I am Hellene...

Αν ήθελε η Κατερινιώ να κάνει όνομα στας Αμέρικα, ας έβγαζε ενα βίντεο με τα χάλια που έχει δημιουργήσει η γαμω ηγεσία της χώρας της σε χώρες και λαούς του πλανήτη.

Αλλά ξέρω δεν θα έκανε καριέρα τότε...

Προτίμησε λοιπόν την υπεράσπιση της "εθνικότητας" της, για να προωθηθεί σε μια ξένη χώρα... Και μερικοί το βλέπουν και θετικά....

Μεγαλύτερη ξεφτίλα απο το να οικειοποιείσαι την "κληρονομιά" της χώρας σου, τα ιδεώδη και τον πολιτιστικό πλούτο που αυτή μεταλαμπάδευσε πριν πολλά χρόνια, μόνο και μόνο για το χρήμα, δεν υπάρχει.

Οκ... Πάμε παρακάτω?

Μια χαρα τα είπε

Αν κάνεις κάτι ακόμα και αν έχει δόσεις υστεροβουλίας... είσαι γραφικός, κομματικός, λαοπλάνος, αγύρτης κ.τ.λ
Αν κάνεις κάτι ακόμα τρανταχτό... είσαι βλάκας, θύμα του συστήματος, τρελλός, χαπάκιας κ.τ.λ. που σε εκμεταλλεύονται άλλοι.
Αν δεν κάνεις είσαι αγωιστής του καναπέ, δεξιός, φορτωμένος, αριστερός με δεξιές τσέπες, γραψαρχίδης γενικώς... και άπταιστος θεωριοτικολόγος...

Έτσι λοιπόν θα προτιμήσω να φτιάξουν γνωστοί άνθρωποι άλλα 100 τέτοια βίντεα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Στο φινάλε και βλακεία να χαρακτηριστεί ένα τέτοιο βιντεάκι όλο και κάτι θα μείνει στον αμόρφωτο γερμανό που σουρώνει κάθε βράδυ στις μπυραρίες με μπύρα χωρίς αλκοόλ!

Μάλιστα προτείνω ένα από αυτά τα 100 να το φτιάξουμε εμείς με πρωταγωνιστές μέλη.
Τι διάλα τόση τεχνολογία και εξοπλισμό κατέχουμε, τόσα events έχουμε κάνει, τον Μανωλάκο στη TV βγάλαμε, ένα παλιοβίντεο που να υπερασπίζεται την χώρα μας δεν μπορύμε να σιάξουμε?

Πάντως αν το κάνουμε να ξέρετε πως θα ακούσουμε πολλά..., καλή ώρα όπως εδώ...
Το τι έχουν να μας σούρουν δεν περιγράφεται...
Π.χ " ρε φάτε κάτι μαλάκες που ξοδεύουν τα χελιάρικα για στέρεα και δίσκους και τv.
Πεινάνε ρε αυτοί!"

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM&feature=player_embedded#!
.
.
Tο παραπάνω βιντεάκι έχει 450.000.000 θεάσεις.
Δεν εκανα λάθος στα μηδενικά.450.000.000...

Ωρες ωρες μου θυμίζουΜε τους γέρους στο μάπετ σόου.
Γκρίνια και κριτική για όλα.
Ρε παιδιά,για όποιον λόγο και να το έκανε η Μουτσάτσου-και σίγουρα δεν το έκανε για να πάρει καμιά χρυσή σφαίρα ή όσκαρ-λέει κάποια πραγματάκια που είναι αλήθειες.
Και σίγουρα μπορεί εμείς να χεστήκαμε γι´αυτά,όμως ακόμα και ένα 10% από αυτούς που θα το δουν και ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ γι´αυτά,κάτι θα βγει.
Δεν θα ξεκινήσει καμία επανάσταση,ούτε θα γεμίσουν οι δρόμοι ανά τον κόσμο με διαδηλωτές υπέρ της Ελλάδος και κατά του ΔΝΤ,όμως σήμερα όπου τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων,κάποιοι έχουν βαλθεί να πείσουν τόν κόσμο ότι ο Ελληνικός λαός φταίει για τα χρέη της χώρας,ε κι´αυτό ακόμα το -θέλετε να το πω- άθλιο βιντεάκι,προσθέτει έναν αντίλογο περιμένοντας την πνευματική Ελίτ να φτιάξει τα δικά της.

Μια χαρα τα είπε

Μπούρδες....είπε...

Την αυτοπροβολή κάποιας ξεπεσμένης ηθοποιού, που ψάχνεται εδω και αρκετό καιρό για ένα ρόλο, που απο τις τελευταίες δουλειές της ήταν μία ταινία που αναδείκνυε τα κάλλη της, το λέμε ωραίο??

Οκ...

ΤΟ βιντεάκι Σωκράτη που ανέβασες είναι χιουμοριστικό..... Δεν έχει να κάνει με πολιτική....

Στο βίντεο της Κατερίνας αναδεικνύεται μια τάση αυτοπροβολής και "φτήνιας". Μιλάει για σοβαρά πράγματα μιμούμενη διαφήμιση μπύρας...

Αν είχε τα @@, ας έκανε την διαφήμιση μιλώντας μόνο και δείχνοντας εικόνες της χώρας για παράδειγμα. Και στο τέλος ας έβγαινε και ας έλεγε απλά "Ευχαριστώ".....

Τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν περι κριτικής κλπ κλπ....δεν τα συμμερίζομαι.... Άλλη όρεξη δεν είχαμε....

Ας έλεγε λοιπόν οτι το κάνει για να διαφημιστεί, να γίνει ντόρος(που έγινε), να ανοίξει καμιά δουλίτσα, να της πούμε όσα μπράβο θέλει.

Αμαν πια....

Απάντηση: Re: I am Hellene...

Θεός....χαχαχαχαχααχ!!!!!

προτείνω να βγουν 100 "ανωνυμοι" άνθρωποι και να φτιάξουν τέτοια βιντεάκια.....

Δεν χρειάζονται τα βίντεο. Μπες στις 7 Μαΐου στο ypes.gr και πήγαινε στο ΕΚΛΟΓΕΣ 2012...:D

Βλέπεις ότι ακόμα και το βιντεάκι του "Θεού",η "σαχλαμάρα" ήταν το κίνητρο παραγωγής του.
Η υπόδειξη του πως έπρεπε να είναι το βιντεάκι Αιμίλιε,φαντάζομαι απευθύνεται σε όλους εμάς που ΔΕΝ έχουμε φτιάξει κάτι για την κατάσταση στη χώρα μας και όχι στην Μουτσάτσου.
Εκεί που απευθύνεται,αυτά τα βιντεάκια καταλαβαίνουν και είναι εξαιρετικά σοφό του ότι είναι αντιγραφή μιας διαφήμισης.
Σε Αμερικανάκια απευθύνεται,έτσι έπρεπε να το φτιάξει.
Η παράθεση του χιουμοριστικού κλιπακίου έγινε για να δείξει ότι ακόμα και ένα home made clip,μπορεί τελικά να βγεί πρώτο σε θεάσεις και δυστυχώς σήμερα το youtube και οι θεάσεις του,ενημερώνουν και που ξέρεις,καμιά φορά ίσως και να ξεσηκώνουν.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: I am Hellene...

Καλυτερα ναπαιζε ''μογγολικο ύμνο '' ναι. Εχεις καποιο προβλημα??

Οχι, κανενα, ευχαριστω για το ενδιαφερον. Ελληνας ειμαι, οχι Εφιαλτης για να γουσταρω το μογγολικο υμνο σε βιντεο που σχετιζεται με την Ελλαδα.

Αλλοι εχουν προβλημα, για ψυχωση μιλαμε, οχι αστεια, που βλεπουν 'φασιστες' παντου, στον υπνο τους, στον ξυπνιο τους και ιδιως σε καθε τι το Ελληνικο η πατριωτικο. Ακομα και στο βιντεακι, γερμανοτσολιαδες απο πισω βλεπουν:)))

Παντως με λυπη μου βλεπω οτι και ο Ελληνικος Εθνικος υμνος, αλλεργια σου φερνει...περαστικα..

και Χριστος Ανεστη!

Re: Απάντηση: I am Hellene...

Μπούρδες....είπε...

Την αυτοπροβολή κάποιας ξεπεσμένης ηθοποιού, που ψάχνεται εδω και αρκετό καιρό για ένα ρόλο, που απο τις τελευταίες δουλειές της ήταν μία ταινία που αναδείκνυε τα κάλλη της, το λέμε ωραίο??

Οκ...

πρέπει τώρα να τα σχολιάζεις όλα?
και συ και όλοι όσοι σχολιάζουν?
ΕΙΠΑΜΕ: δεν απευθύνεται σε μας.

Γουστάρισε το έκανε.
Αν εσύ και εσείς γουστάρετε αλλιώς κάντε κάτι άλλο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να έχουν μια γνώμη για όλα.

ΟΚ

btw.....
statement: εμένα μου άρεσε.

Δεν ξέρω τι είναι, τι σκοπούς είχε, αν το Hellene δεν υπάρχει σαν όρος.

Οχι, κανενα, ευχαριστω για το ενδιαφερον. Ελληνας ειμαι, οχι Εφιαλτης για να γουσταρω το μογγολικο υμνο σε βιντεο που σχετιζεται με την Ελλαδα.

