I Am Legend

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    1

BigBang

New member
en02SzPj5gyhh9AEg7IVOugvw3V.jpg

Poster-EN

Σκηνοθέτης: Φράνσις Λόρενς

Imdb | I Am Legend

"Ο Ρόμπερτ Νέβιλ είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, όμως δεν καταφέρνει να περιορίσει ένα θανατηφόρο ιό, για τον οποίο δεν έχει
βρεθεί θεραπεία και απ΄ότι φαίνεται έχει φτιαχτεί από ανθρώπινο χέρι. Ο Νέβιλ, που για ένα περίεργο λόγο δεν έχει μολυνθεί τον ιό,
είναι ο τελευταίος επιζών στη Νέα Υόρκη και ίσως και στον κόσμο. Για τρία χρόνια, ο Νέβιλ στέλνει συνεχώς ραδιοφωνικά μηνύματα,
προσπαθώντας να βρει άλλους επιζώντες. Όμως, δεν είναι μόνος…Μεταλλαγμένα θύματα της επιδημίας, παραμονεύουν στο σκοτάδι,
παρακολουθώντας κάθε κίνηση του Νέβιλ και περιμένοντάς τον να κάνει το μοιραίο λάθος. Ίσως η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας,
ο Νέβιλ προσπαθεί να βρει τρόπο να καταστρέψει τον ιό χρησιμοποιώντας το δικό του αμόλυντο αίμα. Αλλά ξέρει ότι μπορεί να μην τα
καταφέρει και ο χρόνος τελειώνει…"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

I Am Legend | Digital Trailer
Warner Bros. Entertainment

Last edited by a moderator:
Παιδια,οσοι εχετε δει το I M Legend πητε μου τη γνωμη σας.Εγω που το ειδα μου αρεσε παρα πολυ η ταινια,...ωραια ταινια αλλα δεν εχει και πολυ δραση.Απο αποψη σεναριου πολυ καλο, εγινε τεραστιος ντορος για αυτη τη ταινια παντου.Πες τε μου τη γνωμη σας...

http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18920&stc=1&d=1199359092

http://youtube.com/watch?v=3m4K0cfUy0k

Λοιπόν φίλε μου ,η ταινία είναι βασισμένη σε μυθιστόρημα του Richard Matheson το οποίο είναι εξαιρετικό και το φινάλε του δεν έχει ουδεμία σχέση με την αμερικανιά που τελειώνει η ταινία!!! Ομολογώ όμως ότι το πρώτο 30 λεπτο περίπου έχει στοιχεία μιας κάπως πιο ώριμης και σοβαρής ταινίας του είδους (μην ξεχνάς ότι τέτοιου στυλ φιλμ έχουνε βγει δεκάδες!!!). Θα τη χαρακτήριζα καλή στο είδος της αμερικανοπεριπέτειας αλλα κακή για τα γουστα μου , ειδικά μετά το απόλυτο ξενέρωμα από τη στιγμή που τον σώζει η τύπισσα και αρχίζουν ηθικοπλαστικές μ@λ@κιες του στυλ ή αγάπη μας σώζει και ακούω το θεό κτλ............:lehrer:

Eνώ στην αρχή μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερα η σοβαρότητα του Willie Smith,η συνέχεια της ταινίας με απογοήτευσε.Προβλέψιμη όσο δεν πάει και ένα τέλος από τα πιο κοινότυπα που έχω δει. Δεν περίμενα να δω να γίνονται σημεία και τέρατα,όμως από το σημείο που η παρέα του Smith αποδημεί εις κύριον,η ταινία έγινε τελείως γραμμική. Καλή ταινία όχι όμως άξια αναφοράς κατά τη γνώμη μου πάντα.

Την ειδα και εγω προχθες.....

Μεχρι τη μεση πολυ καλη....Απο τη μεση και μετα με απογοητευσε....

Καλη αλλα οχι για τετοιο ντορο....

Άλλη μία ταινία η οποία θα πουλήσει λόγο Marketing (δυστυχώς). Καλό 1ο μισάωρο και από εκεί και πέρα... χάλι μαύρο.

ΔΕΝ προτείνεται ούτε για κατέβασμα από το internet... Για να πληρώσετε στο cinema ούτε λόγος!!!

Την είδα κι εγώ .
Λοιπόν η ταινία υπόσχεται πολλά σ αυτόν που θα δει το trailer η θα διαβάσει το βιβλίο . Το πρώτο μισάωρό όντως κινείται κάπως νωχελικά αλλά με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προδιαθέτει για κάτι μεγαλειώδες . Δυστυχώς όμως ο δάκτυλος του Hollywood τα ισοπεδώνει όλα με αποτέλεσμα να βλέπουμε άλλη μια ταινία με ζομπί και με αμερικάνο ήρωα που δεν διστάζει να δώσει και την ζωή του για να σώσει τον πλανήτη .
Άλλη μια π@π@ρία για να περάσει η ώρα . Τίποτα περισσότερο . Απογοητεύθηκα .

Πολύ καλο το trailer αλλα απο εκεί και πέρα όχι πολλά πράγματα .Για πολλούς η πρώτη πατάτα του 2008 .

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΑΗΣΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ..ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟ OUTER LIMITS...)TETOIA MALKEIA ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...

Δεν εχω δει την ταινια -κι ουτε προκειται με οσα ακουω- αλλα αν σας αρεσει το θεμα ξαναδειτε το 28 days later......

…πολύ αμερικανια…μου θύμισε απελπιστικά Waterworld και Postman με τον Kevin Costner καταστροφή, μοναξιά και απελπισία και στο βάθος κήπος…

Όντως , ενώ το trailer έδειχνε πολύ δυνατό , η ταινία απογοήτευσε μετά την μέση όπως προανέφεραν και οι φίλοι παραπάνω
Μου θύμισε έντονα 28 μέρες μετά

Πραγματι,στα trailer ολες οι ταινιες ειναι καλες....μετα ομως οταν τη βλεπεις ολοκληρη...σου μενει μια πικρη γευση! ! !

Ξεχασα να πω οτι και εγω που ειδα τη ταινια...οπως εγινε αναφορα νωριτερα....εχασα 2 ωρες απο τη ζωη μου....