I Am Legend

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    1
Γέλασα πάρα πολύ με την ταινία...περιμένα να δω ταινία αλλά είδα...καλογυρισμένη με ωραία εφέ κ μουσική, αλλά υπόθεση μηδέν...ναι μεν με αγωνία κ λίγο φόβο αλλά ήταν ταινία για dvd, για να μην πω για το Star μετά τις 12 το βράδυ...η διαφήμιση τελικά δίνει ώθηση σε μια ταινία...

Ταινία μέτρια, αλλά εφέ φοβερά ! Επειδή έχει τύχει να τα δω από κοντά τα μέρη μου έκανε φοβερή εντύπωση η εικόνα της ερημωμένης και γεμάτης αγριόχορτα Νέας Υόρκης. Οπως και το Intrepid που έπαιζε γκολφ !

Με trailer πραγματι οι ταινιες φανταζουν υπεροχες ... αλλα το ωραιοτερο ειναι οταν βλεπεις ολη τη ταινια και τελικα ειναι μαπα!

Οταν ειδα το trailer σκεφτηκα κατσε καλα ταινια θα ειναι.... αλλα μετα που την ειδα ολη....:bang: εσχος!

Την είδα κι εγώ προχτές. Οντως είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά από κάποιο σημείο και μετά ξενέρωσα με την υπόθεση και έδινα την προσοχή μου σε άλλα πράγματα όπως:

πρόσεξα ότι υπάρχουν πολλές σκηνές με "πετάγματα" με ξαφνική/απότομη αύξηση της έντασης (κλασσικό δείγμα θρίλερ). Μου έκανε εντύπωση όμως γιατί ήταν καλά προσεγμένα. Μετά από ήσυχη σκηνή ακολουθούσε π.χ. ένα κλείσιμο πόρτας με τέτοια ένταση που πεταγόσουν από την καρέκλα.

επειδή θεωρώ ότι δεν φταίει η αίθουσα που το είδα μιάς και όλες οι αίθουσες είναι μέτριες ηχητικά, θέλω να πιστεύω ότι αν διατηρήσουν την ίδια δυναμική περιοχή και στο dvd θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ηχητικά.

Οσο για την εικόνα, κλασσικά :sleepey: :flipout:

Εαν ειχε λιγο κυνηγητο παραπανω με τους μεταλαγμενους,λιγο περισσοτερο δραση γενικα και πιο προσεγμενο τελος θα ηταν τελειο.Φανταστειτε την αθηνα γεματη ελαφια και να τα κυνηγας στην κηφησιας.....:rifle::violent-smiley-030: