I am Hellene...

Re: Απάντηση: Re: I am Hellene...

Ε καλά, δεν είπα ότι θίγομαι απ' το Hellenes..... Κατά τα άλλα συμφωνώ, το Hellas οι ξένοι το βλέπουν μόνο στις φανέλες των Εθνικών μας ομάδων.....

εσύ δεν θίχτηκες.
θίχτηκαν άλλοι.
σωρηδόν....

Απάντηση: Re: I am Hellene...

να ανακαλέσω?
τι να ανακαλέσω?
δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

το αν είμαι λάθος και τι με ενδιαφέρει άστο για τον εαυτό μου.

Απευθύνθηκες επι προσωπικού και μάλιστα σε quote που έγινε για άλλο χρήστη, λέγοντας διάφορα για τον σχολιασμό μου επάνω στο βίντεο...

Και ρωτώ...

Απαγορεύεται ο σχολιασμός τρίτων, τετάρτων και οποιουδήποτε??? Αν όχι ανακάλεσε την άποψη σου περι απαγορεύσεως, εκτός και αν ισχύει....

Φυσικά το αφήνω στον εαυτό σου, δεν με ενδιαφέρει κιόλας....τι σου αρέσει και τι όχι... Αυτο έλλειπε....

Αλλά επειδή δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί και οι "προτροπές", το τι σχολιάζω και τι όχι άστο για εμένα....

Οκ....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: I am Hellene...

Απευθύνθηκες επι προσωπικού και μάλιστα σε quote που έγινε για άλλο χρήστη, λέγοντας διάφορα για τον σχολιασμό μου επάνω στο βίντεο...

high hopes....

η κλασσικη περιπτωση οπως παντα,ολοι οι αριστεροι φρικαραν κι ολοι οι δεξιοι χαρηκαν κι ενιωσαν υπερηφανοι!
κι υστερα σου λενε δεν ειμαστε απογονοι των αρχαιων Ελληνων,ο διχασμος σε ολο του το μεγαλειο!

Προσωπικα δε μου εκανε ουτε κρυο,ουτε ζεστη,η κοπελα απευθυνεται κυριως σε Αμερικανους και προσπαθησε να τους πλησιασει με το δικο τους τροπο.
Πολυ φασαρια για το τιποτα.

η κλασσικη περιπτωση οπως παντα,ολοι οι αριστεροι φρικαραν κι ολοι οι δεξιοι χαρηκαν κι ενιωσαν υπερηφανοι!
κι υστερα σου λενε δεν ειμαστε απογονοι των αρχαιων Ελληνων,ο διχασμος σε ολο του το μεγαλειο!

Προσωπικα δε μου εκανε ουτε κρυο,ουτε ζεστη,η κοπελα απευθυνεται κυριως σε Αμερικανους και προσπαθησε να τους πλησιασει με το δικο τους τροπο.

Αρα δεν εισαι απογονος των αρχαιων Ελληνων?

Λίγο υπερβολικός δεν νομίζεις ότι είσαι; Επάνω σε ένα αδιάφορο βιντεάκι έγιναν πέντε-δέκα σχόλια με διαφορετικό σκοπό και αυτό δείχνει "τον διχασμό σε όλο του το μεγαλείο";! Σιγά τα αυγά ρε αδερφέ...Η διαφωνία και η πολυφωνία δεν λέγονται "διχασμός", Πολιτισμός και Ελευθερία λέγονται.
Αυτή η υπερβολή είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα, όχι ο διχασμός.

Λίγο υπερβολικός δεν νομίζεις ότι είσαι; Επάνω σε ένα αδιάφορο βιντεάκι έγιναν πέντε-δέκα σχόλια με διαφορετικό σκοπό και αυτό δείχνει "τον διχασμό σε όλο του το μεγαλείο";! Σιγά τα αυγά ρε αδερφέ...Η διαφωνία και η πολυφωνία δεν λέγονται "διχασμός", Πολιτισμός και Ελευθερία λέγονται.
Αυτή η υπερβολή είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα, όχι ο διχασμός.

μπορεις να το πεις κι ετσι,δεν διαφωνω.

My name is gap....

1b.jpg

Πιστεύω ότι το όλο θέμα είναι θέμα σκοπού.

Η ίδια λέει για το σκοπό της ότι ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελε να ανεβάσει στο κανάλι της... και κατάφερε να το διαφημίσει αρκετά επιτυχημένα θα έλεγα:
http://www.youtube.com/watch?v=U9U9JN9vUIM&feature=player_embedded

Ο "Σπύρος ο Μ@λάκας" όμως τα λέει πολύ καλύτερα, χωρίς να πετάει το βυζάκι έξω...
http://www.youtube.com/watch?v=EiMqH0V46FU&feature=player_embedded#!

και εμείς είμαστε ελεύθεροι να σχολιάζουμε.... και τη Κατερίνα και το Σπύρο...

Ελα ρε που τα βάλατε με το κορίτσι
Να σας πω την αλήθεια εκει που αρχισε να ροπιάζει μου θυμησε τον λουκουμόσκονη αχαχαχα

Να βάλουμε και ενα τραγουδάκι για τονομα
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: I am Hellene...

Κεντρο παιζεις Λακη μου ? :D