Αλλοι εχουν προβλημα, για ψυχωση μιλαμε, οχι αστεια, που βλεπουν 'φασιστες' παντου, στον υπνο τους, στον ξυπνιο τους και ιδιως σε καθε τι το Ελληνικο η πατριωτικο. Ακομα και στο βιντεακι, γερμανοτσολιαδες απο πισω βλεπουν:)))

Παντως με λυπη μου βλεπω οτι και ο Ελληνικος Εθνικος υμνος, αλλεργια σου φερνει...περαστικα..

και Χριστος Ανεστη!

Σε διαβεβαιώ πως ο Σπύρος δεν είναι απ' αυτούς που τους φέρνει αλλεργία ο Ελληνικός Εθνικός ύμνος ή η Ελληνική σημαία.

Στο δια ταύτα, δεν σχολιάζω την ουσία του βίντεο, έχει ήδη αναλυθεί από διάφορες πλευρές. Θα σταθώ κι εγώ στο Hellene, το οποίο όντως ηχεί περίεργα στους ξένους. Δεν νομίζω ότι θα καταλάβουν την έννοια τη λέξης.

Κατά τα άλλα, όπως είπε και ο supersonic, θα ακούσεις ένα εκατομμύριο διαφορετικές γνώμες. So simple....

Στο δια ταύτα, δεν σχολιάζω την ουσία του βίντεο, έχει ήδη αναλυθεί από διάφορες πλευρές. Θα σταθώ κι εγώ στο Hellene, το οποίο όντως ηχεί περίεργα στους ξένους. Δεν νομίζω ότι θα καταλάβουν την έννοια τη λέξης.

στα τέτοια τους οι ξένοι για μια επίπλαστη λέξη.
Και σιγά πιά την ευθιξία μας για το πως έπρεπε να πεί τον ενικό του Hellenes που ουσιαστικά δεν υπάρχει, εδώ οι ξένοι ούτε κάν καταλαβαίνουν τι είναι η Hellas ούτε καν εδώ που τα λέμε και η Helvetia ....
Οι ξένοι νομίζουν οτι η Ελλάδα είναι νησί ή ακόμα και βουνό όπου επάνω ζούν θεοί και πίνουν νέκταρ και αμβροσία.
Και θέλουμε τώρα εμείς να στεναχωρεθούμε που πάει κάποιος και τους παραπληροφορεί....

πρέπει τώρα να τα σχολιάζεις όλα?
και συ και όλοι όσοι σχολιάζουν?
ΕΙΠΑΜΕ: δεν απευθύνεται σε μας.

Γουστάρισε το έκανε.
Αν εσύ και εσείς γουστάρετε αλλιώς κάντε κάτι άλλο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να έχουν μια γνώμη για όλα.

ΟΚ

Αν απαγορεύεται ο σχολιασμός να μου το πείτε. Αν όχι ανακάλεσε...

Στο δια ταύτα...

Αν κάποιος βγει και φτιάξει βίντεο
ου μέσω αυτού απευθύνεται στους Αμερικάνους και πει ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, δεν θα το σχολιασεις?

Αν όχι, είσαι λάθος ή δεν σε ενδιαφέρει....

Βγηκε εκει το Κατερινακι και εβγαλε ενα βιντεο. Σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι, θεμιτο.

Θα προτιμουσα βεβαια εφοσον μιλαει για την Ελλαδα και τη συνεισφορα των Αρχαιων Ελληνων στην "εφευρεση" καποιων συγχρονων ιδεων να τηρουσε αυτο το πνευμα και να ανεβαζε και ενα ευφανταστο πρωτοτυπο βιντεο οχι καποιο κλοπυright... απο μπυρα...

Αλλα φευ... σημεια των καιρων.

Προσωπικη γνωμη... Πολυ κακο για το τιποτα.

Αδιαφορο το "εργο" της καλλιτεχνιδος.

Και σιγά πιά την ευθιξία μας για το πως έπρεπε να πεί τον ενικό του Hellenes που ουσιαστικά δεν υπάρχει, εδώ οι ξένοι ούτε κάν καταλαβαίνουν τι είναι η Hellas ούτε καν εδώ που τα λέμε και η Helvetia ......

Ε καλά, δεν είπα ότι θίγομαι απ' το Hellenes..... Κατά τα άλλα συμφωνώ, το Hellas οι ξένοι το βλέπουν μόνο στις φανέλες των Εθνικών μας ομάδων.....

Αν απαγορεύεται ο σχολιασμός να μου το πείτε. Αν όχι ανακάλεσε...

Στο δια ταύτα...

Αν κάποιος βγει και φτιάξει βίντεο
ου μέσω αυτού απευθύνεται στους Αμερικάνους και πει ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, δεν θα το σχολιασεις?

Αν όχι, είσαι λάθος ή δεν σε ενδιαφέρει....

να ανακαλέσω?
τι να ανακαλέσω?
δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

το αν είμαι λάθος και τι με ενδιαφέρει άστο για τον εαυτό μου.