I am Hellene...

Είμαστε για άλλη μια φορά άξιοι της μοίρας μας και θα το δούμε δυστυχώς στα αποτελέσματα των εκλογών.
Στα ΜΜΕ όλα δείχνουν διάφορους φαιδρούς να πιάνουν το μαγουλάκι του μπούλη....

α ξέχασα . Εις επίρρωσιν των όσων έγραψα πιό πάνω , οπως φάνηκε κι από το σχόλιο του apo1 ούτε σ αυτόν άρεσε. Τυχαίο ; Δεν νομίζω

και πως θα κουβαλάς αρπίχορδο βρε μαζί με την γκλίτσα?

θάναι μεσ στην στάν' , κι μι τι μιγαφουνική θ' ακούεται σαν πάν και σα κάτ' κι πανταχούθε .

Βρε σεις Χέλλ ιν λέει! :chinscratch:
Hell in......καλά λέει! ;)

Kαι "HELL INN" να έλεγε πάλι μέσα είναι!:devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Κι έχεις και τον άλλο τον κωλοτούμπα που απευθύνει έκκληση στην 'διανόηση" .Ζήτησε , λέει το in.gr , από τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών να βοηθήσουν, έτσι ώστε να απενοχοποιηθούν όροι και έννοιες, όπως είναι η πατρίδα, ο Θεός, η επιχειρηματικότητα, η ανάπτυξη και η ασφάλεια.
Ετσι είναι . Η επιχείρηση είναι η πατρίδα μας , ο Θεός φυλάει την πατρίδα , άρα ο Θεός φυλάει την επιχείρηση. Και όλα λειτουργούν μεσα σε ένα κλίμα ασφάλειας . Ρε μεγάλε , ήταν ο Weber που συνέδεσε τον καπιταλισμό με την ηθική του προτεσταντισμού , έναν αιώνα πριν και κάτι ψιλά , εσύ τι θές τώρα ; Κι από πότε έγινες από ορθόδοξος , προτεστάντης ; Κι άλλη κωλοτούμπα ;

Αυτο που μου εμεινε απο το κλιπακι ειναι τα ωραια αγγλικα της Μουτσατσου.

Αν δεν ηταν αντιγραφη, θα το θεωρουσα απο εμπνευσμενο εως συγκινητικο. Επειδη ειναι, προκειται περι meme αρπαχτης.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς.... Εγώ το είδα και το χαρηκα!!! Ειδικά στο σημείο που λέει για την AGORA.... Εκλασα απο τα γέλια!!!

Αν δεν ηταν αντιγραφη, θα το θεωρουσα απο εμπνευσμενο εως συγκινητικο. Επειδη ειναι, προκειται περι meme αρπαχτης.

Θα μπορούσαν πχ να είναι κάποιου αρχηγού κόμματος....
λέμε τώρα....

Στην Αμερική έχει γεννηθεί η κοπέλα, και εκεί ζούσε (και ζει) για πολλά χρόνια. Εξ' ου και η άριστη γνώση και προφορά των Αγγλικών......

Στην Αμερική έχει γεννηθεί η κοπέλα, και εκεί ζούσε (και ζει) για πολλά χρόνια. Εξ' ου και η άριστη γνώση και προφορά των Αγγλικών......

Εγώ το ξαναλέω μ'αρεσει...

Και ωραίο κομμάτι!!!

Εεεεεεεεε και άλλο πράγμα να λες αχ hellen αχ hellen....

Παρα...

Αχ Κατερινα αχ Κατερινα...

Καταλαβαίνεις.... Πιο ευηχο...

Και την AGORA που την πας;

Φαίνεται πιο πολύ βιντεάκι για αυτοπροβολή της ηθοποιού, μήπως και την προσέξει κανένας παραγωγός του hollywood, παρά σποτάκι "και καλά" για την προβολή της χώρας.

Βέβαια, όποιος είναι έξω απ' το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει. Ας έρθει λοιπόν στην Ελλάδα, να τη ξεπατώνουν στις υπερωρίες και να δουλεύει για τρεις και εξήντα (εάν έχει δουλειά βέβαια). 'Αιντε, γιατί πολύ μας τα έχουν κάνει τσουρέκια οι δήθεν ελληναράδες του εξωτερικού.

ατελείωτο τζέρτζελο λέμε ....

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14634

Η διαφορά της Μουτσάτσου από τον Αντρέα και την μαλακισμένη αυτή (συγγνώμη, αλλά δε βρίσκω πιό κατάλληλο χαρακτηρισμό) είναι ότι η Μουτσάτσου έχει καλές προθέσεις. Προσπαθεί με τα μέσα και τις γνώσεις που διαθέτει να πείσει τους ξένους που θα δουν το βιντεάκι της ότι δεν είμαστε δα και ο πιό ξεφτιλισμένος λαός στον κόσμο. Αξιέπαινο, αν και σε πολλά σημεία άστοχο. (Το agora,η επιμονή με το Hellene). Ας μην μεμψιμοιρούμε όμως με όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι για αυτό τον έρημο τόπο και τους ανθρώπους του. Και αν κερδίσει 15 λεπτά δημοσιότητας βοηθώντας, λίγο, να βελτιωθεί το ίματζ της χώρας, δεν πειράζει. Εδώ άλλοι κερδίσαν δις καταστρέφοντάς την, εκεί θα κολλήσουμε;