more peers
AVClub Fanatic
Κάτσε να το δει και ο Χατζ, βρε...
Μιλάμε για άλλες τόσες σελίδες... και για πιο σοβαρά πράγματα μάλιστα... :Banane0:
Μιλάμε για άλλες τόσες σελίδες... και για πιο σοβαρά πράγματα μάλιστα... :Banane0:
Πιθανον αυτοι που θα μπορουσαν να απαντησουν καλυτερα για το θεμα θαταν καποιοι κοινωνιολογοι με ειδικευση στα ΜΜΕ κλπ.
Αυτο εννοω και εγω Τζιμ.
Ξερεις ποσες διαφημισεις "βριζουν" οι θεατες αλλα εχουν πετυχει υποσυνειδητα τον σκοπο τους ?
Καλή διαφήμιση δεν είναι αυτή που αρέσει, αλλά αυτή που πουλάει (για μένα υπάρχει και καλύτερος κανόνας αλλά δεν ταιριάζει εδώ)...
Αν κρίνω από τον ντόρο, την έκανε μια χαρά τη δουλειά της. Για την ίδια, την ελλάδα κλπ. Μη κρίνετε με τα δικά μας κριτήρια. Τα αμερικάνικα είναι πιο "κιτς" οπότε έχει καλύτερη απείχηση εκεί από ότι νομίζουμε (μου το είπε φίλος μετανάστης από τον Καναδά)...
Αυτο εννοω και εγω Τζιμ.
Ξερεις ποσες διαφημισεις "βριζουν" οι θεατες αλλα εχουν πετυχει υποσυνειδητα τον σκοπο τους ?
Άλλο ένα θέμα λοιπόν, συναφή με το σκοπό, του βιντεου είναι σε ποιους απευθύνεται...
Αν στου ξένους ηγέτες... χέστηκε η Φατμέ... μόνο το χρήμα αναγνωρίζουν και την εξουσία...
Αν στους ξένους λαούς, ας δεχτούμε ότι τώρα θα μας βλέπουν με μεγαλύτερη συμπάθεια (λέμε τώρα...) Ε και? Τι θα κάνουν? έρανο?
Αν στο ντόπιο λαό... προφανώς μόνο όσοι βρήκαν τον Κωστέτσο καλό λόγο να αγοράσουν στιρέλα πείστηκαν... και σιγά μην σταματήσουν να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ...
Όχι μόνο "άλλο ένα θέμα" αλλά, πρωτεύων θέμα...
Θα πάρω το μεσαίο μιας και τα άλλα δύο απλά χρησιμοποιήθηκαν πάνω στο διάλογο. Ιδιαίτερα το τρίτο (σχέση Κωστέτσου-Πασοκ-ΝΔ?? Πως τα παντρεψες βρε θηρίο:Banane0??
Συμφωνω μαζι σου,επισης ειναι σαφες οτι ο Σπυρος ο Μ. τα λεει καλυτερα αλλα απευθυνονται αμφοτεροι σε διαφορετικο κοινο,η Κατερινα απευθυνεται σε "βλαχοαμερικανους-βλαχοευρωπαιους" που δεν γνωριζουν που βρισκεται η Ελλαδα στον χαρτη και εχουν την αισθηση οτι οι κατοικοι της ειναι homo erectus,ενω ο Σπυρος σε ενα πιο ευρυ κοινο ,αυτους που υιοθετουν και παπαγαλιζουν την νεοφιλελευθερη προπαγανδα.Δεν συμμεριζομαι την αποψη του Λακη οτι αρεσε σε δεξιους και δεν αρεσε σε αριστερους γιατι ειδα να συμβαινει και το αντιθετο και στις δυο πλευρες.Θα συμφωνήσω πάντως με κάποιους προλαλήσαντες, πολλή σημασία του δώσατε. Η κοπέλα έκανε κάτι, λίγο για να νιώσει ότι προσφέρει (ασχέτως αποτελέσματος), λίγο για να προβληθεί (εγώ επειδή δε βλέπω τηλεόραση πχ δεν την ήξερα καν).
Ούτε το κράξιμο δικαιολογείται κατά τη γνώμη μου, ούτε και οι εθνικές φανφάρες κάποιων στο fb που γράφανε "τέτοιους πολιτικούς θέλουμε". Σιγά τα ωά.
Προσωπικά βρήκα το αντίστοιχο του Σπύρου του Μαλάκα πολύ πιο εύστοχο. Αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να την κυνηγήσουμε. Ηρεμία... Ας προσφέρει ο καθένας στην κοινωνία μας όπως αυτός νομίζει ότι μπορεί. Γιατί, οι τρίωρες βόλτες του ΚΚΕ στην Ομόνοια πχ που θεωρούνται αποδεκτός τρόπος διαμαρτυρίας προσφέρουν κάτι περισσότερο; Σιγά.
Αφύπνιση χρειάζεται από όλους.
Κάτι σαν κι αυτόν εννοείς;
Οχι ρε, σαν αυτήν. Λέω να βγάλω αυτή τη σημαία στο μπαλκόνι και να κρατήσω μέσα στο δωμάτιο το περιεχόμενο.....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.