μπάμπη Πατσιογιάννη που γιά μιά ακόμη φορά μαζί με την γυναίκα του ,με τίμησαν με την παρουσία τους εκεί.Μπάμπη μου ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία βρε μπαγάσα!!!!να'σαι καλά πάντα....
Και απο αυτό το βήμα θέλω να ευχαριστήσω όσους υπόλοιπους γνωστούς και άγνωστους στήριξαν αυτη την προσπάθεια...
Σας κρατάω όμως και μιά μεγάλη έκπληξη και θα σας την πω απο τώρα στα γρήγορα γιά όποιον ενδιαφέρεται..
Στις 28 Μαρτίου ημέρα Σαββατο έχω τα γενέθλιά μου και κανόνισα μία ακόμη τελευταία εμφάνηση εκεί γιά να κόψουμε και την τούρτα!!!
Εκτός όμως απο εμένα εκεί θα με συνοδέψει σε κάποια κομμάτια ένας ικανότατος πιανίστας και ένα ανερχόμενο ταλέντο 16 χρονών στα κρουστά!!!!(θα παίξει εκείνο το βράδυ τουμπερλέκι).Επίσης στο μικρό διάλλειμα που θα υπάρξει θα παρουσιαστούν επι σκηνής μικροί ταλαντούχοι ηθοποιοί παρουσιάζοντας ένα μικρό μέρος δουλειάς απο την θεατρική ομάδα τους.
Τελικά τα καλύτερα έρχονται σε λίγο!!!