I am Hellene...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: I am Hellene...

Οχι, κανενα, ευχαριστω για το ενδιαφερον. Ελληνας ειμαι, οχι Εφιαλτης για να γουσταρω το μογγολικο υμνο σε βιντεο που σχετιζεται με την Ελλαδα.

Αλλοι εχουν προβλημα, για ψυχωση μιλαμε, οχι αστεια, που βλεπουν 'φασιστες' παντου, στον υπνο τους, στον ξυπνιο τους και ιδιως σε καθε τι το Ελληνικο η πατριωτικο. Ακομα και στο βιντεακι, γερμανοτσολιαδες απο πισω βλεπουν:)))

Παντως με λυπη μου βλεπω οτι και ο Ελληνικος Εθνικος υμνος, αλλεργια σου φερνει...περαστικα..

και Χριστος Ανεστη!

Λες να δώσω εξετάσεις ''πατριωτισμού'' σε σένα ?????????????Και ποιοι ειναι οι Μογγόλοι?

Περαστικα σε ποιον ακριβως λες ρε σύ??Για κάντο πιο λιανά γιατι δεν νομιζω να γνωριζομαστε και απο χτές............

Απάντηση: Re: Απάντηση: I am Hellene...

Κεντρο παιζεις Λακη μου ? :D

τα ακρα παντα μου προκαλουν αναφυλαξια.
Αλλα δεν ειμαι αυτο που υπονοεις,γιατι πολυ απλα το συγκεκριμενο κομμα δεν ειναι κεντρο,αλλα ακροδεξιο.
Αλλα στο χρωμα επεσες μεσα :aktion033:

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM&feature=player_embedded#!
.
.
Tο παραπάνω βιντεάκι έχει 450.000.000 θεάσεις.
Δεν εκανα λάθος στα μηδενικά.450.000.000...

Ωρες ωρες μου θυμίζουΜε τους γέρους στο μάπετ σόου.
Γκρίνια και κριτική για όλα.
Ρε παιδιά,για όποιον λόγο και να το έκανε η Μουτσάτσου-και σίγουρα δεν το έκανε για να πάρει καμιά χρυσή σφαίρα ή όσκαρ-λέει κάποια πραγματάκια που είναι αλήθειες.
Και σίγουρα μπορεί εμείς να χεστήκαμε γι´αυτά,όμως ακόμα και ένα 10% από αυτούς που θα το δουν και ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ γι´αυτά,κάτι θα βγει.
Δεν θα ξεκινήσει καμία επανάσταση,ούτε θα γεμίσουν οι δρόμοι ανά τον κόσμο με διαδηλωτές υπέρ της Ελλάδος και κατά του ΔΝΤ,όμως σήμερα όπου τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων,κάποιοι έχουν βαλθεί να πείσουν τόν κόσμο ότι ο Ελληνικός λαός φταίει για τα χρέη της χώρας,ε κι´αυτό ακόμα το -θέλετε να το πω- άθλιο βιντεάκι,προσθέτει έναν αντίλογο περιμένοντας την πνευματική Ελίτ να φτιάξει τα δικά της.

Αν και προσωπικα δεν θα διαλεγα ενα τετοιας ποιοτητας τροπο να αναχαιτισω την φημη που βγαλαμε εσχατως παγκοσμιως.....συμφωνω με τον Σωκρατη απολυτα.

Αλλο η καλαισθησια και η πολιτισμικη αξιοπρεπεια και αλλο το αποτελεσμα που μπορει να φερει σε καποιους μια τετοια κινηση.

Τα εχουμε κανει αχταρμα. Πιθανον αυτοι που θα μπορουσαν να απαντησουν καλυτερα για το θεμα θαταν καποιοι κοινωνιολογοι με ειδικευση στα ΜΜΕ κλπ.

Δεν με απασχολεί καθόλου αν το video το δημιούργησε κάνοντας αντιγραφή από αλλού, ούτε κι αν το έκανε για δική της προβολή. Οπότε το θεωρώ πάρα πολύ καλό που διαφημίζει έστω και με αυτό τον τρόπο την Ελλάδα μου.

Ας έχει 100 καλά εκείνη με αυτό που έκανε και 1 εγώ, ποιο είναι το πρόβλημα? αφού είναι προς όφελος, όποιο κι αν είναι αυτό! Ας είναι ΚΚΕ, ας είναι ΧΑ, δεν με απασχολεί το κίνητρό της!

Εγώ θα πω μπράβο της.

417138-papandreou.jpg

:worshippy:

Μιας ανοησιας μυριες επονται

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: I am Hellene...

Λες να δώσω εξετάσεις ''πατριωτισμού'' σε σένα ?????????????Και ποιοι ειναι οι Μογγόλοι?

Περαστικα σε ποιον ακριβως λες ρε σύ??Για κάντο πιο λιανά γιατι δεν νομιζω να γνωριζομαστε και απο χτές............

Το στυλακι που επελεγεις εσυ να βγαλεις τη χολη σου σε μελη του φορουμ, εγω δεν θα το αντιγραψω, οχι επειδη δεν μπορω, αλλα επειδη δεν αξιζει.

Και αφου δε γνωριζομαστε απο χτες, τα 'ρε συ' δεν ειναι απαραιτητα. Και αν ειναι να με ban-αρεις παλι, καντο μονο εδω, στο 'επιι παντος' που το θεωρεις τσιφλικι σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: I am Hellene...

Το στυλακι που επελεγεις εσυ να βγαλεις τη χολη σου σε μελη του φορουμ, εγω δεν θα το αντιγραψω, οχι επειδη δεν μπορω, αλλα επειδη δεν αξιζει.

Και αφου δε γνωριζομαστε απο χτες, τα 'ρε συ' δεν ειναι απαραιτητα. Και αν ειναι να με ban-αρεις παλι, καντο μονο εδω, στο 'επιι παντος' που το θεωρεις τσιφλικι σου.

Το τι θεωρεις και το τι δεν θεωρείς, ''ελληναρά'' δεν με αφορά..Πιστοποιητικό πάντως ''πατριωτισμού'' δεν θα ξαναζητήσεις...μιάς και τοχεις χούϊ να το ζητάς ειτε για εθνικους ύμνους,ειτε για πολέμους με την Τουρκία...Ειμαι σαφής νομιζω..

Θα συμφωνήσω πάντως με κάποιους προλαλήσαντες, πολλή σημασία του δώσατε. Η κοπέλα έκανε κάτι, λίγο για να νιώσει ότι προσφέρει (ασχέτως αποτελέσματος), λίγο για να προβληθεί (εγώ επειδή δε βλέπω τηλεόραση πχ δεν την ήξερα καν).

Ούτε το κράξιμο δικαιολογείται κατά τη γνώμη μου, ούτε και οι εθνικές φανφάρες κάποιων στο fb που γράφανε "τέτοιους πολιτικούς θέλουμε". Σιγά τα ωά.

Προσωπικά βρήκα το αντίστοιχο του Σπύρου του Μαλάκα πολύ πιο εύστοχο. Αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να την κυνηγήσουμε. Ηρεμία... Ας προσφέρει ο καθένας στην κοινωνία μας όπως αυτός νομίζει ότι μπορεί. Γιατί, οι τρίωρες βόλτες του ΚΚΕ στην Ομόνοια πχ που θεωρούνται αποδεκτός τρόπος διαμαρτυρίας προσφέρουν κάτι περισσότερο; Σιγά.

Αφύπνιση χρειάζεται από όλους.